AlesK Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Je tu někdo, kdo úspěšně utěsnil zadní dveře tak, aby po dešti nebyl odspodu mokrý tapec? Už jsem to zkoušel zasilikonovat po obvodu vnitřního plechu u té těsnící-netěsnící gumy-houby, rovněž jsem zamáznul ty dírky plastových držáků vnitřní kabeláže a pořád to mám mokrý. Včera jsem to dělal, v noci pršelo a zase je ten tapec na obou zadních dveřích odspodu do 1/3 durch mokrý, grrr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Cau.Ked pouzijes silikon tak tie dvere utesnis. Silikon musi schnut minimalne 24 hodin !!!!! Tvoj silikon este nebol vyschuty tak preto ti zas zateka do auta. Pouzi polovicu tuby na jedny dvere. LINK: http://www.skoda-fabia.firespace.eu/inter/2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Teď jsem si uvědomil, že jsem to dělal v sobotu, takže to by mělo silikonu bohatě stačit na zatuhnutí. Budu to asi muset objet ještě jednou a opatlat i šrouby a tu gumovou záslepku. Nebo by to mohlo zatékat normálně mezi dveřma a gumou na kastli? A že by pak voda stekla po šikmině na kastli dolu pod dveře a po tapecírunku vyvzlínala? Fakt už nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Podívej se do mého tématu o mojem autu, jsou tam fotky,ale musíš to pohledat,dělal jsem to myslím před prázdninama. Anebo sundej tapec a zajeď na myčku a uvidíš kudy to teče Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Musíš ten plech povolit a ten silikon nacpat mezi plech a dveře,nesmíš jen ten plech objet silikonem okolo,pak se nediv že to netěsní.Taky jsem to dělal,vyšrouboval spodní šrouby,horní povolil aby se ten plech dal odehnout,odstranil starý těsnění (netěsnění) a místo něj jsem nacpal silikon,zašrouboval,přidal jsem ještě 1 šroub,samořez,do spodního rohu kde se to víc odchlípalo a mám od tý doby klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 12. Říjen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Vidím, že to budu muset opatlat silikonem ještě jednou a nešetřit s ním... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 12. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2009 Demontuj cely dverny modul-ten strieborny plech . Odstran stare tesnenie ,odmasti . Nanes silikon po celom obvode a nahod . Pozor od roku vyroby 2003 je modul nanitovany a nie prisrobovany. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vitezslav2 Vloženo 27. Únor 2010 Sdílet Vloženo 27. Únor 2010 Zkoušel jsi se pak po nějaké době do těch dveří dostat,třeba kvůli zámku?S tím silikonem je to hovadina.Lepší je sehnat nové těsnění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 (editace) :smich:Silikon sa da pekne odrezat!!!! Aj ked potrebujes vymenit zamok+ mikrospinac. Editováno: 1. Březen 2010, autor: Standis pozor na citování příspěvků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobajz Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 (editace) Měl bych malý dotaz ohledně demontáže tapecu na fabii.Výše jsem popis našel,ale není tam,jak sundat kliku stahování okna.Teda jestli je jen natlačená na hřídel.Na formanu na ní byla krytka,ta se vyloupla a pod ní byl šroub,ten se odstranil a klika šla lehce stáhnout.Ale tady žádná krytka není a nechci to páčit na fest,abych něco neulomil. Editováno: 6. Květen 2010, autor: bobajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody Vloženo 6. Květen 2010 Sdílet Vloženo 6. Květen 2010 Okroužek co je pod klikou musíš vysunout směrem od kliky , aspoň názorně foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zipso Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Ahojte aj mne zateka do koberca pod zadne dvere. Po zhodeni calunenia dveri som objavil problem v tesneni vo dverach. Uz sa otom dost popisalo ale moj problem su nity ktore tam skoda dala. Vdaka nim sa nedokazem dostat dnu a presilikonovat to. Ak by som to zaizoloval bez otvorenia len zaspodu myslite ze by to bolo postacujuce? Kedze som to nemal otvorene neviem si predstavit ci tam sa potom bude voda hromadit alebo odtecie cek kanaliky ktore tam nato su? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Nebo musíš ty nýty odvrtat a pak to znovu zanýtovat a nebo si tam udělat závity na šroubkky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zipso Vloženo 7. Červen 2010 Sdílet Vloženo 7. Červen 2010 Presne nerozumim ta voda co preteka cez tesnenie sa tam vobec nema dostat a ma vytiest cez otvory dole v dverach len nestiha a nasla si ine miesto? Ak ano tak podla mna staci zasilikonovat tam kde to preteka a ono to stecie cez otvory postupne. Ak je vsak problem v tom ze voda tam vobec nema co robit a teda treba zatesnit silikonom dvere po celom obvode tak nevidim inu moznost ako ich odnitovat. Tak nech mi niekto poradi ci staci jen presakujuce miesto zaliat alebo treba po celom obvode? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 14. Červen 2010 Sdílet Vloženo 14. Červen 2010 ono tam zatéká nejspíš kolem okna přes sametku... kape to na stahovačku a po ní to teče na tapec protože netěsní... správně to má protéct na dno dveří a vytéct ze dveří ven... pak je voda na prahu ale tam nevadí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurinka Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Ahojte. Včera jsem podle vašich rad vymontovala tapec v moji fabii a naprala tam skoro celou tubu silikonu, dotáhla a ještě jednou přetáhla silikonem. Jsem zvědavá jestli to bude OK. Co vy máte v autě sucho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 určitě bude, přez ten silikon se to tam nemže dostat já až koukám, protože u mne nebylo třebas nic dělat a va utě sucho jak na sahaře...asi se na to ve fabrice nevykašlali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurinka Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 (editace) Hmmm tak to buď rád, nic moc příjamná práce :-) Editováno: 18. Červen 2010, autor: Luďa necituj předchozí příspěvky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 18. Červen 2010 Sdílet Vloženo 18. Červen 2010 Ahojte. Včera jsem podle vašich rad vymontovala tapec v moji fabii a naprala tam skoro celou tubu silikonu, dotáhla a ještě jednou přetáhla silikonem. Jsem zvědavá jestli to bude OK. Co vy máte v autě sucho? tak jestli si na jedny dveře dala celou tubu, tak to už tam nic protýct nemůže Já udělal preventivně všechny 4 dveře (teklo mi do zadních) A použil jsem na všechny ani né půlu tuby a to jsem tam toho dal ještě dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurinka Vloženo 19. Červen 2010 Sdílet Vloženo 19. Červen 2010 tak jestli si na jedny dveře dala celou tubu, tak to už tam nic protýct nemůže Já udělal preventivně všechny 4 dveře (teklo mi do zadních) A použil jsem na všechny ani né půlu tuby a to jsem tam toho dal ještě dost upřesňuji: na dvoje zadní dveře jedna tuba, nešlo mi moc oddělat to staré těsnění a dokonce už to někdo utěsňoval černým tmelem nebo silikonem v autorizovaném servisu - vydrželo to rok bez zatečení. Doufám, že mo mém zásahu to vydrží dýl. Když to bude OK. Vrhnu se taky preventivně na přední. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurinka Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Je to v prdelí, opět mokro. Nevím co s tím, ale tentokrát nebyl vůbech mokrý tapec. Jen vzadu za řidičem louže. Kudyma to tam sakra může téct????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 19. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2010 Zkusil bych zkontrolovat těsnění kolem dveří.Případně ho namazat nějakým přípravkem na gumu.Koupil jsem Fabku nedávno a taky mi teklo pod tapecirungem a voda šla po těsnění do auta.Po odvrtání nýtů a znova přetěsnění dveří ( Medvědí hovno v tubě do výtlačné pistole)a namázání těsnění ( NIRGIN přípravek na ošetření gumových části )je klid.Třikrát klepu na stůl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laurinka Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 Zkusil bych zkontrolovat těsnění kolem dveří.Případně ho namazat nějakým přípravkem na gumu.Koupil jsem Fabku nedávno a taky mi teklo pod tapecirungem a voda šla po těsnění do auta.Po odvrtání nýtů a znova přetěsnění dveří ( Medvědí hovno v tubě do výtlačné pistole)a namázání těsnění ( NIRGIN přípravek na ošetření gumových části )je klid.Třikrát klepu na stůl. uvažuju, že nalepím folii pod tapec a nechám ji dole volně viset delší ať se voda nedostane do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosgen Vloženo 20. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 20. Červenec 2010 To je nejlepší,ale nejpracnější možnost.Sundat ten plech a vystříhat všechny ty díry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JUK Vloženo 27. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2010 Už som o tomto probléme prešmejdil nielen toto ,ale aj iné fóra, ale nikde som nenašiel to čo ma zaujíma.Jednoduchá vec,neviete niekto náhodou rozmery originál nitov, alebo aspoň priemer dier v plechu.Chcem si najprv zohnať nity kým to otvorím.Vopred ďakujam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.