RadekN70 Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Tak to je pech, já mám Fabii RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 Sex ve Fabii??? To je gymnastickej nadvýkon ne? no ale zase když je nouze nejvyšší...tak to asi jde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 29. Březen 2009 Sdílet Vloženo 29. Březen 2009 jasný že letiště je letiště...ale i ve Fábce se to dá v klidu,pokud nemáš 2m a na fleky je dobrá třeba nějaká deka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvi99 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Sex ve Fabii??? To je gymnastickej nadvýkon ne? no ale zase když je nouze nejvyšší...tak to asi jde! No já mám 185 a slečna 178 a žadná gymnastika Stačí sedačky dopředu sedáky nastvit na největší přední uhel a mužeš si tma dělat co chceš No deka by nebyla špatná ale nemám jí jako povinno výbavu auta asi dokoupím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ViperCZ Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 JJ, ja po tom co sem cistil interier uz vozim deku abych to znova nezas*al, protoze verte nebo ne me biologicke stopy se ze sedacek dostavaji velmi tezko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kosta103 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Když sem měl fabii tak sme s přitelkyní jednou žadily vzadu na sedačkach na parkovišti v noci pak přijelo naky auto a světlama přímo na auto auto cely zafuněny pač byla zima ještě že tam byly tmavy folie Těd OII čeka na křest tam je víc mista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 To v té zimě a zamlžená okna taky taky, ale hm teď jsi mi to připomněl..Jsem si při tom nejlepším kopl do řadičky, jelikož jsem tam měl 4 a najednou drrrrr a byl jsem někde v poli..Prostě nám to ujelo pryč a ničeho jsem si nevšiml, až když to nejelo po silnici,ale to by si všiml každý...To bylo tenkrát štěstí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buldozerxxx Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 moje zkusenosti-.....nejlepsi byla skoda 120---zadna vybava..tudiz jsem mnel i predni sedacky bez operek...takze po posunuti uplne dopredu a sklopeni uplne dolu jsem mnel absolutni rovinu....lidi.....perfektni..ani v ty jette nebo filcce co ted mam to takhle nejde.....takze skoda 120 forever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 21. Květen 2009 Sdílet Vloženo 21. Květen 2009 Nebyli by názorny fotečky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabian55 Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 Nebyli by názorny fotečky??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 21. Červen 2009 Sdílet Vloženo 21. Červen 2009 to je moc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mino9265 Vloženo 28. Červen 2009 Sdílet Vloženo 28. Červen 2009 to je moc :D :smich: Tak to máš pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Kdyby bylo jednodušší sám sebe u toho vyfotit, tak tu máte celé fotoalbum ale takhle.. nemám nikoho kdo by mě fotil :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Osvald Vloženo 14. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2009 Tak tu vam hodim nieco predmetnejsie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 15. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2009 Tak to je hustotka :prc: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Osvald Vloženo 16. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raudek Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 (editace) když to jde ve felicii pujde to i ve fabii Editováno: 1. Listopad 2009, autor: Raudek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Když musíš, tak musíš... A když chceš, tak to jde. Ale já se popravdě cítil jako king ve favoritu, tam bylo místa... Ve fabii už je moc těsno a to už jsem línej na manévry se sedačkama a mít furt někde zmasakrovaný nohy nebo hlavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čočkyn Vloženo 25. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 No já nevím jak vy ale my jsme s přítelkyní vzrůstu 171 cm ona 169 a jako do zadu se v pohodě vejdem na zadní sedla a krásně a když ne tak sklopím sedačky a je to :-) moje Rozárka je kombík takže místa dost :-) a můžu říct,že se se tam cítil líp než ve feldě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia2Fan Vloženo 11. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2010 Panove, vsechna cest. Ja jsem taky pro kazdou spatnost a co auto, to zarucene nejaka nova (prijemna) zkusenost :-D. Clovek nesmi bejt linej a kdyz to umite dobre okecat - ten prostoj damy, zatimco machrujete s radickou, sedackama a nekdy i dekou, - v minute mate rajcovni kutloch na poradnou akci. A zamlzeny okna, upocenej zadek a odreny kolena jsou proste bonus navrch! Jasne, bud jsem pohodlnej a pak potrebuju letiste a holku co se snazi vic nez ja, nebo jsem robinson a nic me nezastavi,.. natoz snad saltr mezi pulkama . Top small cars for adventure: 0. Ghrysler Voyager -- 1. Skoda 120 2. Skoda Forman 3. Opel Agila 4. Skoda Fabia/Combi 2 5. Skoda Fabia/Combi 6. Skoda Octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panTvorstva Vloženo 24. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2010 F2F: jo jo jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarttyRS Vloženo 30. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2010 Přítelkyne 165cm ja 193cm a tam se da delat veci ty voe... Su na tom skoro stejně - já 193 cm,přítelkyně 163 cm... A pak že to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cpt. Adas Vloženo 8. leden 2011 Sdílet Vloženo 8. leden 2011 No, nechce se mi číst všechny vaše komentáře tak jen tak stručně... přední sedačky posunutý ve předu a pak se tam na zadních dá brousit jedna báseň. Sem prďola, mám 180 a moje přítulkyně 170. Není v tom žádnej větší problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 9. leden 2011 Sdílet Vloženo 9. leden 2011 (editace) Sice to neni ve fabii ale ve favoritu Mista bylo habadej, sexu tez a fotky jsou z ruznych kempu. Dnes mam Octavii a bohuzel clovek nejak zlenosil a tak, takze posledni sex v aute - octe byl pred 3 roky Editováno: 9. leden 2011, autor: Návštěvník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majra21 Vloženo 21. Únor 2011 Sdílet Vloženo 21. Únor 2011 Hehe, zajímavý poznatky :-) já jsem zažil skoky ve fabii v -10C a opravdu paráda... byla to taková kosa, že jsem si na nepohodlí ani nevzpomněl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.