jura.mc Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 Tak to jsem oproti Vám, pánové, se svými 178cm, docela žabař, ale ani tak nemůžu říct, že by vnitřní prostor Fabie byl něco extra, byť by se tam člověk chtěl jen vyspat, třeba na dlouhé cestě k moři Asi to bude tou mou začínající vaničkou, jinak si nedokážu vysvětlit, proč jsem z Fabie vždy dolámanej jak paragraf, ikdyž se tam s partnerkou o nic nepokouším... To kolega, který jezdí často do přírody kempovat, na tramp s bicykli, loděmi atp. si speciálně pro tyhle svoje koníčky pořídil starší Mondeo v kombiku a používá jej i místo stanu Tam když šoupne přední sedadla dopředu a zadní sklopí, vznikne mu krásná a rovná (sou)ložná plocha délky 220cm a tomu už říkám letiště, tam se dá dělat věcí... "(sou)ložná plocha" Dobrý výraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ak Pan Boh da tak v novom roku presedlam do noveho, vacsieho auticka. kedze na byt nemam tak sex v aute je jedna z hlavnych poziadaviek na nove auto preto uvazujem o silnom kombiku v ktorom by sa rychlo vyhrieval zadny priestor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 ak Pan Boh da tak v novom roku presedlam do noveho, vacsieho auticka. kedze na byt nemam tak sex v aute je jedna z hlavnych poziadaviek na nove auto preto uvazujem o silnom kombiku v ktorom by sa rychlo vyhrieval zadny priestor pozeram,ze mame rovnaku socialnu situaciu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Tak po dnešním, resp. včerejším zážitku už nikdy více...buď jsem vyšel ze cviku nebo zestárl, ale bolí mě záda, mám otlačený kolena a chytla mě "báječná" křeč do stehna, takže se taky asi začnu ohlížet po combi:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 "(sou)ložná plocha" plocha je i ve fabii,stačí najit jen tu spravnou pozici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 najlepsie je to aj tak v posteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 najlepsie je to aj tak v posteli Jj, dneksa jsme se na tom s partnerkou shodli-jako rychlovka ci nouzovka mozna, ale jinak jsou daleko lepsi mista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Třeba na kapotě, na žebříku, u sousedky, na trávě, v seně, před stodolou, za stodolou.... Ale souhlas, postel vyhrává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 (editace) az bude auto to prubnu v ty fabii,partnerka souhlasila Editováno: 27. Listopad 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 kodemi: jen aby ti do té doby vydržela partnerka čekat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Tak to máš prvdu. Na volant už dosáhne, ale pedály jsou proklatě daleko . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 (editace) ccc uz v pohode jezdim jen mi chybej ty papirky ale to jeste o rok dal co no :-) Partnerka vydrží edit:// neber to podle avataru,jsem vetsi Editováno: 28. Listopad 2006, autor: kodemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarekk Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Nemachruj, můj malej taky jezdí a ještě u toho telefonuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Spatna vychova O kolik jiz prisel bodu? Nesmi si zvykat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Nemachruj, můj malej taky jezdí a ještě u toho telefonuje Až u toho bude hulit, tak to bude frajer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Jarekk:tak a ted si me fakt dostal borec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Mno tak sme to dneska s přitelkyni na nečisto zkoušeli jen jestli se tam vejdem no a to se jako nedam Ona 170 ja 190 prostě si to neumim představit to fakt nejde by musel bejt přivazanej na provazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 no popis ako na necisto , ale ked to zoberies z tej druhej strany a dostanes riadnu chut tak nemyslim ze by si polemyzoval ci ano alebo nie - porozmyslaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Tak po dnešním, resp. včerejším zážitku už nikdy více...buď jsem vyšel ze cviku nebo zestárl, ale bolí mě záda, mám otlačený kolena a chytla mě "báječná" křeč do stehna, takže se taky asi začnu ohlížet po combi:-D tak, tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 luxusní šmajchl kabinet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 luxusní šmajchl kabinet Skoro ako u mna vo Fabci..... Inak mladasi,toto tema je iba pre osoby 18+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 luxusní šmajchl kabinet Skoro ako u mna vo Fabci..... Inak mladasi,toto tema je iba pre osoby 18+ promiň, už se to nebude opakovat. Bemo je zlej a nemá mě ráááád Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 luxusní šmajchl kabinet Skoro ako u mna vo Fabci..... Inak mladasi,toto tema je iba pre osoby 18+ Řekni Kodemimu... Já už na těch 18 jen se slzou v oku vzpomínám, ikdyž dědek ještě nejsem.... ale mládí v hajzlu a do důchodu daleko Ale 18tku bych si nechal líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 promiň, už se to nebude opakovat. Bemo je zlej a nemá mě ráááád No dobre,tak jednym ockom mozes,ale bude tvrdo cenzurovane...Skodi to tvojmu zdravemu vyvinu a poskodzuje moralku...Potom chodis po meste a piskavas na lahke zeny a to proste nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 (editace) ach Bemo..ty náš kértejker..... Editováno: 29. Listopad 2006, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.