Listopad 29, 200816 r Jo, taky sem si myslel avsak u nas zahradkari okopavaji v kolonii i potme, les rlz
Prosinec 4, 200816 r Ve Fabii to nemůže být problém. Měřím skoro 2 metry, a nezapomenutelný zážitek pro mě i pro mé kamarády (kteří se tou dobou vraceli ze zábavy a sledovaly kymácejícího se hadráka) byl sex s mou tehdejší přítelkyní ve Velorexu. A to jsem měl oboje dveře zavřené! Je to již 20 let, ale dodnes mi to kamarádi připomínají.
Prosinec 27, 200816 r Tak sem to vcera prubnul. Ve trojce a slo to i tak a to este sedeli dvaja v predu co sme sa striedaly. :palec2: Lezala na zadnych sedackach, jeden z lavych dveri trtkal a s pravych sa fajcilo kol5 :prc:
Prosinec 27, 200816 r Tak sem to vcera prubnul. Ve trojce a slo to i tak a to este sedeli dvaja v predu co sme sa striedaly. :palec2: Lezala na zadnych sedackach, jeden z lavych dveri trtkal a s pravych sa fajcilo kol5 :prc: Auto docela prostorne a uzitkove :smich:
Prosinec 27, 200816 r Marek O: ty woe, tak s těma tvejma spoustama neonu a blikátek co máš vevnitř si je zbalil na soukromou diskoteku ne?
Prosinec 28, 200816 r No na tie svetielka akosi neostal cas nestihol som jej to ukazat. :smich: Ale teraz budem surovat sedacky som nasiel fliacik pockam ale po novom roku lebo som doma a akosi sa rozbieha sezona Upraveno Prosinec 28, 200816 r od Marek Osvald
Prosinec 28, 200816 r joooo sedacky sou svine- teda spis ty fleky , jeste ze mam ted pujcenou ze servisu, ale uz se tesim jak se me budou ptat: "A co ty bily fleky na zadnich sedackach?"
Prosinec 28, 200816 r Hele! A nebyli by nějaky fotečky jako důkaz že se ve Fábce daji dělat tak krásny věcičky?...
Prosinec 28, 200816 r Aj ja som to skusil na zadnych sedackach. Predne som posunul dopredu a mal som tam letisko.
Prosinec 28, 200816 r Už jsem asi starej, tak je moje autíčko stále neposkvrněné a si necháváme na doma - lae předchozí Favorit si užil snad i za Fábku
Prosinec 28, 200816 r Ja vymyslel ze by bylo dobry posunout predni sedacky uplne dopredu a sklopit je tak aby licovaly se zadnima, bohuzel ve fabce to nevyjde ani kdyz vyndate hlavovou operku, jinak vystlat nejakou dekou stredovej panel a je z toho luxusni postel
Prosinec 28, 200816 r ty wqe musis mat nejaky luxus ze? Mi sme ju prdli na zadne sedacky nic sme nepresuvaly. jeden z jednych dvery a druhy y druhych. a na prednych sedackach boly pasazieri ktori cakali kedy pojdu na rad ale v tej chvili bolo miesta dost. Hlavne ze bol kocur v trube
Prosinec 31, 200816 r A jak to myslíš "jeden z jedných dverí a druhý z druhých"? To jako z votevřených? No to pak jo, to pak chápu, že to šlo a že je Fabia na velký auto, ale jebat ve votevřených dveřích při 10°C pod nulou by se mi teda nechtělo ani kdyby se na těch zadních sedačkách rozvalovala Pamela Anderson...
Leden 2, 200916 r Tak ako pises to bolo Ked musis tak nieje co riesit. V tu chvilku mi nebolo zima. To bolo tak ze som iba rozopol rozporok a mala ho v ustach Potom sme sa vystriedaly a siel som sa zahriat do jej lona
Leden 22, 200916 r tak tak moje rec PS: jinak ja s moji vyskou neco prez 180cm sem nemnel nejaky vecsi problem pri sexu podle mne se to da zvladnout bez problemu jen to chce nejakej ten cvik
Březen 25, 200916 r ale když ti něco ukápne, tak se to ztratí, ne? Pravě že ne na RSových je vše vidět vím o čem mluvím
Březen 25, 200916 r ...ještě že mám jen černý sportpaketový sedačky:) ...náhodou je fabie docela velký auto
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.