Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hih cauky. mnoo mam v praci kratkou FI, a na zadnich sedackach se da vcelku slusne soulozit., a pokud sesroubujete sedacku spoujedce az na zadny sedacky, tak taky. :o) tak cauky. ,

hih cauky. mnoo mam v praci kratkou FI, a na zadnich sedackach se da vcelku slusne soulozit., a pokud sesroubujete sedacku spoujedce az na zadny sedacky, tak taky. :o) tak cauky. ,

Jo, ale nesmíš mít 2 metry :p

hih cauky. mnoo mam v praci kratkou FI, a na zadnich sedackach se da vcelku slusne soulozit.,  a pokud sesroubujete sedacku spoujedce az na zadny sedacky, tak taky. :o)  tak cauky. ,

mam 193 když dáš dolu ty sedačky tak se tam docela dá :), ale s pohodlim nic moc no :/

hih cauky. mnoo mam v praci kratkou FI, a na zadnich sedackach se da vcelku slusne soulozit.,  a pokud sesroubujete sedacku spoujedce az na zadny sedacky, tak taky. :o)  tak cauky. ,

mam 193 když dáš dolu ty sedačky tak se tam docela dá :), ale s pohodlim nic moc no :/

Pohodlí neřeš, hlavně že je kocour v troubě :smich::smich::smich::smich::smich::smich::prc:

Pohodlí neřeš, hlavně že je kocour v troubě :smich::smich::smich::smich::smich::smich::prc:

no jo no, ale za jakou cenu ;) někdy je to tam uplně o ničem ;)

..keď treba niet čo riešiť! :prc:lol

kacer v trube :D-_-

• 2 týdny později...
kacer v trube :D-_-

čo to znamená taký kačer v trúbe :smich: ?

Tak kocouři v troubě jo? :smich:

Jo jo ve Fabii se dá, ale fakt s tím prostorem žádná sláva. A taky boční vedení RS sedáček nic moc, ale alespoň člověk nevyklouzne ze zatáčky :smich::smich::smich:

Tak kocouři v troubě jo? :smich:

Jo jo ve Fabii se dá, ale fakt s tím prostorem žádná sláva. A taky boční vedení RS sedáček nic moc, ale alespoň člověk nevyklouzne ze zatáčky :smich::smich::smich:

Mluvíš mi zes srdce - co mám nové sedačky, tak je i kvalitní líbání problém :smich: Asi je na čase si pořídit byt :smich:

ked nemas na byt aspon vlecku z traktora lollollol:p:p

ked nemas na byt aspon vlecku z traktora lollollol:p:p

Mohl bych si koupit byt, ale nechci :p

ked nemas na byt aspon vlecku z traktora lol  lol  lol  :p  :p

Mohl bych si koupit byt, ale nechci :p

To je ta lepší varianta, většina lidí by chtěla, ale brání jim v tom jejich cash flow :D

:D sry ale lip sem to nemoh naskenovat -_-

post-6-1172487556.jpg

Napiš, jak končí ten vtip B)

:smich::smich::smich::smich: dobrý :smich::smich::smich:

Kodemi: gút :palec2: Jen škoda, že si to není kompletní a člověk si něco musí domyslet, ale i tak :palec2:

Stejně to není špatné si to rozdat ve fábii, at je tam místa kolik je :laugh.gif :laugh.gif :laugh.gif

ve fabii to de hezky :p jen neni partnerka na pokus :D:D

sem trochu čaroval,tak to mate cele :D:p:palec2: Ale jelikož to sem nenarvu pač je to hodně velký takže koukněte sem,ma to skoro 1MB ten image takze to bude asi u nekoho dyl nacitat tak za to pardon -_-

jak_to_nedelat.jpg

Když mi to dovolíte, hodím sem pak zkušenosti z OII až budou, takovej srovnávací test :smich:

Když mi to dovolíte, hodím sem pak zkušenosti z OII až budou, takovej srovnávací test :smich:

:D ne! fabie neni octavie,to by nebylo fer.. octa je veci holt no -_--_-:p ale zas to nebude takové jak ve fabii,nenene,zresil si ze si opustil fabiaky lol tak nasra*t (v dobrem) :D

:D ne! fabie neni octavie,to by nebylo fer.. octa je veci holt no -_--_-:p ale zas to nebude takové jak ve fabii,nenene,zresil si ze si opustil fabiaky lol tak nasra*t (v dobrem) :D

Hráškovi a tedy všem Fabiím jsem stále na blízku, tak mě nevyhánějte...dokonce jsem se asi před 14 dny zaregistroval i do Fabia clubu...

A když mohli kdysi v SM srovnávat OII RS a F RS..

fotostory? lol

s bráchou? lol

-_-

ve fabii to de hezky :p jen neni partnerka na pokus :D:D

Tak jak víš, že to jde zrovinka ve Fabii hezky? :t

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.