Leden 31, 200718 r hih cauky. mnoo mam v praci kratkou FI, a na zadnich sedackach se da vcelku slusne soulozit., a pokud sesroubujete sedacku spoujedce az na zadny sedacky, tak taky. ) tak cauky. ,
Únor 1, 200718 r hih cauky. mnoo mam v praci kratkou FI, a na zadnich sedackach se da vcelku slusne soulozit., a pokud sesroubujete sedacku spoujedce az na zadny sedacky, tak taky. ) tak cauky. , Jo, ale nesmíš mít 2 metry
Únor 5, 200718 r hih cauky. mnoo mam v praci kratkou FI, a na zadnich sedackach se da vcelku slusne soulozit., a pokud sesroubujete sedacku spoujedce az na zadny sedacky, tak taky. ) tak cauky. , Jo, ale nesmíš mít 2 metry mam 193 když dáš dolu ty sedačky tak se tam docela dá , ale s pohodlim nic moc no :/
Únor 5, 200718 r hih cauky. mnoo mam v praci kratkou FI, a na zadnich sedackach se da vcelku slusne soulozit., a pokud sesroubujete sedacku spoujedce az na zadny sedacky, tak taky. ) tak cauky. , Jo, ale nesmíš mít 2 metry mam 193 když dáš dolu ty sedačky tak se tam docela dá , ale s pohodlim nic moc no :/ Pohodlí neřeš, hlavně že je kocour v troubě
Únor 5, 200718 r hih cauky. mnoo mam v praci kratkou FI, a na zadnich sedackach se da vcelku slusne soulozit., a pokud sesroubujete sedacku spoujedce az na zadny sedacky, tak taky. ) tak cauky. , Jo, ale nesmíš mít 2 metry mam 193 když dáš dolu ty sedačky tak se tam docela dá , ale s pohodlim nic moc no :/ Pohodlí neřeš, hlavně že je kocour v troubě no jo no, ale za jakou cenu někdy je to tam uplně o ničem
Únor 5, 200718 r hih cauky. mnoo mam v praci kratkou FI, a na zadnich sedackach se da vcelku slusne soulozit., a pokud sesroubujete sedacku spoujedce az na zadny sedacky, tak taky. ) tak cauky. , Jo, ale nesmíš mít 2 metry mam 193 když dáš dolu ty sedačky tak se tam docela dá , ale s pohodlim nic moc no :/ Pohodlí neřeš, hlavně že je kocour v troubě kacer v trube
Únor 20, 200718 r Tak kocouři v troubě jo? Jo jo ve Fabii se dá, ale fakt s tím prostorem žádná sláva. A taky boční vedení RS sedáček nic moc, ale alespoň člověk nevyklouzne ze zatáčky
Únor 20, 200718 r Tak kocouři v troubě jo? Jo jo ve Fabii se dá, ale fakt s tím prostorem žádná sláva. A taky boční vedení RS sedáček nic moc, ale alespoň člověk nevyklouzne ze zatáčky Mluvíš mi zes srdce - co mám nové sedačky, tak je i kvalitní líbání problém Asi je na čase si pořídit byt
Únor 26, 200718 r ked nemas na byt aspon vlecku z traktora Mohl bych si koupit byt, ale nechci To je ta lepší varianta, většina lidí by chtěla, ale brání jim v tom jejich cash flow
Únor 27, 200718 r Kodemi: gút Jen škoda, že si to není kompletní a člověk si něco musí domyslet, ale i tak
Únor 28, 200718 r sem trochu čaroval,tak to mate cele Ale jelikož to sem nenarvu pač je to hodně velký takže koukněte sem,ma to skoro 1MB ten image takze to bude asi u nekoho dyl nacitat tak za to pardon jak_to_nedelat.jpg
Březen 1, 200718 r Když mi to dovolíte, hodím sem pak zkušenosti z OII až budou, takovej srovnávací test
Březen 1, 200718 r Když mi to dovolíte, hodím sem pak zkušenosti z OII až budou, takovej srovnávací test ne! fabie neni octavie,to by nebylo fer.. octa je veci holt no ale zas to nebude takové jak ve fabii,nenene,zresil si ze si opustil fabiaky tak nasra*t (v dobrem)
Březen 1, 200718 r ne! fabie neni octavie,to by nebylo fer.. octa je veci holt no ale zas to nebude takové jak ve fabii,nenene,zresil si ze si opustil fabiaky tak nasra*t (v dobrem) Hráškovi a tedy všem Fabiím jsem stále na blízku, tak mě nevyhánějte...dokonce jsem se asi před 14 dny zaregistroval i do Fabia clubu... A když mohli kdysi v SM srovnávat OII RS a F RS..
Březen 2, 200718 r Když mi to dovolíte, hodím sem pak zkušenosti z OII až budou, takovej srovnávací test fotostory? s bráchou?
Březen 2, 200718 r ve fabii to de hezky jen neni partnerka na pokus Tak jak víš, že to jde zrovinka ve Fabii hezky?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.