Host V/// RS Vloženo 5. Červen 2006 Sdílet Vloženo 5. Červen 2006 A co potom Škodovky klasiky (120M)...tam se dovádělo-sklopily se přední sedačky a vytvořilo se rovné lůžko, páč dřív ještě o anatomii sedaček nic nevěděli tak tě nic netlačilo Ale problém byl (ale to je ve skoro každém autě) když jsi tam s jinou než s tou SVOJÍ. To si pak musíš dát pozor jestli se opírá nohama o přední sklo-protože to tam nechá otisky ale ty jsou vidět jen při následným zamlžení okna. No a když pak takhle po ránu vyjedeš s mladou na nákup po nějaký vydařený pařbě s "kamarádem z vojny", přední okno se trochu zamlží, tak se pak ty ťápance na okně špatně vysvětlujou.....osobní zkušenost Ale jinak autosexu zdar. Jo a docela si jednou přeju zažít takovej ten náhodnej sex se stopařkou-ještě se mi to nepoštěstilo. Většinou se chtěj nechat vozit takový studentky ve vodrbaných svetříkách a 20 beďarama, na který fakt není chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasin Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 Ja Vam proste neverim, a pokud sem nekdo neposle nejakou fotku tak neuverim nikdy Takze zanechte planych reci .. a sup bezte honem nekdo poridit snimek tohoto specialniho tuningu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 23. Červen 2006 Sdílet Vloženo 23. Červen 2006 A co potom Škodovky klasiky (120M)...tam se dovádělo-sklopily se přední sedačky a vytvořilo se rovné lůžko, páč dřív ještě o anatomii sedaček nic nevěděli tak tě nic netlačilo Ale problém byl (ale to je ve skoro každém autě) když jsi tam s jinou než s tou SVOJÍ. To si pak musíš dát pozor jestli se opírá nohama o přední sklo-protože to tam nechá otisky ale ty jsou vidět jen při následným zamlžení okna. No a když pak takhle po ránu vyjedeš s mladou na nákup po nějaký vydařený pařbě s "kamarádem z vojny", přední okno se trochu zamlží, tak se pak ty ťápance na okně špatně vysvětlujou.....osobní zkušenost Ale jinak autosexu zdar. Jo a docela si jednou přeju zažít takovej ten náhodnej sex se stopařkou-ještě se mi to nepoštěstilo. Většinou se chtěj nechat vozit takový studentky ve vodrbaných svetříkách a 20 beďarama, na který fakt není chuť to je masakr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsko Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 No já na to mám takovej názor proč by to nemělo jít ve FABCE kdo s tím nemá problémy ten muže uplně všude nee? Dokonce i v Rakouskejch alpách v tunelu když jsme čekali v koloně než vyprostí havarované auta trvalo to 2hodky tak co dělat s dvěma ženskejma v autě. Ještě že jsou folie na oknech uplně černé. A jináč spousta keců a foto žádné chtělo by to nějaké zpestření. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 No ve Fabulce to jde v pohode. Spis jediny co me desilo, tak bylo to funeni a dupani toho kance co chodil okolo .. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 No ve Fabulce to jde v pohode. Spis jediny co me desilo, tak bylo to funeni a dupani toho kance co chodil okolo .. . . A nebyl to manzel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnyS Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 No ve Fabulce to jde v pohode. Spis jediny co me desilo, tak bylo to funeni a dupani toho kance co chodil okolo .. . . A nebyl to manzel? To urcite nebyl proste normalni divocak v lese. . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 24. Červen 2006 Sdílet Vloženo 24. Červen 2006 No ve Fabulce to jde v pohode. Spis jediny co me desilo, tak bylo to funeni a dupani toho kance co chodil okolo .. . . A nebyl to manzel? To urcite nebyl proste normalni divocak v lese. . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 3. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2006 Myslím ze se dá sexovat v jakem koliv aute klidne i ve smartu kdyz najdete tu správnou polohu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Snake Vloženo 21. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2006 Ty vago...to je hustý téma...mno i na koníka to jde...a ze zadu...ale to mám vykroucenou hlavu mám sedánka...ale je to dobrý taky na kapotě venku v -5...a nezkoušel to někdo v kombíku v kufru??? Zkoušel, sice je to trochu tvrdší, ale 2 deky to spraví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2006 ad vasin: Tak vydrž tak dva měsíce až se vrátím domů a já nějaké foto doručím...když mi slíbíš že na mě nebudeš svítit svými dálkovými super světly:-) Mám 2 metry, 3 sexuální zkušenosti z Fabie a žádnej problém, vážně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 30. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2006 fábia byla ouvej, dokonce sem se jednou popálil o zapalovač :-/ ale šlo to... teď mám 190cm ložnou plochu, to se dá si ho strkal do spatny dirky :-) to snad ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 fábia byla ouvej, dokonce sem se jednou popálil o zapalovač :-/ ale šlo to... teď mám 190cm ložnou plochu, to se dá si ho strkal do spatny dirky :-) to snad ne... no ja nevim jak vy, ale tu zdirku 12V sem fakt nezkousel Jen se smejte, ale az to nekomu z vas pripali pozadi tak vas to prejde ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mISHA Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 jsem silne zklaman. vpredu prekazejici radicka, rucka a loketni operka. a to vubec nepocitam anatomicke sedacky s nemoznosti sklopit zamky pro bezpecnostni pasy. vzadu spatne navrzene misto pro "nestandardne" sedici a neskutecne nizky strop i v kombiku. pokud to srovnam, tak felda je mnohem lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 No ve Fabulce to jde v pohode. Spis jediny co me desilo, tak bylo to funeni a dupani toho kance co chodil okolo .. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 31. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2006 fábia byla ouvej, dokonce sem se jednou popálil o zapalovač :-/ ale šlo to... teď mám 190cm ložnou plochu, to se dá si ho strkal do spatny dirky :-) to snad ne... no ja nevim jak vy, ale tu zdirku 12V sem fakt nezkousel Jen se smejte, ale az to nekomu z vas pripali pozadi tak vas to prejde ... Proto jsem ho tam nechtel...(zapík) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Podle mě to jen tak jednoduchý nebude možná ale kdyby se sklopili přední i zadní sedačky tak by to šlo nějak Lepší je vozit v autě deku a někam se dopravit ne EDIT: jo když už sme u toho, hrozně překážej (sakra jak se tomu řiká) "to kam zapnete pásy " nevíte někdo co s tim, hrozně se mi líbí jak třeba u favorita sou volný snad výte jak to myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 10. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2006 Nevime.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Hej, podle mě to moc řešíte...když přijde ta chvíle, tak jde samo.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
svanco Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 Bych chtěl mít Vaše starosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolja Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 alebo ma teraz napada ked sa sputia dole zadne sedadla a da sa tam nejaka plachta prip deka tak tam to je ako vankus tie sediska len je to trochu tvrdsie souhlas, tuto moznost mam vyzkousenou i ve trech:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 alebo ma teraz napada ked sa sputia dole zadne sedadla a da sa tam nejaka plachta prip deka tak tam to je ako vankus tie sediska len je to trochu tvrdsie souhlas, tuto moznost mam vyzkousenou i ve trech:-) Mno moc nemachruj Podle mě je to s těma zadníma sedačkama takový divný, uplně sklopit mi v mojí nový fabce sklopit nejdou sou v úhlu asi 25°-45° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 alebo ma teraz napada ked sa sputia dole zadne sedadla a da sa tam nejaka plachta prip deka tak tam to je ako vankus tie sediska len je to trochu tvrdsie souhlas, tuto moznost mam vyzkousenou i ve trech:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 alebo ma teraz napada ked sa sputia dole zadne sedadla a da sa tam nejaka plachta prip deka tak tam to je ako vankus tie sediska len je to trochu tvrdsie souhlas, tuto moznost mam vyzkousenou i ve trech:-) Mno moc nemachruj Podle mě je to s těma zadníma sedačkama takový divný, uplně sklopit mi v mojí nový fabce sklopit nejdou sou v úhlu asi 25°-45° mne sa daju uplne sklopit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Vloženo 11. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2006 alebo ma teraz napada ked sa sputia dole zadne sedadla a da sa tam nejaka plachta prip deka tak tam to je ako vankus tie sediska len je to trochu tvrdsie souhlas, tuto moznost mam vyzkousenou i ve trech:-) Mno moc nemachruj Podle mě je to s těma zadníma sedačkama takový divný, uplně sklopit mi v mojí nový fabce sklopit nejdou sou v úhlu asi 25°-45° mne sa daju uplne sklopit Jakto ? no možná dělám něco blbě :/ mam ji teďka novou od května a pořádně s ní jezdim až teďka, tak se v tom tolik ještě nevyznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.