krysarr Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 No vono kdyz uz to delas v Olouchovi, tak uz ty spalky to zas tak nevytrhnou Ale musel to bejt mazec No mazec to jistě byl a dnes by se na to už nejspíš oba vysr... Ale v -nácti s první károu se to dalo skousnout a dodnes mají oba aktéři zážitků kopy a kamarád má aspoň pár historek k dobru, když se sejdeme na nějaké té pánské jízdě BTW: dovést si koc domů, kde máš k dispozici letiště, to dokáže každý trouba, tedy snad téměř každý, ale v terénních podmínkách.... To si myslim, ze z toho musej bejt zazitky. Ja kdyz to prvne praktikoval v aute v poli vedle kukurice, taxem pak pri couvani zpatky na cestu sjel do skarpy pravym zadnim kolem, jaxem mel zazitky Rana jako krava, ale zase sem vyjel dopredu a autu se nic nestalo, ale asi by mi to uz znova tu noc neslo Btw jednou sem si to slapal na kole do Prokopskyho udoli nahoru na Devin kolem hrbitova (mozna prazaci budou znat) a za hrbitovni zdi na ty skale stalo cerveny Favo, asi ve 2 odpoledne, zaroseny okna a pohoda. Kdyz sem projizdel okolo a razantne zatukal na okynko (proste mi to nedalo ), nekdo z toho za mnou vykouk a zacal hrozne rvat - tak rychle sem na tom kopci jeste nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 zaklepal na okno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 BTW: dovést si koc domů, kde máš k dispozici letiště, to dokáže každý trouba, tedy snad téměř každý, ale v terénních podmínkách.... 100% pravda, sex v aute je nieco ine ako na manzelskej posteli a podla mna to ma stale svoje caro, povedzme aj ked uz s priatelkou nazivate v jednej domacnosti, rozdat si to v aute niekde na rusnom mieste dost ozivi vzajomny vztah Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 nikdy bych nevěřil co jde v tý fábii dělat.... pak že to není velkoprostorový auto : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 nikdy bych nevěřil co jde v tý fábii dělat.... pak že to není velkoprostorový auto :<!--emo&:--><!--endemo--> Pokud nemas velkoprostorovou maminu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 nikdy bych nevěřil co jde v tý fábii dělat.... pak že to není velkoprostorový auto :<!--emo&:--><!--endemo--> Pokud nemas velkoprostorovou maminu No to nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 nikdy bych nevěřil co jde v tý fábii dělat.... pak že to není velkoprostorový auto :<!--emo&:--><!--endemo--> Pokud nemas velkoprostorovou maminu no ja tiez nie, ale viete ako sa hovori: "V zime zahreje a vlete je pod nou pekny chladok " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 nikdy bych nevěřil co jde v tý fábii dělat.... pak že to není velkoprostorový auto :<!--emo&:--><!--endemo--> Pokud nemas velkoprostorovou maminu no ja tiez nie, ale viete ako sa hovori: "V zime zahreje a vlete je pod nou pekny chladok " v zimě občas i mám nastartováno, ale občas to nechtěně jde přez zubi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 špatně... přes zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 nikdy bych nevěřil co jde v tý fábii dělat.... pak že to není velkoprostorový auto :<!--emo&:--><!--endemo--> Pokud nemas velkoprostorovou maminu no ja tiez nie, ale viete ako sa hovori: "V zime zahreje a vlete je pod nou pekny chladok " v zimě občas i mám nastartováno, ale občas to nechtěně jde přez zubi přes zuby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schlumpf Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 mam tu v nemecku smoulinku, tak to skusim taky....mam vyndany zadni sedacky tak to bude orgac. hodim fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 mam tu v nemecku smoulinku, tak to skusim taky....mam vyndany zadni sedacky tak to bude orgac. hodim fotky To je jasný, zadní sedačky venku, to se musí zkusit.. většinou přední zkopím dozadu a je místa.. fakt MPVéčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 v zime je to sukanie naozaj dost neekologicke kedze treba pritapat ale ta romantika, pozriete cez zamlzene okno a tam krasna zasnezena priroda, cisty Mrazik no takto demontovat som este neskusal, ale teraz sa mi pritrafila dost vysoka takze budeme s priestorom musiet nieco robit to Schlumpf: hodis fotky ako to bude vyzerat alebo priamo s aktom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 TAK V ZIMĚ SE SNAD ZAHŘEJE SAQMI NE, PROČ JINAK BY TO ČLOVĚK DELAL??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Schlumpf:tise zavidim,smoulinku smouliku Moc fajn holka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 mam tu v nemecku smoulinku, tak to skusim taky....mam vyndany zadni sedacky tak to bude orgac. hodim fotky akoto? ja som ju nevidel, no tak pochval sa smoulinkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 no pretoze som clovek nedovercivy tak som si to pred chvilkou vyskusal zase a potvrdzujem ide to bajecne, iba to lezie do spotreby, teraz bolo vonku 2st.C ale mozem urobit dalsi zarez na pristrojovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2006 A kdo stále nevěří, že to jde, mohl to vidět v pátek na ČT1 v Poslední sézóně:-) Sice nevím jak to stihli za průjezd myčkou, ale.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 A kdo stále nevěří, že to jde, mohl to vidět v pátek na ČT1 v Poslední sézóně:-) Sice nevím jak to stihli za průjezd myčkou, ale.... Asi byl predcasnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 A kdo stále nevěří, že to jde, mohl to vidět v pátek na ČT1 v Poslední sézóně:-) Sice nevím jak to stihli za průjezd myčkou, ale.... a co sa tam vlastne stalo? da sa to najst na webe ta relacia? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Luky:. Vloženo 6. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 6. Listopad 2006 já 193 cm, ona 185 cm a jak jsme se tam poskládali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 A kdo stále nevěří, že to jde, mohl to vidět v pátek na ČT1 v Poslední sézóně:-) Sice nevím jak to stihli za průjezd myčkou, ale.... Spíš ta chuděrka fabia přišla o lak. Jestli to točili tak aspoň dvě hodiny a celou dobu ty kartáče šudlali auto..... Jinak sex není problém, když se tam poskládám já a to jsem 2 metrová opice, tak to přeci nemůže být problém pro nikoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scrand Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 A kdo stále nevěří, že to jde, mohl to vidět v pátek na ČT1 v Poslední sézóně:-) Sice nevím jak to stihli za průjezd myčkou, ale.... Spíš ta chuděrka fabia přišla o lak. Jestli to točili tak aspoň dvě hodiny a celou dobu ty kartáče šudlali auto..... Jinak sex není problém, když se tam poskládám já a to jsem 2 metrová opice, tak to přeci nemůže být problém pro nikoho Ty jo tady sou všichni dvoumetrový opičky taky mam 193 cm sem hrozně rád že se do tý fabky vejdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura.mc Vloženo 8. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2006 A kdo stále nevěří, že to jde, mohl to vidět v pátek na ČT1 v Poslední sézóně:-) Sice nevím jak to stihli za průjezd myčkou, ale.... Spíš ta chuděrka fabia přišla o lak. Jestli to točili tak aspoň dvě hodiny a celou dobu ty kartáče šudlali auto..... Jinak sex není problém, když se tam poskládám já a to jsem 2 metrová opice, tak to přeci nemůže být problém pro nikoho Ty jo tady sou všichni dvoumetrový opičky taky mam 193 cm sem hrozně rád že se do tý fabky vejdu To tě lituji, já se svýma 200 cm mám co dělat :-/ Pamatuji si na autoškolu, když mi tenkrát učitel říkal, že pro mě jedině ávia, nebo žigulik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wassermann Vloženo 9. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2006 (editace) Tak to jsem oproti Vám, pánové, se svými 178cm, docela žabař, ale ani tak nemůžu říct, že by vnitřní prostor Fabie byl něco extra, byť by se tam člověk chtěl jen vyspat, třeba na dlouhé cestě k moři Asi to bude tou mou začínající vaničkou, jinak si nedokážu vysvětlit, proč jsem z Fabie vždy dolámanej jak paragraf, ikdyž se tam s partnerkou o nic nepokouším... To kolega, který jezdí často do přírody kempovat, na tramp s bicykli, loděmi atp. si speciálně pro tyhle svoje koníčky pořídil starší Mondeo v kombiku a používá jej i místo stanu Tam když šoupne přední sedadla dopředu a zadní sklopí, vznikne mu krásná a rovná (sou)ložná plocha délky 220cm a tomu už říkám letiště, tam se dá dělat věcí... Editováno: 9. Listopad 2006, autor: Wassermann Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.