Luďa Vloženo 25. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2009 Se ptáš nebo konstatuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 2. leden 2010 Sdílet Vloženo 2. leden 2010 Zdravíčko pánové, jak se situace má zrovna? Jen že bych se přidal konečně taky, i když Maxi ještě nemám... tak by mě zajímalo jaká je čekácí doba popř. kolikátý jsem v pořadníku :-) Pročetl jsem už toho hodně, takže jen bych to shrnul pro potvrzení.... Maxidot mi bude ukazovat ve všech 3částech D-DOT? Parkovaci senzory ani origo radio nemam. To co zobrazuje se da teda pomocí kabelu VAG nastavit přes Software? Takze muze tzobrazovat jakoukoliv hodnotu z VAGu, dá se k tomu dodělat i popis jaký chci (nebo je pevně nastaveny?), a pak bych poprosil o návod k montáži, resp. kam co zapojit na CAN verzi (počítám že ji mám když mám O1 2001 1,8T RS). Díky za odpovězení a potvrzení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xandercage Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Jak to teda vypadá s těma D-Dotama? už to celkem trvá, co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Musíte psát výrobci na uvedenej e-mail. Já zatím nemám žádný info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Nechci jako plašit,ale myslím že na nějaký D Doty mžete zapomenout,znám 2 lidi co jim to zkolabovalo a není tak nějak cesta zpátky,no tak nevím. Joo,jinak na ten mail jsem psal asi dva měsíce dozadu a nic,takže na tom asi něco je..že se něco nepovedlo............bohužel,nápad to byl dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 a pár lidem zřejmě i funguje... jaka skoda ze ne i nam ostatnim.... to chce udelat vyrobu fabrickou, ve velkym. a jedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 Aaa,tak ty to máš taky kaput? No to zamrzí, ještě že jsem s tím nějakou dobu otálel,asi tomu nesvědčily ty mrazy nebo jak jsem to slyšel..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 nene, kdepak. ja prave jsem myslel ze bych si to poridil, ale asi to neni realny.... A jak se ti to projevuje nebo jak? ta nefunkcnost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 No prostě to bud nejde vůbec,nebo to ukazuje nesmyslný hodnoty,nepomáhá ani přehrání softu nebo co......... víc nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda_K Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 D-DOT mám od jara, sice jsem musel 3x přehrát soft, pohrát si s init leght a funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 a co máš za verzi softu? 1.1 nebo vyšší? příp co jsi s tím zrobil? Kámoš je z toho neštastnej,třeba by mu nějaká inf pomohla. Ten Doležel nebere ani telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda_K Vloženo 16. leden 2010 Sdílet Vloženo 16. leden 2010 mám třídrát, aktualizovaný na verzi 1.33 z května loňského roku, naposled program zabloudil tak že pouze blikalo uvítání a zbytek displeje byl prázdný D-Dot na žádná tlačítka nereagoval, soft jsem musel nahrát do D-Dotu tak, že při zapnutí zapalování jsem podržel resetovací tlačítko, D-Dot naběhne rovnou do Upgrade modu, soft nahrán kabelem přes obd zásuvku, nahrána konfigurace a fertig. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 17. leden 2010 Sdílet Vloženo 17. leden 2010 No on to dělal taky ale jak jsem psal,střídavě to jde a nejde. Taky má myslím verzi 1.33 takže to už asi nerozchodí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 17. leden 2010 Autor Sdílet Vloženo 17. leden 2010 No prostě to bud nejde vůbec,nebo to ukazuje nesmyslný hodnoty,nepomáhá ani přehrání softu nebo co......... víc nevím To by možná chtělo vědět. Pokud nevíš tak to je JPP - Jedna Paní Povídala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal328 Vloženo 19. leden 2010 Sdílet Vloženo 19. leden 2010 No zatim sem teda neslyšel,že by mu to makalo bez problémů teda alespoň ve fabuli!! takže na to seru než abych se s tim porát mrcasil!!!! sice se mi to moc líbilo,ale takhle na to peču!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda_K Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 No on to dělal taky ale jak jsem psal,střídavě to jde a nejde. Taky má myslím verzi 1.33 takže to už asi nerozchodí. D-Dot mi také občas nenaběhne a přišel jsem na jednu věc pokud nenaběhne stačí aktivovat vstup pro parkovací senzory a po vypnutí tohoto vstupu vždy naběhnul a následně maká jak má, já ale nemám CANovou elektriku v autě jako je ve Fábii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDI tech Vloženo 8. Únor 2010 Sdílet Vloženo 8. Únor 2010 (editace) Tiez mam zaujem o D-DOT a pisal som Kamilovy dvakrat a uz asi viac ako polroka odpoved ziadna. Budu este alebo uz nie? Editováno: 8. Únor 2010, autor: TDI tech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Kalandra Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Ja mam takovy pocit že éře D-DOTů už odzvonilo. Ani mně se nepodařilo z něj dostat odpověd Jedinym řešením je tu asi "hromadná výroba" formou zakázky u nějaké firmy....Ale to by musel vypustit do světa zapojení a program atd.... a je otazkou na kolik by to pak celé vyšlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDI tech Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 No, pokial by sa cena pohybovala niekde okolo 100eur/ks, tak by som do toho isiel. Ale desne pochybujem ze Kamil da svoje know-how len tak do sveta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
427marian Vloženo 18. Únor 2010 Sdílet Vloženo 18. Únor 2010 zdravim ak mate tieto boxy tak by som aj ja jeden zobral. Dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PITU35 Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Taky bych měl zajem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Duben 2010 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 Kluci kontakt na autora je T A D Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 10. Duben 2010 Sdílet Vloženo 10. Duben 2010 a funguje to vubec? nebo se vsechny ty maxiky "posraly"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vratena Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Mě ve fábce funguje d-dot téměř 100%.Občas se stane že nenajede(tak 1 z 50 ,nepravidelně).Ale i to se dá řešit,stačí přejít do menu a už funguje jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 11. Duben 2010 Sdílet Vloženo 11. Duben 2010 Mě ve fabce taky šlape dobře, mam ho v autě přes rok a bez problémů. Asi dvakrát se stalo že přestal fungovat ale po nahrátí softu bylo po problému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.