Tomáš Novotný Vloženo 18. Říjen 2009 Vloženo 18. Říjen 2009 Zdravím vás tu vespolek mám zájem koupit octu 1 s motorem 1,9 TDI PD 74 KW a chtěl bych vědět jaká řídící jednotka se do tohoto modelu ted montuje.Chtěl bych auto upravit chiptuningem a firma mi napsala,že pokud je ve vozidle jeste EDC 15, ktere se davali k vozum PD 74kW drive, neni uprava problem ,v případě že je tam novější řídící jednotky,ta je vybavena anti-chiptuningovou ochranou,ale prý na tom pracují. od dealere se nic nedozvím....pomůžete mi? dík. Citovat
TDIfun Vloženo 18. Říjen 2009 Vloženo 18. Říjen 2009 Zdravím vás tu vespolek mám zájem koupit octu 1 s motorem 1,9 TDI PD 74 KW a chtěl bych vědět jaká řídící jednotka se do tohoto modelu ted montuje.Chtěl bych auto upravit chiptuningem a firma mi napsala,že pokud je ve vozidle jeste EDC 15, ktere se davali k vozum PD 74kW drive, neni uprava problem ,v případě že je tam novější řídící jednotky,ta je vybavena anti-chiptuningovou ochranou,ale prý na tom pracují. od dealere se nic nedozvím....pomůžete mi? dík. No jelikoz vlastnim posledni mozne technologicke zarizeni na upravu i antituning ecu tak uprava neni problem. Hold flasher stoji nekolik tisic euro a proto tim nedisponuje kdo ked... Klidne muzete prijed a udelame upravu primo na valcove zkusebne (BRZDE).. www.TDIfun.cz myslim ze zde na foru najdete mnoho referenci na nasi praci a snad spokojene zakazniky.. Citovat
Dukes Vloženo 19. Říjen 2009 Vloženo 19. Říjen 2009 Z jaký chiptuningový firmy ti toto napsali? Také nabízíme chiptuning včetně úpravy antituning ochrany. viz. http://race.dieselpower.cz/Produkty/ecu-fl...unter-reset.php Citovat
TDIfun Vloženo 19. Říjen 2009 Vloženo 19. Říjen 2009 Z jaký chiptuningový firmy ti toto napsali?Také nabízíme chiptuning včetně úpravy antituning ochrany. viz. http://race.dieselpower.cz/Produkty/ecu-fl...unter-reset.php dukes, tohle je smazani poctu zapisu.. nejdrive se poinformuj co je antituning ochrana!!!!!! Citovat
Tomáš Novotný Vloženo 20. Říjen 2009 Autor Vloženo 20. Říjen 2009 dukes, tohle je smazani poctu zapisu.. nejdrive se poinformuj co je antituning ochrana!!!!!! tak informoval jsem se na www.powertec.cz ,maj slušný ceny . Měl jsem upravený i W TORAN a byl jsem spokojený,ale byla to jiná firma. Citovat
Chiptuning.cz Vloženo 24. Říjen 2009 Vloženo 24. Říjen 2009 (editace) dukes, tohle je smazani poctu zapisu.. nejdrive se poinformuj co je antituning ochrana!!!!!! Dovolim se jen zeptat, jestli uz ti opravdu prijeli napr. nove EDC17CP14 napr. Audi 3.0TDI 8/2009 a ses si jisty ze to 100% udelas a jen nepredpokladas, ze v te Octavii to nebude. Protoze predpokladat se to samozrejme da, nicmene abychom k nam pana nehnali zbytecne, radeji rekneme jak to je. Jinak mas pekne stranky, obzvlast ty okopirovane pasaze z naseho webu e-chiptuning.cz, jako Pravidelně kontrolujte stav chladící kapaliny a udržujte její množství v optimálním stavu. Dobre si pamatuju jak sem nejen tuhle vetu vymyslel do desatera, aby tech bodu bylo deset a uz sem nevedel co tam dat Ale to nevadi, nejsi sam, nase texty z e-chiptuning.cz ma u sebe na webu polovina konkurence. Uz jsme si zvykli. Mike / Powertec www.chiptuning.cz Editováno: 24. Říjen 2009, autor: Chiptuning.cz Citovat
TDIfun Vloženo 25. Říjen 2009 Vloženo 25. Říjen 2009 Dovolim se jen zeptat, jestli uz ti opravdu prijeli napr. nove EDC17CP14 napr. Audi 3.0TDI 8/2009 a ses si jisty ze to 100% udelas a jen nepredpokladas, ze v te Octavii to nebude. Protoze predpokladat se to samozrejme da, nicmene abychom k nam pana nehnali zbytecne, radeji rekneme jak to je. Jinak mas pekne stranky, obzvlast ty okopirovane pasaze z naseho webu e-chiptuning.cz, jako Pravidelně kontrolujte stav chladící kapaliny a udržujte její množství v optimálním stavu. Dobre si pamatuju jak sem nejen tuhle vetu vymyslel do desatera, aby tech bodu bylo deset a uz sem nevedel co tam dat Ale to nevadi, nejsi sam, nase texty z e-chiptuning.cz ma u sebe na webu polovina konkurence. Uz jsme si zvykli.Mike / Powertec www.chiptuning.cz Vase stranky neznam, ja to pouzil od kamarada ze slovenska co dela chiptuning v Bratislave link mam v partnerech na webu. takze asi takhle.. Jestli si myslis ze nevim ze existuje Antituning verze2 tak ano vim o tom. Dokonce CMD na tohle upozornuje.. Vse ale jde udelat.. vono to vse neni jen o peknych strankach ze!!!!! Ale na ty vase se podivam.. Jo jinak jsem tam ted jeste dodal nevej graf z momentalne nejsilnejsi upravy TDI co je zmerena na brzde. 300 koni v 1.9TDI a to jsem urcite nezkopiroval Citovat
octavia TDI-81kw Vloženo 27. Říjen 2009 Vloženo 27. Říjen 2009 Zdarec máte někdo zkušenosti tady stím-http://www.powerbox.cz/ díky za váš názor.. Citovat
motorpower Vloženo 28. Říjen 2009 Vloženo 28. Říjen 2009 Zdarec máte někdo zkušenosti tady stím-http://www.powerbox.cz/ díky za váš názor.. Rozhodně ne, nic se tím vyloženě nezkazí , ale je to jako by jsi na zimu obul jen jedno zimní kolo. Za peníze co za to prodejci většinou chtějí se to nevyplatí. A při ohřátém motoru to funguje ABCčkovsky. Citovat
motorpower Vloženo 28. Říjen 2009 Vloženo 28. Říjen 2009 Zdarec máte někdo zkušenosti tady stím-http://www.powerbox.cz/ díky za váš názor.. Jo a ještě něco....... http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=98&a...ptuner#p1515663 Citovat
Rada81 Vloženo 30. Říjen 2009 Vloženo 30. Říjen 2009 Zdarec máte někdo zkušenosti tady stím-http://www.powerbox.cz/ díky za váš názor.. Na webu najdeš hromadu informací, proč tady tu věc nebrat! Pod pojmem přídavná řídící jednotka je odpor zalitý v plastu, který v žádném případě nic neřídí a jen doslova oblbuje motor. Pokud chceš koně, tak dej trysky a budeš mít rohlík na tváři a motor si bude jen chrochtat, protože pro něj uděláš dobrou službu. Mám s tryskama 764 100000km a pohoda. Pořád mě těch pár koní navíc baví:-) Citovat
octavia TDI-81kw Vloženo 31. Říjen 2009 Vloženo 31. Říjen 2009 Na webu najdeš hromadu informací, proč tady tu věc nebrat! Pod pojmem přídavná řídící jednotka je odpor zalitý v plastu, který v žádném případě nic neřídí a jen doslova oblbuje motor.Pokud chceš koně, tak dej trysky a budeš mít rohlík na tváři a motor si bude jen chrochtat, protože pro něj uděláš dobrou službu. Mám s tryskama 764 100000km a pohoda. Pořád mě těch pár koní navíc baví:-) ato máš jen ty trysky??nic víc žádná ůprava??a kolik vyjdou Citovat
TDIfun Vloženo 31. Říjen 2009 Vloženo 31. Říjen 2009 Tusim ze to Rada81 delal u nas,, cena i s repasi vstrikovacu a montazi je 7 376,- komplet Citovat
octavia TDI-81kw Vloženo 31. Říjen 2009 Vloženo 31. Říjen 2009 Tusim ze to Rada81 delal u nas,, cena i s repasi vstrikovacu a montazi je 7 376,- komplet aha a kolik to pomůže na výkoně? Citovat
TDIfun Vloženo 31. Říjen 2009 Vloženo 31. Říjen 2009 (editace) aha a kolik to pomůže na výkoně? 125hp bez chipu, 140-145hp s chiptuningem na brzde... Editováno: 31. Říjen 2009, autor: TDIfun Citovat
octavia TDI-81kw Vloženo 31. Říjen 2009 Vloženo 31. Říjen 2009 125hp bez chipu, 140-145hp s chiptuningem na brzde... 15 koní jen na tryskách je slušné a kolik vyjde to chipnutí?? Citovat
TDIfun Vloženo 31. Říjen 2009 Vloženo 31. Říjen 2009 (editace) Profesionalni chiptuning s merenim vykonu a diagnostikou motoru na valcove brzde 7099,- priklad protokolu mereni ZDE Editováno: 31. Říjen 2009, autor: TDIfun Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.