Publikováno Říjen 20, 200915 r Ahoj, prosím o radu. U mojí (OII) 2.0 TDI se při ubrání plynu při jízdě na 2., 3., nebo 4. rychlostní stupeň ozve tupé kovové klapnutí z prostoru motoru. Začalo to asi před týdnem dělat jen na dvojku, ale teď se to zhoršuje. Čím to je a co s tím? Díky
Říjen 20, 200915 r Ahoj, prosím o radu. U mojí (OII) 2.0 TDI se při ubrání plynu při jízdě na 2., 3., nebo 4. rychlostní stupeň ozve tupé kovové klapnutí z prostoru motoru. Začalo to asi před týdnem dělat jen na dvojku, ale teď se to zhoršuje. Čím to je a co s tím? Díky Zalezi jaky presne to je zvuk, ale muze to delat dvojhmotovy setrvačnik. Kolik to ma najeto, jak to je stary... ??
Říjen 21, 200915 r Autor Zalezi jaky presne to je zvuk, ale muze to delat dvojhmotovy setrvačnik. Kolik to ma najeto, jak to je stary... ?? Vyrobeno a do provozu 04/2008 a najeto 41000 Km. Dělá to i když tam dám rychlost a pustím spojku. Nevím jak ten zvuk přesně popsat, připadá mi to, jako když je někdě nějaká vůle v tom něco kovovýho hrkne.
Říjen 21, 200915 r Vyrobeno a do provozu 04/2008 a najeto 41000 Km. Dělá to i když tam dám rychlost a pustím spojku. Nevím jak ten zvuk přesně popsat, připadá mi to, jako když je někdě nějaká vůle v tom něco kovovýho hrkne. Zdravim..a dělá Ti to nejvíce v nízkých otáčkách, když je motor podtočený?? Takový jako kovový rachocení??
Říjen 22, 200915 r Autor Zdravím. Ano, je to tovový zarachocení (připadá mi to jako odněkud z převodovky). Udělá to, když dám rychlost a pustím spojku a taky když jedu a úplně pustím plyn - v tom okamžiku když začne auto zpomalovat, tak to zarachotí. A čím měnší rychlostní stupeň tím větší ráz. Třeba když jedu na 2 po parkovišti a zpomaluju tak, že pustím plyn tak je to slušnej rámus a je to cítit i jako vibrace u pedálů. Toť vše, setkal jsi se s tím?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.