kaja 1.9tdi Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 To bude chybným kódováním panelu přístrojů. Neměnil jsi náhodou P.P. ? 1.9 66 kW a 81 kW mají rozdílné kódování a pak spotřeba ukazuje přesně dvojnásobek, nebo polovinu. Zkontroluj kódování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 A udělám to sám nebo to musí do servisu?PP jsem nemenil, jediněpředchozí majitel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANRS Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 Musíš mít diagnostiku, bez ní nemáš šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 To bude chybným kódováním panelu přístrojů. Neměnil jsi náhodou P.P. ? 1.9 66 kW a 81 kW mají rozdílné kódování a pak spotřeba ukazuje přesně dvojnásobek, nebo polovinu. Zkontroluj kódování. od 01 maji stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 od 01 maji stejne Mám r.v.1999 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cippis Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 nemáš díru v nádrži nebo na zpětným vedení nafty? 10L/100km snad ani 66 nemůže protéct, tak aby z tebe nelítali brikety Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 a nedelals chip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 nemáš díru v nádrži nebo na zpětným vedení nafty? 10L/100km snad ani 66 nemůže protéct, tak aby z tebe nelítali brikety Do rezervy najedu cca900km,takže to při natankování 45l vychází 5-5,5l/100km,ale pal.poc. ukazuje 10-10,4l . Najetý km nechyběj ,jen nesedíudaj o dlouhodob.pruměru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxdivemaster Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 a nedelals chip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaja 1.9tdi Vloženo 26. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2008 chip ne,leda majitel prede mnou.Ale pochybuju,ze by 55letá Němka čipovala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrek Vloženo 7. Duben 2009 Sdílet Vloženo 7. Duben 2009 nazdar lidicky mam problem se spotrebou u meho autika v zime to bylo okolo 6,5 kombinovama spise vic mesto ted sem prezul ze zimnich na letni mam 16" 205 a spotreba se vyhoupla kombinovana na 7,5 to je proste brutalni uz nevim co stim jinak v zime mi to blbe startovalo zhavice i teplomer OKI delalo to i po nekolikatym nazhavenim tak mam dojem jestli mi treba nemohlo odejit cerpadlo nebo neco takovyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoJo...cz Vloženo 14. Duben 2009 Sdílet Vloženo 14. Duben 2009 Ahojky. tak to ti snad poradim, podle me mas rozstelovany strikovaci cerpadlo. Nebo jeste to muzou delat snimaci cidla. mam otazku. jede ti to normalne? nebo ma pokles vykonu? Ja bych tebou tak bych nechal nejdrive promerit elektroniku. to te vyjde asi tak do 1000Kc. a pokud to budes mit ok tak potom to muze byt to cerpadlo a to se muze pohybovat od 1000 - 10 000 Kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smooth Vloženo 15. Duben 2009 Sdílet Vloženo 15. Duben 2009 mam uplne neco podobneho, tak to jsem zvedav co ti tu odpovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrek Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 me jede auto vyborne takez nevi kde se stal problem zkusim tu elektroniku ale v zime mi to blbe startovalo a to i po nekolikatym zhaveni a pak desnej kour nemam to cipnuty tak pocitam ze odchazi cerpadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 18. Duben 2009 Sdílet Vloženo 18. Duben 2009 Než začneš do čehokoliv vrtat Palivový filtr a vzduchový filtr jsi měnil kdy? Proveď neno nech provést diagnostiku a kontrolu základního předvstřiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schrek Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Než začneš do čehokoliv vrtat Palivový filtr a vzduchový filtr jsi měnil kdy? Proveď neno nech provést diagnostiku a kontrolu základního předvstřiku filtry jsou nove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 filtry jsou nove Pujčit někde vag a mrknout na předvstřik,pokud to blbě startovalo v zimě a ted ta spotřeba,tak to vypadá na toto. Jinak já s tímto motorem jezdím dlouhodobou 5,5 a to nejsem rozhodně brzda provozu,60% město,zbytek okresky jinak kombi a 205/16 kola + teda chip na 100Kw/300Nm čááu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 přesně jak píšou kolegové....a také dobré doplnit info o voze rok výroby a najeté KM někdy to dost pomůže....... PS.klasická věc málo popsaného problemu a vozu samotného :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markony Vloženo 11. Květen 2009 Sdílet Vloženo 11. Květen 2009 zdravím všechny odborníky,potřeboval bych poradit proč octavie 1.9 tdi 66kw po rozvodech bere 6.5-8.0 litru nafty,před rozvodama max 5.0 auto chytá studené i teple perfektně.nevím jestli nemá souvislost s tím váha vzduchu protože to nepatrně strácí na vykonu předvstřik nastaven motor má najeto 76500 km a váha je puvodní.děkuji za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kvido27 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 už jsem to tu někde četl, při výměně rozvodů zřejmě nepoužili předepsaný nástroje a je to špatně nasazený a nebo je chyba v napínací kladce. podrobnosti hledej na fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markony Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 už jsem to tu někde četl, při výměně rozvodů zřejmě nepoužili předepsaný nástroje a je to špatně nasazený a nebo je chyba v napínací kladce.podrobnosti hledej na fóru TAK ZROVNA POVYMĚNĚ ROZVODU JAKO NASCHVÁL KLEKLA VAHA.JELI JSME TO PROJET NAPÍCHLÍ NA VAG A TEN TO ODHALIL ZA JÍZDY.DAL JSEM NOVOU VAHU A JEZDÍM ZA 4.7-5.5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara2005 Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Zdravím,asi půl roku vlastním načipovanou OI 66 kW(ALH) a trošku mě zaráží spotřeba za kterou jezdím.Je pravda že nejčastější vzdálenost kterou jedu je asi 10 km do práce a zpět.A spotřeba (PP i reálná) je 6,2 litru.A to v žádném případě nejezdím brzda plyn.Ve většině případů jezdím jako člověk a i když jedu delší vzdálenost tak dostat se pod 6 litrů je docela kumšt.Neptám se ani tak proto že by mě půl litra na sto kilometrů nějak vytrhlo ale spíš kvůli nějaké závadě která by to mohla případně způsobovat...Protože když čtu recenze kde majitelé píší spotřebu okolo pěti litrů tak jen kroutím hlavou.Za názory děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom84 Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Zdravím,asi půl roku vlastním načipovanou OI 66 kW(ALH) a trošku mě zaráží spotřeba za kterou jezdím.Je pravda že nejčastější vzdálenost kterou jedu je asi 10 km do práce a zpět.A spotřeba (PP i reálná) je 6,2 litru.A to v žádném případě nejezdím brzda plyn.Ve většině případů jezdím jako člověk a i když jedu delší vzdálenost tak dostat se pod 6 litrů je docela kumšt.Neptám se ani tak proto že by mě půl litra na sto kilometrů nějak vytrhlo ale spíš kvůli nějaké závadě která by to mohla případně způsobovat...Protože když čtu recenze kde majitelé píší spotřebu okolo pěti litrů tak jen kroutím hlavou.Za názory děkuju Kolik máš najeto kilometrů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mara2005 Vloženo 24. Květen 2010 Sdílet Vloženo 24. Květen 2010 Mám najeto 165 tisíc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.