Publikováno Říjen 23, 200915 r pročítal jsem forum a někteří píší ,že symphpny má přebasováno, taky se mi to zdá, je rozdíl ve zvuku symphony ,rapsody a další ?? neměl jsem zkušenost porovnat, čeká mně koupě a potřebuju poradit. Děkuji
Říjen 24, 200915 r Rapsody hraje lepe nez symhony celkem znatenlne Ale taky bassu moc chce to prenastavit aby se to vyvazilo
Říjen 24, 200915 r Ja by som na tvojom mieste kupil becker. Dizajnovo je to ako origo radio ale zvuk o moc moc moc lepsí.
Listopad 18, 200915 r Sehnal jsem Symphony s MP3 a po zapojení do auta mám problém s příjmem FM - velmi slabý signál. Předchozí Sony bylo bez problému. Na Symphony chytím dobre v Praze, ale mimo skoro nic... Na malém konektoru jak je nad ISO jsou odštípnuté dva kabely - nemůže to mít souvislost ? Jde přes tento konektor osvětlení a data do maxiku... V tom konektoru jsou dva kabely zapojeny a dva odštípnutý Díky za rady
Listopad 18, 200915 r A nezůstalo ti tam to fantomový napájení? Takovej váleček. Jinak ty dráty na to vliv nemaj. mates24: nemůžu porovnat Rhapsody bez Soundsystému se Symphony. Všechny Supy co jsem slyšel s Rhapsody tak měly SS. A to je jiná liga oproti klasice. Upraveno Listopad 18, 200915 r od ace ventura
Listopad 18, 200915 r A nezůstalo ti tam to fantomový napájení? Takovej váleček. Jinak ty dráty na to vliv nemaj.mates24: nemůžu porovnat Rhapsody bez Soundsystému se Symphony. Všechny Supy co jsem slyšel s Rhapsody tak měly SS. A to je jiná liga oproti klasice. jaký fantomový napájení ? To mám něco ještě vyhodit ?
Listopad 20, 200915 r medzi kablom z anteny a radiom je pichnute fantomove napajanie zosilovaca anteny. To sa pouziva u neorigo radí lebo origo vysiela cez antenny kabel 12V na napajanie zosika. Neorigo ma vlastny kabel myslim SYSTEM REMUTE CONTROL a cez ten fantomovy napajac posiela 12V do zosika na antenu. Tebe staci len odpojit z radia a pripojit rovno antenu
Listopad 22, 200915 r diagnostikou asi nejlépe, adresa 47.... nebo taky podle zapojení mini iso, nebo podle zesilovače, ten je myslím pod sedačkou..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.