Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

pročítal jsem forum a někteří píší ,že symphpny má přebasováno, taky se mi to zdá, je rozdíl ve zvuku symphony ,rapsody a další ?? neměl jsem zkušenost porovnat, čeká mně koupě a potřebuju poradit. Děkuji

Rapsody hraje lepe nez symhony celkem znatenlne :)

Ale taky bassu moc :) chce to prenastavit aby se to vyvazilo :)

Ja by som na tvojom mieste kupil becker. Dizajnovo je to ako origo radio ale zvuk o moc moc moc lepsí.

• 4 týdny později...

Sehnal jsem Symphony s MP3 a po zapojení do auta mám problém s příjmem FM - velmi slabý signál. Předchozí Sony bylo bez problému. Na Symphony chytím dobre v Praze, ale mimo skoro nic... Na malém konektoru jak je nad ISO jsou odštípnuté dva kabely - nemůže to mít souvislost ? Jde přes tento konektor osvětlení a data do maxiku... V tom konektoru jsou dva kabely zapojeny a dva odštípnutý :(

Díky za rady

A nezůstalo ti tam to fantomový napájení? Takovej váleček. Jinak ty dráty na to vliv nemaj.

mates24: nemůžu porovnat Rhapsody bez Soundsystému se Symphony. Všechny Supy co jsem slyšel s Rhapsody tak měly SS. A to je jiná liga oproti klasice.

Upraveno od ace ventura

A nezůstalo ti tam to fantomový napájení? Takovej váleček. Jinak ty dráty na to vliv nemaj.

mates24: nemůžu porovnat Rhapsody bez Soundsystému se Symphony. Všechny Supy co jsem slyšel s Rhapsody tak měly SS. A to je jiná liga oproti klasice.

jaký fantomový napájení ? To mám něco ještě vyhodit ?

Nemáte někdo schéma zapojení toho "C" konektoru na Symphony ?

medzi kablom z anteny a radiom je pichnute fantomove napajanie zosilovaca anteny. To sa pouziva u neorigo radí lebo origo vysiela cez antenny kabel 12V na napajanie zosika. Neorigo ma vlastny kabel myslim SYSTEM REMUTE CONTROL a cez ten fantomovy napajac posiela 12V do zosika na antenu. Tebe staci len odpojit z radia a pripojit rovno antenu

toto je ono

post-4502-1258707100_thumb.jpg

super - diky za info, snad to bude ono

Takovej dotaz jak poznám jestli má auto sound system nebo nemá?

diagnostikou asi nejlépe, adresa 47.... nebo taky podle zapojení mini iso, nebo podle zesilovače, ten je myslím pod sedačkou..

v SI je zesilovač pro Sound Systém v bočnici kufru.

Dík za odpověď :palec2::)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.