Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

takže v servise nastříkání klínového řemene přípravkem ve spreji a pískání přestalo.

• 2 týdny později...

přidám poznatek, poslední dny mrazy až praští, ale pískání nikde.

Dotaz: je tedy třeba řemen vyměnit nebo počkat až zase začne pískat ? Čím to mohlo být, že pískal, před opravou až kvičel ?

byl asi suchý a ztvrdlý a třením o řemenice vydával pazvuky.

Jak říkám slýchám to často i u jiných aut. Typické kvičení podle otáček motoru. Někdy to dělá při vytočení ve vyšších otáčkách, někdy naopak v nižších otáčkách a ve vyšších to přestane.

U některých je to fakt uši rvoucí :disgust:

• 4 týdny později...

Jestli už neřve, a nevypadá popraskaně, nechal bych ho - ale taky záleží na tom, kdy byl měněný, střelím od boku - má jít pryč každých 60t km ?.

Neřve, popraskaný není, vypadá v pohodě. Byl měněný při rozvodech - 90 tisíc km, teď mám najeto 125 tisíc...

• 1 rok později...

mel sem to a samy kdyz sem mel 1,6 55kw a to huceni bude horsi a horsi. budto mas asi suchou rolnu na klinaku a nebo mas jetej klinek... zkus vymenit klinak je to otazka par korun. pokud to nepomuze tak namaz rolnu... a bude klid... :-D

díky za radu, problém byl již dávno vyřešen :) je suchá kladka napínací, čas od času ji prostříknu silikoilem a je klid :palec2:

Chlapci po výměně těsněné pod hlavou,rozdělovače,napínací kladky ? /nevím proč ji v servise měnily rozvody byly měněné pře 20 000km/, sondy, svíček,klapy začalo po startu pískat a nejen to ale i skřípat v motoru podle otáček motoru. Po nějaké době to pomalu ustane. Ale dělá to i při volnoběhu. A pak to jede úplně normálně a motor pomalu není ani slyšet. Když jsem při tom zvuku oddělal plastová kryt a poslouchal tak největší rachot byl na rozdělovači. Jo jedná se o Octávie I 1,6 55KW. Před opravou to nedělalo.

Jsem už taky na prášky, vrazil jsem do toho bezmála 20 000,- a v servise na mě koukáj tak nějak divně . Poradí někdo aťi jí jim můžu poradit?

Díky Pahrsta

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.