Prosinec 30, 200915 r takže v servise nastříkání klínového řemene přípravkem ve spreji a pískání přestalo.
Leden 10, 201015 r přidám poznatek, poslední dny mrazy až praští, ale pískání nikde. Dotaz: je tedy třeba řemen vyměnit nebo počkat až zase začne pískat ? Čím to mohlo být, že pískal, před opravou až kvičel ?
Leden 11, 201015 r byl asi suchý a ztvrdlý a třením o řemenice vydával pazvuky. Jak říkám slýchám to často i u jiných aut. Typické kvičení podle otáček motoru. Někdy to dělá při vytočení ve vyšších otáčkách, někdy naopak v nižších otáčkách a ve vyšších to přestane. U některých je to fakt uši rvoucí
Únor 6, 201015 r Jestli už neřve, a nevypadá popraskaně, nechal bych ho - ale taky záleží na tom, kdy byl měněný, střelím od boku - má jít pryč každých 60t km ?.
Únor 7, 201015 r Neřve, popraskaný není, vypadá v pohodě. Byl měněný při rozvodech - 90 tisíc km, teď mám najeto 125 tisíc...
Březen 10, 201114 r mel sem to a samy kdyz sem mel 1,6 55kw a to huceni bude horsi a horsi. budto mas asi suchou rolnu na klinaku a nebo mas jetej klinek... zkus vymenit klinak je to otazka par korun. pokud to nepomuze tak namaz rolnu... a bude klid... :-D
Březen 10, 201114 r díky za radu, problém byl již dávno vyřešen je suchá kladka napínací, čas od času ji prostříknu silikoilem a je klid
Březen 15, 201114 r Chlapci po výměně těsněné pod hlavou,rozdělovače,napínací kladky ? /nevím proč ji v servise měnily rozvody byly měněné pře 20 000km/, sondy, svíček,klapy začalo po startu pískat a nejen to ale i skřípat v motoru podle otáček motoru. Po nějaké době to pomalu ustane. Ale dělá to i při volnoběhu. A pak to jede úplně normálně a motor pomalu není ani slyšet. Když jsem při tom zvuku oddělal plastová kryt a poslouchal tak největší rachot byl na rozdělovači. Jo jedná se o Octávie I 1,6 55KW. Před opravou to nedělalo. Jsem už taky na prášky, vrazil jsem do toho bezmála 20 000,- a v servise na mě koukáj tak nějak divně . Poradí někdo aťi jí jim můžu poradit? Díky Pahrsta
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.