Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte. Mám trabli. Potřebuju Vagem smazat hlášku na výměnu oleje a znova nastavit servisní interval, ale nedaří se mi to. Když už jsem investoval do kabelu a notebooku, tak bych si to rád udělal sám. Poradíte někdo jak na to? Díkes

A proc to neudelas cudlikem na palubce? Nepamatuju si presny postup, ale nekdo me urcite doplni :)

vagem : v pamelu pristroju [17] das v [10] kanale 02 hodnotu 0 a nastavi ti to vsechny origo hodnoty..

Upraveno od honzik

• Autor
A proc to neudelas cudlikem na palubce? Nepamatuju si presny postup, ale nekdo me urcite doplni :)

A proč bych to dělal čudlíkem, když mám kabel a VAG? :doh;)

• 6 let později...

vagem : v pamelu pristroju [17] das v [10] kanale 02 hodnotu 0 a nastavi ti to vsechny origo hodnoty..

A můžu se hloupě zeptat? Když na kanálu 2 zadám hodnotu 0, přepíše to na kanálech 40 - 44 (nebo kolik to je přesně) i mnou už modifikované hodnoty? Jde o to, že o kanálu 2 jsem nevěděl a tak jsem projížděl komplet kanály, až jsem našel ty mezi 40. - 44 (podle manuálu mají být na 10, 11, 12, ale to asi u verze bez maxíku) a začal upravovat, ale maxík to nák nespapal. Po zavření a odpojení, vysunutí klíčku a opětovného zastrčení a nastavení do polohy 2 ukazuje stále SERVIS NYNÍ. Po připojení vagu jsou na kanálech 40 - 44 stále mnou nastavené hodnoty. Teda pokud není problém, že jsem nastavil jak na OIL, tak na INSP stejnou hodnotu. Ptám se proto, že nemám k dispozici vag. Musím si pro něj sjet a chci být už tentokrát připraven na všechno.

Děkuji moc :)

v přizpůspobení kanál:

10 zbývající hodnota pro výměnu oleje - 00150 (15tkm, přidává se po 100km)

11 zbývající hodnota do servisní prohlídky (km) - 00300 (30tkm, -,,-)

12 zbývající hodnota do servisní prohlídky - 00220 (220 dní do servisu, zadává se po dnech)

funguje to jak na klasice, tak na maxidotu

v přizpůspobení kanál:

10 zbývající hodnota pro výměnu oleje - 00150 (15tkm, přidává se po 100km)

11 zbývající hodnota do servisní prohlídky (km) - 00300 (30tkm, -,,-)

12 zbývající hodnota do servisní prohlídky - 00220 (220 dní do servisu, zadává se po dnech)

funguje to jak na klasice, tak na maxidotu

Asi to je možná tim, že mám budíky z F2, ale na kanalech 10, 11, 12 mi to hází chybu..nic tam na nich prostě není :(

No tak koukám, že jsme to tam pěkně pohnojili na těch kanálech 40 a vejš. Snad to honota 0 na kanalu 2 všechno spraví. Dík moc

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.