Publikováno Říjen 29, 200915 r Poradili by ste mi ako by som mohol zmenit budiky z mojej octavie (facelift) a take ake su v octavii rs?...pocul som o nejakych polepoch an budiky ale nikdy na nete som to nenasiel..mate stym niekto skusenosti?
Říjen 29, 200915 r musiš se tady trochu porozhlídnout.. mám je zrovan jí ve své Oktávě http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=75228
Říjen 29, 200915 r Autor ano videl som to u viacerych ze to mate v octavkach...ale kde by som to mohol zohnat a co to stoji? nejaka webstranka alebo niekto z registrovanych ci to vie zohnat...
Říjen 29, 200915 r Newman tunning , nelekej se ve firefoxu hlasi nebezpecnou stranku ale pres IE bezi a mas tam kvanta polepu na octavku,jinak jsem mu psal a popsal jsem mu jake bych chtel a nema je v nabidce a on mi do tydne poslal navrh jake by mi vyrobil.Cena 900,- + 100,- posta
Listopad 1, 200915 r Newman tunning , nelekej se ve firefoxu hlasi nebezpecnou stranku ale pres IE bezi a mas tam kvanta polepu na octavku,jinak jsem mu psal a popsal jsem mu jake bych chtel a nema je v nabidce a on mi do tydne poslal navrh jake by mi vyrobil.Cena 900,- + 100,- posta Ten odkaz mi počítač hlásí jako útočnou stránku..Zkoušel jsem dva počítače a pokaždé mi to hlásí útočnou stránku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.