Lukefab Vloženo 1. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2009 Zdravím,mám takový problém.měnil jsem snímač otáček,protože byl vadný a svítila mi kontorlka.Při otáčení volantu mi problíkavalo osvětlení.Teď mám problém v tom,že po výměně,když otážím volantem,tak problikávají světla i klima blbne.Čím to může být?Volant má vůli dobrou.Ne malou ne velkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 tak to bude skor problem v alternatore, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 tak to bude skor problem v alternatore, nie? měřil jsem ho a dává kolem 14V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Co znamená že "blbne klima" ? Světla jen pohasínají? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Baterku máš akú starú? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 taka ale ked tocis volantom a pohasinaju svetla tak predsa do svetiel musi ist mensi prud. tak teda nieco s alternatorom musi byt zle. regler je zabudovany v alternatore, tak ja si myslim ze altik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukefab Vloženo 2. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 pohasínají světla,když mám pustěný větrák na 4 nebo i mín,tak slyším ,že při točení volantu se ten ofuk zeslabuje.Kolik by měl bávat altík,když je v pořádku?Baterka při klidu dává kolem 12.5V měřeno ráno před jízdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 Když točíš volantem, tak: pohasínaní světel je v normální nepatrné zakolísání volnoběhu je normální "zpomalení" větráku je normální je to stejné jako když dovíráš okna - taky ti světla nepatrně pohasnou - "velký" odběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 2. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2009 no tak mierne pohasinanie svetiel je normalne som myslel ze mu pohasinaju nestandartne a s tou klimou je co? len ten vetrak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlo Vloženo 3. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2009 Určité pohasnutí světel je normální dokonce i motor jakoby na moment zaváhá při náhlém otočení volantu ve stojícím vozidle. Pokud je pohasínání větší než obvykle a všechno výše popsané jsi už vyloučil, bude to špatná kostra. Rozebrat a vyčistit kostřící bod, bude tam vysoký přechodový odpor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xedix Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Zdravim vas fabiaci. Na tento problem je jednoducha odpoved. Z vlastnej skusenosti vam hovorim ze je vadny snimac natocenia kolies alebo sa to tiez vola snimac kontroli riadenia. Ja som mal presne tento isty problem. A nikde mi to nevedeli urobit. Ale nakoniec som jeden servis nasiel kde to odstranili bez vacsich problemov asi za 2 hodinky. Na fabii existuju 2 typy. Jeden stal okolo 2500 SK a druhy bol drahsi a stal okolo 4500. No a plus nejaka praca. Ale ked das auto na VAG tam tam ti to presne ukaze v com je problem. Vela stastia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MatoK Vloženo 14. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2009 caf... zisti si aky mod serva mas nahodeny su dva alebo tri NORMAL, HANDICAP... pri handicape ide servo na plny vykon, preto je tam vacsi odber prudu, lebo servo je samozrejme elektricke... ja mam nahodeny tiez handcap mod a bzuci a preblikavaju svetla, ale zato sa velmi lahko toci volantom... Zdravím,mám takový problém.měnil jsem snímač otáček,protože byl vadný a svítila mi kontorlka.Při otáčení volantu mi problíkavalo osvětlení.Teď mám problém v tom,že po výměně,když otážím volantem,tak problikávají světla i klima blbne.Čím to může být?Volant má vůli dobrou.Ne malou ne velkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baribaldy Vloženo 28. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2014 pri prutkom zatoceni vydim ako svetla prebliknu, cim to moze byt mam druhe servo , vymeneni senzor natocenia volantu , ten zvezok kablov je ties oki, uz som skusal 3 autobaterie, jedine co ma napada ci bi tam nemohol byt slabi alternator , neviete aky by mal bit vo fabii 1,9 sdi? lebo dobi mi to od kupi ci nahodov nebol meneni za slabsi, za kazdu radu dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.