Přejít na obsah

Servo si bere moc produ

Lukefab

Doporučené příspěvky

Zdravím,mám takový problém.měnil jsem snímač otáček,protože byl vadný a svítila mi kontorlka.Při otáčení volantu mi problíkavalo osvětlení.Teď mám problém v tom,že po výměně,když otážím volantem,tak problikávají světla i klima blbne.Čím to může být?Volant má vůli dobrou.Ne malou ne velkou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určité pohasnutí světel je normální dokonce i motor jakoby na moment zaváhá při náhlém otočení volantu ve stojícím vozidle. Pokud je pohasínání větší než obvykle a všechno výše popsané jsi už vyloučil, bude to špatná kostra. Rozebrat a vyčistit kostřící bod, bude tam vysoký přechodový odpor.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zdravim vas fabiaci. Na tento problem je jednoducha odpoved. Z vlastnej skusenosti vam hovorim ze je vadny snimac natocenia kolies alebo sa to tiez vola snimac kontroli riadenia. Ja som mal presne tento isty problem. A nikde mi to nevedeli urobit. Ale nakoniec som jeden servis nasiel kde to odstranili bez vacsich problemov asi za 2 hodinky. Na fabii existuju 2 typy. Jeden stal okolo 2500 SK a druhy bol drahsi a stal okolo 4500. No a plus nejaka praca. Ale ked das auto na VAG tam tam ti to presne ukaze v com je problem. Vela stastia

Odkaz ke komentáři

caf... zisti si aky mod serva mas nahodeny su dva alebo tri NORMAL, HANDICAP... pri handicape ide servo na plny vykon, preto je tam vacsi odber prudu, lebo servo je samozrejme elektricke... ja mam nahodeny tiez handcap mod a bzuci a preblikavaju svetla, ale zato sa velmi lahko toci volantom... :)

Zdravím,mám takový problém.měnil jsem snímač otáček,protože byl vadný a svítila mi kontorlka.Při otáčení volantu mi problíkavalo osvětlení.Teď mám problém v tom,že po výměně,když otážím volantem,tak problikávají světla i klima blbne.Čím to může být?Volant má vůli dobrou.Ne malou ne velkou.
Odkaz ke komentáři

• o 4 roky později...

pri prutkom zatoceni vydim ako svetla prebliknu, cim to moze byt mam druhe servo , vymeneni senzor natocenia volantu , ten zvezok kablov je ties oki, uz som skusal 3 autobaterie, jedine co ma napada ci bi tam nemohol byt slabi alternator , neviete aky by mal bit vo fabii 1,9 sdi? lebo dobi mi to od kupi ci nahodov nebol meneni za slabsi, za kazdu radu dakujem

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...