Publikováno Listopad 3, 200915 r čau, má někdo zkušenost. Na mé 1,8T mi ted při teplotách kolem nuly při rozjezdu (studenej motor) na nižší otáčky přestane jet a otáčky spadnou na 500 a pomůže jen znovu nastartovat a rozjezd na vyšší otáčky. nezná někdo příčinu? Díky
Listopad 4, 200915 r čau, má někdo zkušenost. Na mé 1,8T mi ted při teplotách kolem nuly při rozjezdu (studenej motor) na nižší otáčky přestane jet a otáčky spadnou na 500 a pomůže jen znovu nastartovat a rozjezd na vyšší otáčky. nezná někdo příčinu? Díky Nereagujú tie otáčky náhodou na vymáčknutý spojkový pedál. Skús to vyskúšať naštartuj motor, za studena, vyhod rýchlosť a skús vymáčknuť spojku bez toho aby si zaradil 1. Ak budú otáčky nestabilné a budú reagovať a zošlapnutie spojky, tak si len vymen spínač spojky, ktorý je hned nad samotným pedál. A všetko bude OK Ak to nieje tým spínačom tak potom neviem.
Listopad 5, 200915 r To je blbost s tou spojkou, dělá to klesnou-li teploty kolem nuly, dělalo mi to loni a letos to začalo zas. Za měsíc jedu na garančku, tak s zeptám.
Listopad 11, 200915 r Blbost neblbosť, vlastná skúsenosť. Na kámošovom aute vymáčkol spojku a auto scíplo. Po výmene spínača spojky šlapalo ako z výroby.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.