Honza130 Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 ještě. no tak to nevim, ale ja kdyz jsem je tam chvili mel tak tam nesedly a musel sem brousit ... taky nafotim az bude cas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kos.ina Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 třeba nahoda. nebo každý kus jinej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 5. Květen 2006 Sdílet Vloženo 5. Květen 2006 třeba nahoda. nebo každý kus jinej. asi nejakej mezityp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 pocujte a nedalo by sa upravit naraznik tak, ze by sa pod listou prerezal a oddelila by sa horna cast a nahradila urezanou s novsieho naraznika, tym by sa tam dali dat po uprave vystuhy nove svetla a ostal by aj stary naraznik, Co poviete? Je to mozne alebo je to blbost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 pocujte a nedalo by sa upravit naraznik tak, ze by sa pod listou prerezal a oddelila by sa horna cast a nahradila urezanou s novsieho naraznika, tym by sa tam dali dat po uprave vystuhy nove svetla a ostal by aj stary naraznik,Co poviete? Je to mozne alebo je to blbost? no podle me je to blbost ... na faceliftu neni jinej jen naraznik, ale i vyztuha, maska... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 10. Květen 2006 Sdílet Vloženo 10. Květen 2006 OK tak na to zabudnite to bol blby napad :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 to spíš jeden člen tu udělal to, že doladil RS nárazníček tak , aby pasoval ke staré tváři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 pocujte a nedalo by sa upravit naraznik tak, ze by sa pod listou prerezal a oddelila by sa horna cast a nahradila urezanou s novsieho naraznika, tym by sa tam dali dat po uprave vystuhy nove svetla a ostal by aj stary naraznik,Co poviete? Je to mozne alebo je to blbost? no podle me je to blbost ... na faceliftu neni jinej jen naraznik, ale i vyztuha, maska... No ale výstuhu mužeš upravit někdo to tak dělá když dělá facelift tak nechá původní výstuhu jen jí upravý. A přední maska muže taky zůstat. Ale jde o to jak ten původní nárazník seříznout aby to vypadalo dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 pocujte a nedalo by sa upravit naraznik tak, ze by sa pod listou prerezal a oddelila by sa horna cast a nahradila urezanou s novsieho naraznika, tym by sa tam dali dat po uprave vystuhy nove svetla a ostal by aj stary naraznik,Co poviete? Je to mozne alebo je to blbost? no podle me je to blbost ... na faceliftu neni jinej jen naraznik, ale i vyztuha, maska... No ale výstuhu mužeš upravit někdo to tak dělá když dělá facelift tak nechá původní výstuhu jen jí upravý. A přední maska muže taky zůstat. Ale jde o to jak ten původní nárazník seříznout aby to vypadalo dobře vsak o to idem keby som mal zopar naraznikov aby som to odskusal ... :-))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 No ale když už bys měl ten novej nárazník tak bys ho tam mohl rovnou dát:))) Teda pokut ti nejde o ten spoiler co máš ty, já ho mám taky tak facelift nechcu. Nebo sehnat nějaký zbořený a udělat to ztoho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
buy-10 Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 zdravim chcem sa spytat ze ci neviete kto by vedel namontovat cocku do Skodu Octavie r.99 svetla...neni tam cira optika...prosim pomozte mi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedopohoda Vloženo 12. Květen 2006 Sdílet Vloženo 12. Květen 2006 No ale když už bys měl ten novej nárazník tak bys ho tam mohl rovnou dát:))) Teda pokut ti nejde o ten spoiler co máš ty, já ho mám taky tak facelift nechcu. Nebo sehnat nějaký zbořený a udělat to ztoho. To mne ide tiez o ten spoiler, na tej striebornej octe vypada fakt super, preto ani ja nechcem facelift iba svetla lenze sa by som to tiez najradsej odskusal na nejakom straom s buracky, kde je ten vrch dobry, Ak to budes robit skor tak daj vediet :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 19. Květen 2006 Sdílet Vloženo 19. Květen 2006 to spíš jeden člen tu udělal to, že doladil RS nárazníček tak , aby pasoval ke staré tváři Se asi mluví o mě... Njn, dyž já si tak rád hraju s horkovzduškou, tavkou a umělejma hmotama... Udělat původní nárazník pro faceliftová světla, je práce na hodinku, stačí odříznou část plastu pod světlometem podle tvaru faceliftové lampy, zabrousit a navařit znova ten lem, který dosedá ke spodní ploše tělesa světlometu. Navíc, ten RS nárazník pro devětsedmu jsem dělal ze známých důvodů už podruhý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Květen 2006 Sdílet Vloženo 20. Květen 2006 to spíš jeden člen tu udělal to, že doladil RS nárazníček tak , aby pasoval ke staré tváři Se asi mluví o mě... Njn, dyž já si tak rád hraju s horkovzduškou, tavkou a umělejma hmotama... Udělat původní nárazník pro faceliftová světla, je práce na hodinku, stačí odříznou část plastu pod světlometem podle tvaru faceliftové lampy, zabrousit a navařit znova ten lem, který dosedá ke spodní ploše tělesa světlometu. Navíc, ten RS nárazník pro devětsedmu jsem dělal ze známých důvodů už podruhý... to víš, že o tobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 to spíš jeden člen tu udělal to, že doladil RS nárazníček tak , aby pasoval ke staré tváři Se asi mluví o mě... Njn, dyž já si tak rád hraju s horkovzduškou, tavkou a umělejma hmotama... Udělat původní nárazník pro faceliftová světla, je práce na hodinku, stačí odříznou část plastu pod světlometem podle tvaru faceliftové lampy, zabrousit a navařit znova ten lem, který dosedá ke spodní ploše tělesa světlometu. Navíc, ten RS nárazník pro devětsedmu jsem dělal ze známých důvodů už podruhý... Tak už jsem jednu objevil a nafotil. Starý nárazník faceliftová světla. Koukal jsem na to a má to jen seříznutý ten starý nárazník, lem tam nelepil. Na jedne fotce je to vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Další foto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 Docela sexy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 29. Květen 2006 Sdílet Vloženo 29. Květen 2006 a má tam blinkry z Laurina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 pocujte a nedalo by sa upravit naraznik tak, ze by sa pod listou prerezal a oddelila by sa horna cast a nahradila urezanou s novsieho naraznika, tym by sa tam dali dat po uprave vystuhy nove svetla a ostal by aj stary naraznik,Co poviete? Je to mozne alebo je to blbost? no podle me je to blbost ... na faceliftu neni jinej jen naraznik, ale i vyztuha, maska... No ale výstuhu mužeš upravit někdo to tak dělá když dělá facelift tak nechá původní výstuhu jen jí upravý. A přední maska muže taky zůstat. Ale jde o to jak ten původní nárazník seříznout aby to vypadalo dobře Sorry, ale s tou maskou by to podle mě nešlo. Ta nová má jinej sklon a je kratší oproti té staré. Bych teda řek, dle toho co jsem vypozoroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 30. Květen 2006 Sdílet Vloženo 30. Květen 2006 Sorry, ale s tou maskou by to podle mě nešlo. Ta nová má jinej sklon a je kratší oproti té staré. Bych teda řek, dle toho co jsem vypozoroval. Kratsi je ta stara samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Kratší na délku je určitě, poněvadž ty nový lampy jsou delší, naopak na výšku je vyšší (nebo delší) - právě kvůli tomu sklonu Koukal jsem na http://www.autokelly.cz/ a maj tam přední čirý lampy na starej model Octy za "krásných" 4800 K No nekup to...! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 pocujte a nedalo by sa upravit naraznik tak, ze by sa pod listou prerezal a oddelila by sa horna cast a nahradila urezanou s novsieho naraznika, tym by sa tam dali dat po uprave vystuhy nove svetla a ostal by aj stary naraznik,Co poviete? Je to mozne alebo je to blbost? no podle me je to blbost ... na faceliftu neni jinej jen naraznik, ale i vyztuha, maska... No ale výstuhu mužeš upravit někdo to tak dělá když dělá facelift tak nechá původní výstuhu jen jí upravý. A přední maska muže taky zůstat. Ale jde o to jak ten původní nárazník seříznout aby to vypadalo dobře Sorry, ale s tou maskou by to podle mě nešlo. Ta nová má jinej sklon a je kratší oproti té staré. Bych teda řek, dle toho co jsem vypozoroval. Ale šlo podívej se na tu fotku co jsem sem dal facelift světla a ta maska je ta stará Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redrat Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 Kratší na délku je určitě, poněvadž ty nový lampy jsou delší, naopak na výšku je vyšší (nebo delší) - právě kvůli tomu sklonu Koukal jsem na http://www.autokelly.cz/ a maj tam přední čirý lampy na starej model Octy za "krásných" 4800 K No nekup to...! ja mam pocit ze ta cena je jeste za 1kus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 31. Květen 2006 Sdílet Vloženo 31. Květen 2006 To kazdopadne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.