Petr L. Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Pokud ti interierove světlo nesviti ani když to zapneš natvrdo a nejdou ani čteci lampičky, tak na to spinač ve dveřích nemá vliv. zkontroluj pojistky, pokud budou OK, tak proměřit kde se ztrácí napetí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjjlll Vloženo 12. Září 2016 Sdílet Vloženo 12. Září 2016 Taky už se mi stalo, že interiérové osvětlení nešlo zapnout. Přičítám to ochraně akumulátoru před vybitím, jinak si to nedovedu vysvětlit. (Ačkoli napětí bylo určitě přes 12,6V.) V každém případě pokud to osvětlení rozsvítit jde, tak po cca deseti minutách samo zhasne. Mluvím o stojícím vozidle s vypnutým zapalováním. Cituji z manuálu: Osvětlení se vypne po některé z následujících událostí. ▶Zamknutí vozidla. ▶Zapnutí zapalování. ▶Asi 30 s po zavření všech dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosa88 Vloženo 13. Září 2016 Sdílet Vloženo 13. Září 2016 Zkoušel jsem signalizaci otevřených dveří, jestli nejsou v háji ty mikrospínače. Signalizace fungovala. A ta ochrana baterie to neni, interiér prostě nesvítí. Dneska mrknu na pojistky. A pak uvidím co dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zukyy Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Dobrý den, dnes jsem byl nucen měnit stropní světlo v autě kvůli tomu, že jsem měnil žárovku a omylem jsem vycvakl "jezdce", kterým vybíráte, zda mají světla svítit, když otevřete dveře atd. Při vytažení světla ze stropnice jsem si povšiml ležícího kabelu (viz. fotka), nevím, jestli jsem ho odněkud neurval, ale nevím o tom, ani jsem nepoužil hrubou sílu, kterou bych měl šanci kabel jakkoliv poničit. Od té doby mi nefunguje žádné ze světel uvnitř auta. Budu rád za každou pomoc. Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zukyy Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Mimochodem, pojistky jsem kontroloval a všechny vypadají v pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Do lampičky jdou jenom tři vodiče, ten čtvrtý musel být od něčeho jiného. Zkontroluj, jestli ti svítí osvětlení odkládací schránky. Pokud ne, vyměň pojistku č. 23. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zukyy Vloženo 19. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2019 Opraveno, byla to pojistka, kterou jsem kontroloval jako první, jen jsem slepej a přehlídl jsem to.. :D Achjo.. Každopádně děkuji za pomoc. :) Hezký zbytek dne a klidné svátky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 27. Únor 2021 Sdílet Vloženo 27. Únor 2021 V 3. 12. 2006 na 19:24, Igor napsal: Skontroloval by som zámok vo vodičových dverách! Mohol odísť ten mikrospínač... Je tento spinac kupitelny samostatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.