Září 12, 20168 r Pokud ti interierove světlo nesviti ani když to zapneš natvrdo a nejdou ani čteci lampičky, tak na to spinač ve dveřích nemá vliv. zkontroluj pojistky, pokud budou OK, tak proměřit kde se ztrácí napetí.
Září 12, 20168 r Taky už se mi stalo, že interiérové osvětlení nešlo zapnout. Přičítám to ochraně akumulátoru před vybitím, jinak si to nedovedu vysvětlit. (Ačkoli napětí bylo určitě přes 12,6V.) V každém případě pokud to osvětlení rozsvítit jde, tak po cca deseti minutách samo zhasne. Mluvím o stojícím vozidle s vypnutým zapalováním. Cituji z manuálu: Osvětlení se vypne po některé z následujících událostí. ▶Zamknutí vozidla. ▶Zapnutí zapalování. ▶Asi 30 s po zavření všech dveří.
Září 13, 20168 r Zkoušel jsem signalizaci otevřených dveří, jestli nejsou v háji ty mikrospínače. Signalizace fungovala. A ta ochrana baterie to neni, interiér prostě nesvítí. Dneska mrknu na pojistky. A pak uvidím co dál.
Prosinec 19, 20195 r Dobrý den, dnes jsem byl nucen měnit stropní světlo v autě kvůli tomu, že jsem měnil žárovku a omylem jsem vycvakl "jezdce", kterým vybíráte, zda mají světla svítit, když otevřete dveře atd. Při vytažení světla ze stropnice jsem si povšiml ležícího kabelu (viz. fotka), nevím, jestli jsem ho odněkud neurval, ale nevím o tom, ani jsem nepoužil hrubou sílu, kterou bych měl šanci kabel jakkoliv poničit. Od té doby mi nefunguje žádné ze světel uvnitř auta. Budu rád za každou pomoc. Děkuji :)
Prosinec 19, 20195 r Do lampičky jdou jenom tři vodiče, ten čtvrtý musel být od něčeho jiného. Zkontroluj, jestli ti svítí osvětlení odkládací schránky. Pokud ne, vyměň pojistku č. 23.
Prosinec 19, 20195 r Opraveno, byla to pojistka, kterou jsem kontroloval jako první, jen jsem slepej a přehlídl jsem to.. :D Achjo.. Každopádně děkuji za pomoc. :) Hezký zbytek dne a klidné svátky.
Únor 27, 20214 r V 3. 12. 2006 na 19:24, Igor napsal: Skontroloval by som zámok vo vodičových dverách! Mohol odísť ten mikrospínač... Je tento spinac kupitelny samostatne?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.