Juros Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 Zdar chlapi, kolegovi praskla žárovka v mlhovce a rozsvítila se kontrolka prasklých vláken.( po nastartování cca 30sekund bliká a pak zhasne). Žárovku vyměnil, ale kontrolka stále svítí. Zajel do škodovky a tam mu řekli, že na diagnostice nic není a poslali ho pryč. Nevíte někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 u FII/R? kde by se tam vzala? tohle se cpalo jenom do FI Elegance, mozna i RS, to nevim jiste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 10. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2009 a neni to chyba corner ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 To je divny, protoze ja sem se dival pri slunku a vubec sem tu ikonku na stitu nevidel. Neni ani popsana v navode. Je tam kontrolka natacecich svetel. Co je to za MR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 co to bylo za lokotku, vy máte jiné napětí v troleji.Není lepší napsat v jakým stroji se to stalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juros Vloženo 11. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Auto jsem osobně neviděl,ale o té kontrolce mu řekli ve škodovce.(odborníci) . Samozřejmě, že je to kontrolka corner ale to nic nemění na tom,že svítí a po zkušenostech ze škodovky už tam nechce jet a budu se to snažit řešit já. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 co to bylo za lokotku, vy máte jiné napětí v troleji.Není lepší napsat v jakým stroji se to stalo no to mas pravdu vlatne ake to je auto ?? .. ale tak predpokladali sme ked pise do FII-ROOM tak ma take nieco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 FII/R žádnou kontrolku corner mlhovek nemá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 12. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2009 šak píše, že to auto neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2009 Pánové tohle vlákno mi začíná pripadat o ničem. Prosím jurose, aby doplnil typ auta, at to muzem ev. presunout, kam to patri. Jinak to zamknu a smazu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juros Vloženo 15. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 Je to Roomster motor 1,2 rok myslím 2007. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 15. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2009 co tam vůbec svítí-vyfot to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 bingo, posun,. je to R zuper, Tak vime, ze neni kontrola zarovek, takze mu musi svitit neco jinyho. Fotka, nebo presny popis ikony bude nutnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 muj tip je chyba naaceni/corner fce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juros Vloženo 16. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Auto budu mít k dispozici až v sobotu, ale po telefonické konzultaci to bude určitě kontrolka corner, jak už jsem psal dříve. To auto koupil někde v bazaru a kontrolka začla svítit až když praskla žárovka v mlhovce. Žárovku vyměnil, ale kontrolka nezhasla. Nejde vymazat ani diagnostikou. To zkoušeli ve škodovce. Je to divné, ale je to tak. Neví někdo, jestli jde přeprogramovat ŘJ aby nepoužívala corner? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 16. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2009 Než začnete snít o přeprogramování a obcházení ŘJ (jak typické pro čechy něco ochcávat, že..), zkuste se, prosím, podívat do návodu. Ono v něm občas je i něco rozumného. Ve FII/R žádná kontrolka prasklých žárovek není. Jediná nadstandardní kotrolka týkající se světel je kontrolka "Dynamické přední světlomety". Je společná jak pro corner mlhovky, tak pro natáčecí světla. Moudrá literatura pro corner mlhovky praví: Porucha systému rohových světlometů je signalizována rozsvícením nebo blikáním kontrolního světla. Řešením by bylo možná říct servisu, aby se naučil pracovat s diagnostikou a nebo s kontaktními osobami ve výrobním závodě. Je ostuda, když předají zpátky auto s tím, že si nevíjou rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 neberte to jako příklad, ale já bych ty zbytečnosti ustříhal a byl by klid, jestli to není v záruce a je pokažený servo natáčení čočky, tak myslím laciněji to vyjde ustříhat a seřídit světlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 mluví o mlhovkách... navíc celý nový světlo s natáčením se dá pořídit za 5, takže nevidím důvod ke stříhání. dokud si to nevyzkoušíš, tak nemluv o zbytečnostech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 17. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2009 ale ta kontrolka je jedna na mlhovku a na natáčecí světlo a když mu mlhovka svítí, tak...psal jsem neberte to jako příklad a ucfakat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drass Vloženo 10. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2009 Aj mne to stale blika mam room 1.4 tdi mr 2007 a ked nastartujem blika asi 30sec potom zhasne vag pise ze nejde spojit s rj naklapania svetiel nemam ani corner iba hmlovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freevisio Vloženo 15. Březen 2011 Sdílet Vloženo 15. Březen 2011 (editace) mám roomstera r.v.2006 1.9.TDi a kontrolka natáčení dynamických světel se mi rozblikala též... natáčení světel nemám( teda aspon jsem si toho nikdy nevšiml) , corner fci též ne a mlhovky mi svítí obě...teď babo raď.... na diagnostice u známého to ukázalo chybový kod 1771... nevíte prosím někdo , co to může být?? díky Editováno: 17. Březen 2011, autor: freevisio Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Jaká výbava má hlídání poruchy žárovek? Mám 10.2010 ambiente plus a skoušel jsem ledky v dením svícení a v tý příležitosti jsem chtěl vyskoušet jak to bude hlásit když odpojím žárovku. Odpojil jsem nakonec obě, zapnul zapalování a nic mi to nehlásí ani kontrolka nesvítila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Nevím jak 10.2010, ale u mě 5.2011 denní vůbec nejdou přes ŘJ. Ani obrysovky které jsou spínané přes ŘJ, jen tak spálení neohlásí. Musí být odpojené - spálené vpředu i vzadu na stejné straně, aby to ohlásilo spálenou žárovku. Tj. 3 žárovky vlevo, nebo 3 vpravo (vzadu jsou 2). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 (editace) buď to není nakodováno, ale spíše bych to viděl, že to neumí jednotka (několik verzí), zkusit to jde jednoduše odpojit přední blinkr a musí hlásit pokud je to více žárovek například ty obrysovky musí jich být odpojených více je to psáno i v návodu k obsluze Editováno: 16. leden 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voltys Vloženo 16. leden 2012 Sdílet Vloženo 16. leden 2012 Dík za tip s tím blinkrem. Tak mi to kontrolka signalizuje ale maxidot nic nepsal. Já myslel že ty dvě žárovky pro dení svícení jsou samostatně a při prasknutí to bude hlásit mám namysly (fabii facelift). Ty obrysovky jsem bral jako zadek auta + parkovačky. Takže led žárovky do deních svícení se mužou klidně namontovat aniž by se člověk musel bát že to bude hlásit prasklou žárovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.