Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdar chlapi,

chtěl jsem se zeptat kolik může stát vyčištění skrtící klapky, jelikož mi to při studeném motoru cuká a kolísá na volno běh otáčky (asi to bude klapka). A je lepší v tomto případě zajet spíš do autorizovaného servisu škoda?

Díky.

Nemusí to stát vůbec nic, jenom tvojí práci. Na čištění klapky není nic závratnýho. Teď když to nevidim před sebou, tak si všechno nevybavim, ale stačí odšroubovat 4 imbusy, odpojit nějakou hadičku a můžeš klapku vyndat. Já jsem to čistil védéčkem (WD40) a šlo to pěkně. Možná když pohledáš tady na fóru, tak to najdeš i s fotkama.

Naprosto souhlasim ,je to docela banalni zalezitost,cca 15min, ja to cistil obycejnym technickym benzinem. Je teda pravda ze stejne budes muset do servisu , nebo k nekomu kdo ma Vag zajet a tu klapku nastavit, ale znam pripady ze v servisech cistili klapku oddelanim hadice sani a pouhym vytrenim. Jak ja rikam -co si neudelam sam ,tomu nemuzu verit!!!!!!

ve škodovce za to budou chtít 1500,- měl jsem to aj diagnostikou, bo jsem do té doby nevěděl co to děla :) diagnostika je za 500,-

Jsou dobry vychcanci...

Vyistis to bez problemu sam. Ale to nastaveni,teoreticky nemusi,motor by si to mel nastavit sam...

[Taky jsem slyšel o jednom případu, kdy si člověk dojel do servisu, aby mu vyčistili klapku. Oni na ní ani nehrábli, pouze jí přenastavili přez diagnostiku..... ale to je extrém.

Doma si jí vyndej a vyčisti jí štětečkem a acetonem pěkne dočista. Jde to nejlíp. Žádný spreje nepoužívám. No a pak si zajed k někomu na VAG. Bez základního nastavení to někdy potom pomalejc padá na volnoběh. Jinak tam nevidim jinej problém.

JJ nebo ti ji jeste v servise vymeni za jinou a tuhle si nechaji.

Uz vim o nekolikatem pripadu co to takhle udelali...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.