Publikováno Listopad 11, 200915 r Zdar chlapi, chtěl jsem se zeptat kolik může stát vyčištění skrtící klapky, jelikož mi to při studeném motoru cuká a kolísá na volno běh otáčky (asi to bude klapka). A je lepší v tomto případě zajet spíš do autorizovaného servisu škoda? Díky.
Listopad 13, 200915 r Nemusí to stát vůbec nic, jenom tvojí práci. Na čištění klapky není nic závratnýho. Teď když to nevidim před sebou, tak si všechno nevybavim, ale stačí odšroubovat 4 imbusy, odpojit nějakou hadičku a můžeš klapku vyndat. Já jsem to čistil védéčkem (WD40) a šlo to pěkně. Možná když pohledáš tady na fóru, tak to najdeš i s fotkama.
Listopad 13, 200915 r Naprosto souhlasim ,je to docela banalni zalezitost,cca 15min, ja to cistil obycejnym technickym benzinem. Je teda pravda ze stejne budes muset do servisu , nebo k nekomu kdo ma Vag zajet a tu klapku nastavit, ale znam pripady ze v servisech cistili klapku oddelanim hadice sani a pouhym vytrenim. Jak ja rikam -co si neudelam sam ,tomu nemuzu verit!!!!!!
Listopad 15, 200915 r ve škodovce za to budou chtít 1500,- měl jsem to aj diagnostikou, bo jsem do té doby nevěděl co to děla diagnostika je za 500,-
Listopad 15, 200915 r Jsou dobry vychcanci... Vyistis to bez problemu sam. Ale to nastaveni,teoreticky nemusi,motor by si to mel nastavit sam...
Listopad 15, 200915 r [Taky jsem slyšel o jednom případu, kdy si člověk dojel do servisu, aby mu vyčistili klapku. Oni na ní ani nehrábli, pouze jí přenastavili přez diagnostiku..... ale to je extrém.
Listopad 16, 200915 r Doma si jí vyndej a vyčisti jí štětečkem a acetonem pěkne dočista. Jde to nejlíp. Žádný spreje nepoužívám. No a pak si zajed k někomu na VAG. Bez základního nastavení to někdy potom pomalejc padá na volnoběh. Jinak tam nevidim jinej problém.
Listopad 17, 200915 r JJ nebo ti ji jeste v servise vymeni za jinou a tuhle si nechaji. Uz vim o nekolikatem pripadu co to takhle udelali...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.