stenly Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 Tak už ked tu davate nekaky ten VT... tak aj aj niečo pridam z mojej tvorby.. dufam že sa bude pačiť. tu je origo obrazek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 24. Duben 2007 Sdílet Vloženo 24. Duben 2007 A tu mame uz upravene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vtmafian Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 kua to je naprosto perfektí práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 kua to je naprosto perfektí práce Diki kamo.... sem rad ze se ti libi.... :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 pěkny......všechny...hele... nedokázal by někdo upravit ten zadní RS spojler tak jak je uplně na te 1.fotce tady v tematu?? Přesně takhle bych to chtěl v realu...ale nevim kdo by to udělal...stejně jako prodloužení kapoty.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czechfoto Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Nemohli byste mi sehnat fabie v dobrým rozlišení????? Vždycky jsou buď rozmazané nebo daleko!!! Když nějaké seženete domluvím Vt!!! muzu ti nafotit nejake fabky v rawu..........bude to hodne ostre a kvalitni ....napis zpravu domluvime se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 27. Srpen 2009 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2009 (editace) Pánové šikulové,pokud by se někomu chtělo udělejte mi na auto trikoloru,já už se o to pokoušel a vysledek nejni nejlepší.Upravě pozadí se nebráním spíše uvítám. Editováno: 27. Srpen 2009, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Září 2009 Sdílet Vloženo 23. Září 2009 mě se to Vlasto nelíbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petan1 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Fabie II Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splatter Vloženo 28. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2011 moje amatéřina ve Photoshopu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Splatter Vloženo 1. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mišule Vloženo 27. Prosinec 2011 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2011 (editace) Styling RS Editováno: 27. Prosinec 2011, autor: Mišule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondikTDI Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 (editace) chlapy budu opravovat karoserii na svem kombiku a chci to pak misto lakovani prelepit karbonem poradite ,kde koupit folii? na aukru jsou prej shity co nevydrzi ani rok,ale zase nasel sem shopy,kde stoji metr folie tak neskutecne prachy,ze je lepsi si to nechat udleat od firmy nacenena cela fabie v karbonu byla za 18 tis teda kecam bez strechy a kapoty to nechci investovat chci prelepit jen zadni naraznik a misty sloupky dvere a kufr a rad bych to nejak vymyslel at to ma hlavu a patu at to neni jak zalatane kalhoty jestli rozumite. jinak barva auta je stribrna,takze bych rad k tomu vybral aj vhodnou barvu at to je pekny Editováno: 17. Květen 2013, autor: ondikTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
standa 2 Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 prosím mám prosbu máte někdo vyzkoušeno žárovky 100 W H7 ve fábii ll , ROOMSTER , oktávce , atd. hlavně co má čočku v přední parabole , o H4 100 w mi nejde v klasickým světle . Jedná se mi co na to říká vedení , relátka ,počítač a hlavně čočka zdali praská teplem nebo je to v pohodě ? . Já na feldě mám H4 100 W a bylo to v pohodě 8 let , ale vedli k tomu silnější kabely a neřval na mne počítač , že tam mám jinou žárovku , nebyla tam čočka . Proto se ptám zdali to má někdo vyzkoušený na trenikáčích , nebo tuning . ATD NA PARABOLE S ČOČKOU : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 19. Březen 2016 Sdílet Vloženo 19. Březen 2016 Minul ses v sekci a i v tématu... Hledej! Žárovky se určitě v sekci FII/R někde řeší. Sem tvůj dotaz nepatří! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.