Publikováno Listopad 18, 200915 r no teď me teprve napadá, že na velké škodovky úplně zapomínáme a bavíme se o nich jenom v modýlkách a to je chyba :-) tak cim zacnem? tak asi bez diskuze RTO LUX i když to není můj favorit :-)
Listopad 18, 200915 r Karle, já jsem jen zvědav, kdy jednou na sraz přijedeš ještě něčím větším, než je kokta , jinak hezké téma a také přispěji svojí troškou - traktor z roku 1929-30 Škoda HT 20 a HT30
Listopad 18, 200915 r Autor kéž by někdy :-) jinak když koukám na ty traktory, doufám, že jsi navštívil zemědělské muzeum na letné je tam několik desítek elitních kousků a nejen na naftu :-) no téma jsem si řekl, že by to opravdu chtelo vždyt "velkejch" škodovek jezdilo mraky a docela na ně tady zapomínáme ...
Listopad 18, 200915 r Par fotek ze čtyřicátých let autobus Škoda 532 a elegantnější s bílou střechou Škoda 536
Listopad 18, 200915 r Autor to je taky uzasnej stroj, a tim si mi pripomnel Škoda 706 RO Pullman z roku 1947
Listopad 18, 200915 r Škoda že fotky těch trambusů Š-706 MT, MTS, MTSP taháž z netu a nemáš nejaký svoje. Ta modrá sklopka MTSP 27 je profláklá jak sviň, Pak klasika Pivovarskej valník Š 706 RTD se sníženým rámem, Souprava MTS 24 (bez předku) od sběratele z německa a pak tahač návěsů RTTN s jednonápravovým návěsem z n.p. BSS s triplexama. Hoď autorský fotky. Mrkni se sem na řadu RT , sem na řadu MT a znova MT. A nějaký fotky U prvních 2 odkazů sou fotky pod textem. A nějaký moje bejvalý autí. Upraveno Listopad 18, 200915 r od Luďa
Listopad 18, 200915 r Autor co je spatnyho na fotkach z netu, jsme na foru, nedelam s nima zadny obchody? ja zadny svoje nemam, jsem spatnej fotograf :-( jinak odkazy od tebe super, ty jo kdyz koukam na ten interier tak nechapu jak s tim mohl kdysi muj deda jezdit do anglie, svedska apod :-) ale vlastne byl jsem loni na bazantovi, takze par svejch i vlastne mam - tot ale vse :-)
Listopad 18, 200915 r Neříkám, že sou špatný, ale profláklí. Točit pět šest fotek nemá cenu. Každej je zná a nezaujmou. Sou i jiný pěkný fotky. Upraveno Listopad 18, 200915 r od Luďa
Listopad 18, 200915 r Autor to znáš ty, já už o neco mín a vetsina lidi tady na foru bych rekl ze skoro vubec :-) tady je to samej osobák :-) ja ale sakra nemuzu najit toho bazanta :-(
Listopad 18, 200915 r Autor he tak tohle vubec neznam :-) ja myslel celostatni sraz historickych vozidel na trase Kolin-Podebrady-Nymburk, ktery se jmenuje zlaty bazant
Listopad 18, 200915 r Autor tak asi jasny ze je to bus a z tech co si sem dal je to ten kterejch se seriove vyrobilo nejmin:-) víme?
Listopad 19, 200915 r Jedna fotka hezčí než druhá,taky se přidávám k fandum těchto větších Škodověnek a s tímto jsem pár let jezdil.Akorád byl trochu tmavší zelené barvy s kalsickym návěsem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.