amogh Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 no teď me teprve napadá, že na velké škodovky úplně zapomínáme a bavíme se o nich jenom v modýlkách a to je chyba :-) tak cim zacnem? tak asi bez diskuze RTO LUX i když to není můj favorit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Karle, já jsem jen zvědav, kdy jednou na sraz přijedeš ještě něčím větším, než je kokta , jinak hezké téma a také přispěji svojí troškou - traktor z roku 1929-30 Škoda HT 20 a HT30 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 kéž by někdy :-) jinak když koukám na ty traktory, doufám, že jsi navštívil zemědělské muzeum na letné je tam několik desítek elitních kousků a nejen na naftu :-) no téma jsem si řekl, že by to opravdu chtelo vždyt "velkejch" škodovek jezdilo mraky a docela na ně tady zapomínáme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 škoda 9TR v Afghánském Kábulu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Par fotek ze čtyřicátých let autobus Škoda 532 a elegantnější s bílou střechou Škoda 536 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 to je taky uzasnej stroj, a tim si mi pripomnel Škoda 706 RO Pullman z roku 1947 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 No, on vznik Škoda 706 se datuje již před druhou světovou válkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 (editace) Škoda že fotky těch trambusů Š-706 MT, MTS, MTSP taháž z netu a nemáš nejaký svoje. Ta modrá sklopka MTSP 27 je profláklá jak sviň, Pak klasika Pivovarskej valník Š 706 RTD se sníženým rámem, Souprava MTS 24 (bez předku) od sběratele z německa a pak tahač návěsů RTTN s jednonápravovým návěsem z n.p. BSS s triplexama. Hoď autorský fotky. Mrkni se sem na řadu RT , sem na řadu MT a znova MT. A nějaký fotky U prvních 2 odkazů sou fotky pod textem. A nějaký moje bejvalý autí. Editováno: 18. Listopad 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 co je spatnyho na fotkach z netu, jsme na foru, nedelam s nima zadny obchody? ja zadny svoje nemam, jsem spatnej fotograf :-( jinak odkazy od tebe super, ty jo kdyz koukam na ten interier tak nechapu jak s tim mohl kdysi muj deda jezdit do anglie, svedska apod :-) ale vlastne byl jsem loni na bazantovi, takze par svejch i vlastne mam - tot ale vse :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 (editace) Neříkám, že sou špatný, ale profláklí. Točit pět šest fotek nemá cenu. Každej je zná a nezaujmou. Sou i jiný pěkný fotky. Editováno: 18. Listopad 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 to znáš ty, já už o neco mín a vetsina lidi tady na foru bych rekl ze skoro vubec :-) tady je to samej osobák :-) ja ale sakra nemuzu najit toho bazanta :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 (editace) Myslíš todle? Editováno: 18. Listopad 2009, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 he tak tohle vubec neznam :-) ja myslel celostatni sraz historickych vozidel na trase Kolin-Podebrady-Nymburk, ktery se jmenuje zlaty bazant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Tak z toho sou nějaký fotky v úlovkách z ulice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 a koukam ze si sem dal jednoho z mejch veteranskejch favoritů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 18. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 Jakýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 18. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Listopad 2009 tak asi jasny ze je to bus a z tech co si sem dal je to ten kterejch se seriove vyrobilo nejmin:-) víme? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 19. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 tak co bych vystoural dalsiho? :-) trebaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 vypadají nadherně, škoda, že jich pár ještě nejezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fyk77 Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 (editace) jeste jedna 706 RTO a jeste jedna 706 Editováno: 19. Listopad 2009, autor: fyk77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olin Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 A něco ve zmenšenině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 Jedna fotka hezčí než druhá,taky se přidávám k fandum těchto větších Škodověnek a s tímto jsem pár let jezdil.Akorád byl trochu tmavší zelené barvy s kalsickym návěsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 19. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2009 a jeste jedna 706 Hele ZDARák. Už je přelakovanej a teď vypadá takle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.