li.ška Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 nemá někdo zkušenosti s dodělávkou stahování předních oken? u fábie Clasik? dík za rady.....prý je k tomu třeba ještě nějakou konfortku...na co? a nemá ji někdo díkesss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzik Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 komfortni jednotku potrebujes pokud chces dodelat vse original a tve auto nema potrebnou vybavu pro ovladani oken.u nekterych verzi (junior) neni ani kabelaz pro komfort. pokud chces nejake neorigo reseni ktere jen nasadis na stavajici stahovacky a vyndas klicku tak zkus treba jablotron.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 21. Duben 2006 Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 Bez komfortní elektroniky (komfortky) el. okna nerozchodíš. Dá se sehnat na vrakáči za 500 - 1000 Kč. K tomu ti ovšem budou chybět montážní desky dveří s motory, kabely a zámky, ovladače oken a plasty dveří, konektory s piny do elektroniky a sloupků dveří a ještě spousta práce a trpělivosti. A jako první se podívej, jestli nemáš hlavní řídící jednotku vozu s číslem 6Q2 937 049, která se dávala do Clasiků a nekomunikovala v plném režimu po CANu. Pokud ano, musel bys sehnat i ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 21. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2006 no to je teda hezké ale dík mám se na co těšit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 22. Duben 2006 Sdílet Vloženo 22. Duben 2006 a pánové, když mám vše co je třeba, nenašel by se někdo kdo by mi to namontoval??!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_li.ška Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 co to znamená jestli mám řídící jednotku vozu s číslem 6Q2 937 049 , když ji mám tzn. že to půjde nebo znamená to že tam musím dát jinou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 23. Duben 2006 Sdílet Vloženo 23. Duben 2006 Musíš sehnat 6Q0... nebo 6Q1... Aby elektroniky oken nebraly zbytečně proud po vypnutí klíčku, zhruba po čtvrt hodině se odpojí. Pokud je zaplý klíček zapalování, dostávají jednotky oken informaci o tomto stavu po CANu z hlavní ŘJ. Jednotka 6Q2... je očesaná, tuto informaci neposkytuje a proto po zmíněné době přestanou okna reagovat na povely ovladačů bez ohledu na to, zda je klíček zapnutý nebo ne. Jediná aktivace je možná vyjmutím příslušné pojistky okna, po krátké době se vybije kondenzátor elektroniky okna a po opětném zasunutí pojistky se ŘJ okna znovu nakalibruje a znova je funkční. Ovšem pouze onu zmíněnou čtvrthodinu a bez komfortu, tj. bez dojezdů, protože chybí komunikace mezi ŘJ vozu a komfortní ŘJ. I ovládání oken z vnějšku jde jen v nouzovém režimu po jednom vodiči CANu. Myslím, že to jako stručný výklad stačí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 a pánové, když mám vše co je třeba, nenašel by se někdo kdo by mi to namontoval??!! tak co to se nikdo nenajde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 hezký výklad...pochopeno takže mockrát dík jdu shánět zbytek věcí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 A co origo zadni? Bo predn i uz mam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 Presne tak, ja mam taky predni a zajima me, jaky je problem dodelat zadni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 to by zaujimalo aj mna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 zadní jsem dělal.Foto jsem tu dával.Tak hledejte. Jinak tu mám dvě kompletní zadní el.stahovačky vč.kabeláže co na nich je.Kopřivnice kdykoli,středa 26 jede kolega do Pha,může je vzít.Bude tam pouze dopoledne okolo 12.00.Když tak na cosby@centrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 tak Orel měl s tou řídící jednotkou pravdu, ještě štěstí, že na to poukázal ten kdo by měl ŘJ 6Q2......by měl problém naštěstí mám 6Q1..... díky Orle teď už jenom sehnat příslušnou funkční konfortku a nějaké drobnosti a poběžím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 24. Duben 2006 Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 tak Orel měl s tou řídící jednotkou pravdu, ještě štěstí, že na to poukázal ten kdo by měl ŘJ 6Q2......by měl problém naštěstí mám 6Q1..... díky Orle teď už jenom sehnat příslušnou funkční konfortku a nějaké drobnosti a poběžím Go,Foreste,go Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 24. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Duben 2006 provokatére?!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 tak pánové to tu neni nikdo ochotnej mi to namontit?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Tak ja mam plechy,na nich kabelaz a motorky se stahovacim mechanismem,na te cerne krabicce mam dole u ridice napsane 6Q2937049 C tak co ted?Diky za radu?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 podívej se do etky na číslo té konfortky co podporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4RT1N Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 kdyz etku nemam a nic nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 tak se obrať na ty zkušenější já etku mám ale nikde jsem to podle tvého čísla nenašel ale jak říkám moc se v tom nevyznám jsem stále se zkušenostma na začátku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 teď se díval i kolega do etky, ale také to číslo komfortky nenašel....máš to správně opsané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 6Q2 není komfort ale BSG.první se uvědomte co je co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 27. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 však jsem říkal, že nejsem kovanej v těchto věcech a ať se obrátí na někoho zkušenějšího..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 Takže ještě jednodušeji. Např.: Hlavní řídící jednotka - 6Q1 937 049 C Komfortní elektronika - 6Q0 959 433 E Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.