Leden 30, 200817 r jojo já "přičichl" k LPG po roce ježdění na benzín se stodvácou a od té doby nikdy jinak. Tedy další 2roky na LPG, pak Forman od prvopočátku na LPG po 3 roky, po něm Felda od prvopočátku na LPG po 3 roky a teď s 5000km přestávkou na benzín u new Fábky už táhnu taky třetí rok na LPG. Takže 11 let na LPG a nikdy jinak to už by jsi měl dostávat nějakou množstevní slevu :p
Leden 30, 200817 r to teda ... takových nějakých 260 000 km na LPG ... zkusím to navrhnout na pumpě, jestli mi dají slevu
Leden 30, 200817 r jojo já "přičichl" k LPG po roce ježdění na benzín se stodvácou a od té doby nikdy jinak. Tedy další 2roky na LPG, pak Forman od prvopočátku na LPG po 3 roky, po něm Felda od prvopočátku na LPG po 3 roky a teď s 5000km přestávkou na benzín u new Fábky už táhnu taky třetí rok na LPG. Takže 11 let na LPG a nikdy jinak ja teda nemam taky dlhy rodokmen, ale dedo spominal, ze cez vojnu jazdil na aute na drevo-plyn.
Leden 30, 200817 r ja teda nemam taky dlhy rodokmen, ale dedo spominal, ze cez vojnu jazdil na aute na drevo-plyn.
Leden 30, 200817 r kura že bych to prerobil ? Dozadu bych vyskládal pěkně do hraničky dříví a jezdil bych
Leden 30, 200817 r No tak to máte smůlu chlapci, neutrál nepoužívám vůbec, pač když člověk jede např. z kopce a nechá tam pětku, tak nemá spotřebu žádnou, oproti neutrálu A na rovince s citem se dá okamžitá spotřeba udržet taky ve velmi rozumné míře, což se pak projeví na průměrné. Nejčastěj mám spotřebu tak 5,3 a to jezdím normálně jak se má, žádný ploužení A když se hodně snažím, dostanu se na 5,0l, můj rekord 4,8l Je všeobecně známo, že s HTP člověk musím umět jezdit a mít cit v noze, jinak jede stejným stylem jako já o půl litru víc. Ale mě benzín vyhovuje, najedu ročně cca 7-8 tisíc, máme ještě druhý auto, takže něco ještě i na něm. A taky když tak přemejšlím, snad v blízkým okolí není ani stanice LPG, tím myslím pořádná a kvalitní. Představa, že jezdím ještě tankovat kdovíkam... Ale byl to můj názor, já k LPG sympatie moc nemám a nevyplatí se mi... ale tím ho nehci hanit a pokud to někomu vyhovuje, OK
Leden 30, 200817 r jo pane to se to jezdi kdys se vlastne nejezdi. ja najazdim rocne minimalne 80,000 km a pre mna to znamena ze usetrim rocne minimalne 60,000 tisic korun a to je len minimalny odhad. takze aby sme to uzavreli kto ako chce tak jazdi. ale podla tej tvojej spotreby na 5 l by som to tipoval skor na jachting ako auto
Leden 30, 200817 r Tak mě to stačí, celkem ročně s obouma autama cca 15 000,-- a přes léto jezdím ještě na motorce. A spotřeba to je podlě mě normální, spousta lidí jezdí s touto spotřebou... Jasný, že pokud jezdíš tak moc, tak ušetříš, ale to jsem psal...Já nikam denně autem nedojíždím nic, takže pohoda Upraveno Leden 30, 200817 r od Tangerín
Leden 30, 200817 r No tak to máte smůlu chlapci, neutrál nepoužívám vůbec, pač když člověk jede např. z kopce a nechá tam pětku, tak nemá spotřebu žádnou, oproti neutrálu A na rovince s citem se dá okamžitá spotřeba udržet taky ve velmi rozumné míře, což se pak projeví na průměrné. Nejčastěj mám spotřebu tak 5,3 a to jezdím normálně jak se má, žádný ploužení A když se hodně snažím, dostanu se na 5,0l, můj rekord 4,8l Je všeobecně známo, že s HTP člověk musím umět jezdit a mít cit v noze, jinak jede stejným stylem jako já o půl litru víc. Ale mě benzín vyhovuje, najedu ročně cca 7-8 tisíc, máme ještě druhý auto, takže něco ještě i na něm. A taky když tak přemejšlím, snad v blízkým okolí není ani stanice LPG, tím myslím pořádná a kvalitní. Představa, že jezdím ještě tankovat kdovíkam...Ale byl to můj názor, já k LPG sympatie moc nemám a nevyplatí se mi... ale tím ho nehci hanit a pokud to někomu vyhovuje, OK moc nám to nehaň nebo uvidíš :aggressive:
Leden 30, 200817 r néé neboj, nechci to shazovat, však pokud tolik ušetříte, tak paráda ...ale jak píšete, musíš kápnout na dobrýho prodejce a taky na dobrou pumpu, kde mají kvalitní plyn, jinak to je špatný...
Leden 30, 200817 r néé neboj, nechci to shazovat, však pokud tolik ušetříte, tak paráda ...ale jak píšete, musíš kápnout na dobrýho prodejce a taky na dobrou pumpu, kde mají kvalitní plyn, jinak to je špatný... ale není, když to nejede na LPG(to se mi ještě nestalo), tak to přepneš na beneli a valíš dál. Jasné je, že pokud nenajedeš minimálně 20 tis. ročně, tak se ti LPG nevyplatí( ani nafta. Já lítám 25 tis. ročně a jsem v poho.
Leden 31, 200817 r Tak mě to stačí, celkem ročně s obouma autama cca 15 000,-- a přes léto jezdím ještě na motorce. A spotřeba to je podlě mě normální, spousta lidí jezdí s touto spotřebou... Jasný, že pokud jezdíš tak moc, tak ušetříš, ale to jsem psal...Já nikam denně autem nedojíždím nic, takže pohoda I motorka se dá předělat na lpg Třeba v Pákistánu běžná praxe, jen vyměňuješ bombičky Při tom, co ale píšeš, že najezdíš, nemá lpg opravdu smysl...
Leden 31, 200817 r kura že bych to prerobil ? Dozadu bych vyskládal pěkně do hraničky dříví a jezdil bych ...bys ještě musel najmout nějakýho topiče, co by ti přihazoval pod kotel Přece bys pořád neodbíhal od volantu Mi děda takhle vyprávěl, že za války u nich taky kdosi na dřevoplyn jezdil a prý když mu to zdechlo někdo v polích, tak šel do lesa pro pár polínek a bylo to... Jen pokud jel člověk třeba na kole, tak byl doma rychleji Ale každé začátky jsou těžké...
Leden 31, 200817 r ...bys ještě musel najmout nějakýho topiče, co by ti přihazoval pod kotel Přece bys pořád neodbíhal od volantu Mi děda takhle vyprávěl, že za války u nich taky kdosi na dřevoplyn jezdil a prý když mu to zdechlo někdo v polích, tak šel do lesa pro pár polínek a bylo to... Jen pokud jel člověk třeba na kole, tak byl doma rychleji Ale každé začátky jsou těžké... U nás na ulici asi před 5 leety parkoval borec s favoritem na LPG a já jsem měl strach kolem toho projít s cigárem, jakej to byl strašnej smrad. asi mu to někde utíkalo. Až kámoš to nacpal do fabule a to mě zlomilo.
Leden 31, 200817 r U nás na ulici asi před 5 leety parkoval borec s favoritem na LPG a já jsem měl strach kolem toho projít s cigárem, jakej to byl strašnej smrad. asi mu to někde utíkalo. Až kámoš to nacpal do fabule a to mě zlomilo. ...a od té doby už seš náš
Leden 31, 200817 r Jo, tady jsem vždycky chodil kolem plynu obloukem. Ale kolega v práci má rencka Safrane a nemoh si to vynachválit. Tak jsem kolem toho začal pár věcí zjišťovat a už mě to nepustilo. A teď si chrochtám - zástavbu ještě splácim + co projedu a pořád je to míň než mě stával benál.
Leden 31, 200817 r Jo, tady jsem vždycky chodil kolem plynu obloukem. Ale kolega v práci má rencka Safrane a nemoh si to vynachválit. Tak jsem kolem toho začal pár věcí zjišťovat a už mě to nepustilo. A teď si chrochtám - zástavbu ještě splácim + co projedu a pořád je to míň než mě stával benál. jj, stálo mě to 30 tkč a mám to už zaplacený(jen ty peníze co ušetřím tak nemám). Je to pohoda.Vždy když mám choutky koupit octu nebo něco jiného, tak mě manželka pošle koupit benzín a hned jsem vyléčenej. :p :p
Červenec 24, 200817 r a podla tej tvojej spotreby 5,5-6,5 litrov aj s klimou aj po dialnici aj po meste. to si myslim ze si neutralny ridic. to jako ze furt jazdis na neutrale. neexistuje, aby mal taku spotrebu. mam htp 3,5 roka a60tis km, takze viem ako to zerie
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.