Publikováno Listopad 21, 200915 r Potřebuji poradit, jak zjistím bezpečnostní kód k autorádiu Symphony, které mám ve své Octavii (04). Rádio je původní a je vybaveno komfortním kódováním, tudíž kód k rádiu nemám. Koupil jsem do své Octy Rhapsody a Symphony chci namontovat jinam. Vag mám k dispozici, ve VISu jsem bohužel žádné info nenašel... Sem s dobrými radami!
Listopad 21, 200915 r Autor OK, zkusím se zeptat přímo tam, kde jsem auto koupil, snad budou vstřícní... EPROMku se mi vyletovávat nechce. Jen mě zajímalo jestli existuje nějaké jiné řešení.
Listopad 23, 200915 r Ahojte, ja jsem v podobne situaci, nastaroval jsem radio hralo, dojel jsem cca 10km do horbachu, nakoupil a cca po 20minutach se vratil k autu, nastartoval a na radiu se objevilo SAFE... v prirucce bylo napsano ze mam jet do skodovky, protoze se o to stara komfortka. To me fakt bavi, jsem legalnim vlastnikem, radio je tam 5 let primo z linky. Zlodej to urcite hackne rychleji a levneji jak ja :-(
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.