MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 RSII FL na dokodování užitečných funkčí vozu cornel atd......a konzultace co doděláme v budoucnu :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 RS scéna nekončí další TFSI na NEW panel klimatroniku a 3x Dekor leštěný hliník...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Yety montáž origo HF sady....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Nová sekretářka u mého diaře :-)))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 OII na kompletní zabezpečení Alarm GSM GPS a domontáž zadních REPRO.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 RSII TDI Bejk opět v servise na domontáž osvětlení prostoru nohou vpředu a vzadu....jedna zvláštnost majitel je ujetý na červenou takže podsvětlení je červené místo bílé :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 OII RS Combi na montáž zabezpečení .......pokračování RS scény to je hrozný všichni mají jen RS :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 OII na montáž PDC Tempomatu a nového radia Stream ................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 Z jídlem roste chut .....OIIRS TDI Bejk :-))) opět v servisu na MF volant.....samo podsvětlen do červena :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 co jsi tam dal za jednotku do toho Yetiho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 OI Tour na Tempomat,dodělání předních mlhovek a montáž Alarmu........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 21. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 (editace) Yety dostal HF 530 nakonci tuším poslední s integrovanou antenou pro Bluetooth :-))) Ted Jedna OII na Alarm s pagerem,zatmavovací zrcátka s lampičkama,přepínač s tunel asistentem,podsvětlení budíků a klima displejů na bílo a v zrcátkách rovnou osvětlení LED pro nástupní prostor a LED podsvětlení SPZ......Mrs..... Editováno: 21. Březen 2011, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 21. Březen 2011 Sdílet Vloženo 21. Březen 2011 je mi to nějaké divné, tenhle držák do Yetiho vůbec nepatří a už vůbec ne pro tuhle jednotku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 22. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 Řeknu ti to uplně otevřeně :-))) to je tak když si lidé dodají díly machrujou a pak dovezou různorodé kousky :-)))) (to jsem se nechal překecat zase jednou že udělám z dodaného) já jsem s tím měl akorád problem ale výsledek je že oba díly jsou upravené a vše drží vypadá to dobře a nemusíme se v tom štourat že to je jinak protože jsem si krásně poradil :-)))))))) ono taky co bys udělal ty když majitel dodal auto v 19.30h a v 21h odjížděl :-)))))) auto je stále vytíženo.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 vypadá to dobře, příště se nenechej ukecat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akem Vloženo 22. Březen 2011 Sdílet Vloženo 22. Březen 2011 dnes sem byl u Martina s pár drobnostma a už teď se těším, až tam pojedu na větší úpravy... je opravdu vidět, že ho to baví a že tomu rozumí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 23. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2011 Ahoj Petře, jj také jsem rád že je spokojenost tvá příhoda nebyla dobrá ale spíš dobrý konec a hlavně je to prostě opraveno a vyřešeno :-)))))M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nms Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 Tak přidám i svou zkušenost: tempomat (akorát mi na něj chybí kontrolka) i automatické zamykání šlape jak hodinky a věřím, že jsem u MRS nebyl naposled. Bouračka děkuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 25. Březen 2011 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2011 Ahoj pane :-)) jj tempomat OK a kontrolka na OI nikdy nebyla a nebude :-))))) generačně měl kontrolku passat B5 a B5,5 ale ta byla hodně k ničemu svítila když byl tempomat pouze zapnut posuvnou páčkou nikoliv když by měl udržovat rychlost.......u OII nad MR2007 se kontrolka zobrazuje tak jak má při udržování rychlosti.......to je tak na vysvětlenou.....jo a koukal jsem na to denní co jsme včera debatili a luxusní škoda že to není také do OI RS narazníku????? Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devilstreet Vloženo 7. Květen 2011 Sdílet Vloženo 7. Květen 2011 ahojky mám škodu octavia 1.6 rv 1997 blbne natom central z alarmem budíky konkretně ručičky ,a elektrická okna a zadní pate dveře mi nejdou zamknout nemáte někoho levnýho kdo by to opravil a hlavně zkušenýho Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Červen 2011 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 Ahoj pane máš tam celkem dost závad co popisuješ ale neni vůz který bych nedal dohromady.....ovšem typuji že v tvém případě tam toho bude více a na déle času......ale neni problem .......více přes SZ mail atd...:-)))) M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laky911 Vloženo 11. Září 2011 Sdílet Vloženo 11. Září 2011 Tak mám taky od Martina dodělaný tempomat, dobrá to věcička cestou domů jsem jel jen na něj.. Dále aktivace automatického zamykání, no musím si na to zvyknout vždycky se leknu.. Tak zase se někdy určitě ozvu, maximální spokojenost.. Laky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Září 2011 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2011 Ahoj Lukáši, já také děkuji at vše slouží jak má!! a kdyby něco tak neváhej zavolat ta další práce není problem jak si řekneš ......M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejkyy Vloženo 20. Září 2011 Sdílet Vloženo 20. Září 2011 Minulý týden, jsem také navštívil Martina, aby mě dodělal tempomat, automatické zakykání po rozjezdu a podsvícení budíků. Velice kvalitní práce, vše funguje tak jak má Tempomat zrychluje jako ďas a budíky nádherně svítí, až zapomínám se dívat na cestu a zamykaní taky super, jen jsem si ještě nezvyknul, vždycky se leknu Suprová práce i přístup. Určitě se ozvu, protože s jídlem roste chuť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GinBook Vloženo 23. leden 2012 Sdílet Vloženo 23. leden 2012 Děkuji Martinovi za montáž alarmu, drobností plus nějaké to kodování. Dost pravděpodobně se ještě setkáme, ale počkáme si na teplejší počasí. Jet 240km do Prahy na zimu není uplně ono. GinBook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.