MartinRS Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Týden??No ale pokud po odpolednech tak jo.Já dělal zadní okna jednou a trvalo mi to 5 hodin,ale je fakt,že jsem měl vše připravené zhruba předem. Ahoj pane :-)))) ty a nerýpnout to by nebylo :-)))))nejsem na závodech :-)))))))))))))))))) jelikož chodím do práce tak to je trochu jinak dělat tuto druhou práci i když to občas spojím.....:-)))))))))))))) děkuji za to od tebe co už je namontované a funkční......:-))))) Mrs. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 13. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 (editace) Podsvětlit tento ovladač docela oříšek musí se rozebrat kompletně tunel......!!! Editováno: 13. Listopad 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Martine mohl by jsi zde úvest co všechno je třeba sehnat na přestavbu z AC na klimatronik .Těleso topení a panel už mám zajištěn u Cosbyho.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Moc pěkné martine... na poprvé paráda.... jen trochu na draka ,že se musí vše rozebýrat.. jako dveře a tunel.... Akorát mám pocit ,že když jsem mluvil s jirkou tak říkal,že xenony,interiér,vyhřívané sedačky a zadní okna dělal nikdo jiný.. ??? když byl u mně tak to tam už mněl tak nevím... Auto dotažený do detailu ... fakt moc pěkné ... asi to od něho koupím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 13. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2007 Martine mohl by jsi zde úvest co všechno je třeba sehnat na přestavbu z AC na klimatronik .Těleso topení a panel už mám zajištěn u Cosbyho.Dík sice to bylo na Martina, ale odpovím ti i já, všechno potřebný najdeš zde: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=18500 je to dlouhý jak Lovosice, ale je tam snad vše o předělávce AC na climatronic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 14. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Márty pěkná práce pak se mám divit, že mi nebereš founa, když jsem volal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Márty pěkná práce pak se mám divit, že mi nebereš founa, když jsem volal Ahoj :-)))) hele mě nikdo nevolal....žádný nepřijatý hovor.......????? děkuji :-)))) auto je pěkný docela jsem na vážkách udělat změnu........měl jsem možnost se stím povozit a odskoušet a určitě to někdy nastane samosebou s benzínovou verzí opět :-)))))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 (editace) .......:-)))) Editováno: 15. Listopad 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 14. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2007 Oprava regulátoru alternátoru.....výměna uhlíků......ani nevím do jakého vozidla kamarád donesl...:-))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 (editace) Martine mohl by jsi zde úvest co všechno je třeba sehnat na přestavbu z AC na klimatronik .Těleso topení a panel už mám zajištěn u Cosbyho.Dík Ahoj.....:-))))) Klimatronikové topení s nastrojenou elektrikou proste komplet... Ovládání Klimatroniku LCD..... čidlo denního sv. svazek elektriky do auta pro přestavbu .... rámeček kolem radia a klima..... nové těsnění na klimu (doporučuji) odsát ..vše demontovat.....mamontovat.... zapojit.......naplnit a je to :-))))))))))))) Editováno: 15. Listopad 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 15. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 Moc pěkné martine... na poprvé paráda.... jen trochu na draka ,že se musí vše rozebýrat.. jako dveře a tunel.... Akorát mám pocit ,že když jsem mluvil s jirkou tak říkal,že xenony,interiér,vyhřívané sedačky a zadní okna dělal nikdo jiný.. ??? když byl u mně tak to tam už mněl tak nevím... Auto dotažený do detailu ... fakt moc pěkné ... asi to od něho koupím... no nevim zda mám reagovat .......na autě se dělalo to co se dělalo........viz foto!!!!!! :-))))))))))))))))))))))) No reagovat nemusíš ..jen se ptám... nic víc ... ale ono je to stejmně jedno ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2007 (editace) .........:-) Editováno: 15. Listopad 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
STEAV Vloženo 16. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 všechny potřebné věci pro PDC..... Presiel som si toto téma a pekná práca. Ja mam v OI,1.8T 20V parkovacie senzory /VDO 6Y6 919 283 A/ ktoré boli OK až som pripojil vozík.Odvtedy nic nefunguje. Nemam zatial VAG a ani inac si s tým neviem poradit,skusal som odpojit konektory /2/ z jednotky ,ziadna zmena . Baterku nechcem odpájat-reset kvôli vymazaniu chyb,oknam atd. Môžete mi dat jednoduchy navod ako postupovat pri sfunkcnení? Spiatočné biele svetla funguju tzn poistka svetiel a senzorov je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 16. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Listopad 2007 všechny potřebné věci pro PDC..... Presiel som si toto téma a pekná práca. Ja mam v OI,1.8T 20V parkovacie senzory /VDO 6Y6 919 283 A/ ktoré boli OK až som pripojil vozík.Odvtedy nic nefunguje. Nemam zatial VAG a ani inac si s tým neviem poradit,skusal som odpojit konektory /2/ z jednotky ,ziadna zmena . Baterku nechcem odpájat-reset kvôli vymazaniu chyb,oknam atd. Môžete mi dat jednoduchy navod ako postupovat pri sfunkcnení? Spiatočné biele svetla funguju tzn poistka svetiel a senzorov je OK. Ahoj.... zřejmě máš origo montované už při výrobě auta......couváky a tažné .... a myslím si že máš vadnou zásuvku vozíku je tam rozpojovací kontakt když máš vlek za sebou aby to při couvání neřvalo :-))))))bude tam asi koroze kontaktu........atd.......soudím podle toho že pojistky ok a že tse to stalo po zapojení vleku.... Mrs-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Martine moc ti děkuji, tak že ješťě musím něco sehnat.dík Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Martine moc ti děkuji, tak že ješťě musím něco sehnat.dík Neználek V poho....:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Montáž elektroinstalace vyhřívaných sedaček a přehození sedaček s výhřevem...... Trochu chaoz u pojiskové skřínky a zapínání světel.......někdo domontovával denní světla....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 (editace) Pozor na Medvědy :-))))) zoo Beroun......o víkenku za pošmourného počasí......:-))) Editováno: 19. Listopad 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Martine, díky za sedačky a natažení kabeláže. Konečně už je po ráno teplo pod pr...í Denní svícení dodělával odborný servis v Plzni, viz podložka pod SPZ, tak já kamoše trochu podusím aby si příště ohlídal mechaniky. Jinak se omlouvám že jsem tě předal Octuli takhle zasviněnou z venku, byla čistá ještě ve čtvrtek, bohužel v sobotu ráno u nás sníh a posoleno. Celkově super práce a spolupráce, určitě jsem u tebe nebyl naposledy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 No jo,koukam,ze jsi se zase oháňal.. Pekna praca ta OII a nejen ta.. Byla to pekna holota,koukam.. Jinak pro Tebe budu mit zase nakou pracicku..Cidla uz jsou doma,resp. v kufru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Děkuji všem a to je jasné čidla nahodíme :-)))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 (editace) Martine, díky za sedačky a natažení kabeláže. Konečně už je po ráno teplo pod pr...í Denní svícení dodělával odborný servis v Plzni, viz podložka pod SPZ, tak já kamoše trochu podusím aby si příště ohlídal mechaniky. Jinak se omlouvám že jsem tě předal Octuli takhle zasviněnou z venku, byla čistá ještě ve čtvrtek, bohužel v sobotu ráno u nás sníh a posoleno. Celkově super práce a spolupráce, určitě jsem u tebe nebyl naposledy. já si říkal, že ta kabeláž je mi povědomá - omotání husího krku pod sedačkou PVC izolačkou (neměl jsme tehdá tesu) ať slouží a jako vždy Marťas hezká práce Editováno: 19. Listopad 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 19. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Martine, díky za sedačky a natažení kabeláže. Konečně už je po ráno teplo pod pr...í Denní svícení dodělával odborný servis v Plzni, viz podložka pod SPZ, tak já kamoše trochu podusím aby si příště ohlídal mechaniky. Jinak se omlouvám že jsem tě předal Octuli takhle zasviněnou z venku, byla čistá ještě ve čtvrtek, bohužel v sobotu ráno u nás sníh a posoleno. Celkově super práce a spolupráce, určitě jsem u tebe nebyl naposledy. já si říkal, že ta kabeláž je mi povědomá - omotání husího krku po sedačkou PVC izolačkou (neměl jsme tehdá tesu) ať slouží a jako vždy Marťas hezká práce Slouží dobře, dík patří i tobě za kabeláž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2007 Martine, díky za sedačky a natažení kabeláže. Konečně už je po ráno teplo pod pr...í Denní svícení dodělával odborný servis v Plzni, viz podložka pod SPZ, tak já kamoše trochu podusím aby si příště ohlídal mechaniky. Jinak se omlouvám že jsem tě předal Octuli takhle zasviněnou z venku, byla čistá ještě ve čtvrtek, bohužel v sobotu ráno u nás sníh a posoleno. Celkově super práce a spolupráce, určitě jsem u tebe nebyl naposledy. já si říkal, že ta kabeláž je mi povědomá - omotání husího krku pod sedačkou PVC izolačkou (neměl jsme tehdá tesu) ať slouží a jako vždy Marťas hezká práce Spolupráce tak to má být.......:-)) děkuji..... Jardo celé jsem to dal do tesa pásky a je to :-))))konce jsem nechal ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Dnes ráno teplota nic moc...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.