Listopad 26, 200717 r Autor Nějaké další ukázky podsvětlení v nekradiční sestavě i když moc zajímavé a pěkné..... fotky celého auta až v týdnu kdy se to bude strojit........
Listopad 26, 200717 r Jsem sice na kombinaci bílá - červaná ale tohle je teda peka a asi to teprve PECKA bude!!!
Listopad 27, 200717 r Tak to vůbec není marný!!! Klobouk dolů! :palec2: Upraveno Listopad 27, 200717 r od Com-aaR
Listopad 27, 200717 r Autor jj Děkuji kolegové :-))) mne samotného modro/bílá nadchla....... MRS.....už je to komplet tak jdu na fotky..
Listopad 27, 200717 r Autor Tak dnes montováno..... Vyhřívané sedačky,elektroinstalace,jednotka,ovladač Podsvětlení Modro/bílé Montáž Maxidotu Montáž Tempomatu Montáž Autoradia a demontáž starého orig kazetové... později se bude dodělávat klimatronic tak jsem neřešil podsvětlení na klima.....
Listopad 27, 200717 r Marťas to je prácička!!! Co je to v tom sakra za volant to je nějakej GIV R32??
Listopad 28, 200717 r Autor Marťas to je prácička!!! Co je to v tom sakra za volant to je nějakej GIV R32?? Děkuji....moc pán byl včera také překvapen a spokojen..... ano volant Golf R32 je hodně pěknej.....!!
Prosinec 3, 200717 r Ahoj.....:-)))))Klimatronikové topení s nastrojenou elektrikou proste komplet... Ovládání Klimatroniku LCD..... čidlo denního sv. svazek elektriky do auta pro přestavbu .... rámeček kolem radia a klima..... nové těsnění na klimu (doporučuji) odsát ..vše demontovat.....mamontovat.... zapojit.......naplnit a je to :-))))))))))))) Martine tak jsem koupil ty těsnící okroužky na ten klimatronik ,ale buď mi špatně rozumněl nebo jsem se blbě vyjadřil protože mám dojemže to nejsou ony:1J082749B a 7M0820749B. Prosím pošli mi buď čislo z etky nebo mi potvrď že mám ty okroužky správné.Protže jak to rozdělám tak do mototechny nedostanu dík.Neználek
Prosinec 4, 200717 r Autor Martine tak jsem koupil ty těsnící okroužky na ten klimatronik ,ale buď mi špatně rozumněl nebo jsem se blbě vyjadřil protože mám dojemže to nejsou ony:1J082749B a 7M0820749B. Prosím pošli mi buď čislo z etky nebo mi potvrď že mám ty okroužky správné.Protže jak to rozdělám tak do mototechny nedostanu dík.Neználek čísla ted hned nevím.....ale musejí ti pásnout to připraveného topení ....jednoduše otestuješ.........jeden menší a druhý větší a origoš škoda jsou fialové...... Mrs:-)
Prosinec 5, 200717 r čísla ted hned nevím.....ale musejí ti pásnout to připraveného topení ....jednoduše otestuješ.........jeden menší a druhý větší a origoš škoda jsou fialové......Mrs:-) No právě že jsem to otestoval, ten větši je větší asi o dva mm a ten menší je zase o 2mm menší . Ten menší půjde natáhnout ale co s tím většim. ale jinak dík Neználek
Prosinec 5, 200717 r Tak dnes montováno.....Vyhřívané sedačky,elektroinstalace,jednotka,ovladač Podsvětlení Modro/bílé Montáž Maxidotu Montáž Tempomatu Montáž Autoradia a demontáž starého orig kazetové... později se bude dodělávat klimatronic tak jsem neřešil podsvětlení na klima..... Jj moc pekna pracicka Martas,jako vzdy.. A ten volant...
Prosinec 5, 200717 r Autor Jj moc pekna pracicka Martas,jako vzdy.. A ten volant... jj děkuji!!! volantík moc gut.....tenkrát jsem ho mohl mít taky ale zmátnul mne znak na air W nevěděl jsem že tam pasuje škodováckej nojono začátky :-)))))))))))))))byl za stejnou cenu.....oba nové.....
Prosinec 5, 200717 r jj děkuji!!!volantík moc gut.....tenkrát jsem ho mohl mít taky ale zmátnul mne znak na air W nevěděl jsem že tam pasuje škodováckej nojono začátky :-)))))))))))))))byl za stejnou cenu.....oba nové..... No jooooo, to ty MartinovyRS zlaté ručičky MartineRS, kéž by tu všechno fungovalo jako tvůj alarm na mé Berušce
Prosinec 6, 200717 r Autor No jooooo, to ty MartinovyRS zlaté ručičky MartineRS, kéž by tu všechno fungovalo jako tvůj alarm na mé Berušce Ahoj Pane....to jsem rád že vše maká jak má.....:-)))ani nevím zda jsem to fotil když jsem to montoval???možná to tu je někde....... M,
Prosinec 6, 200717 r No právě že jsem to otestoval, ten větši je větší asi o dva mm a ten menší je zase o 2mm menší . Ten menší půjde natáhnout ale co s tím většim. ale jinak dík Neználek Mno tak ti asi prodali kroužky ze strany motoru nebo mix - ono u expanzního ventilu jsou celkem 4 jiné O kroužky. Origo jsou opravdu fialkové
Prosinec 7, 200717 r jj děkuji!!!volantík moc gut.....tenkrát jsem ho mohl mít taky ale zmátnul mne znak na air W nevěděl jsem že tam pasuje škodováckej nojono začátky :-)))))))))))))))byl za stejnou cenu.....oba nové..... volant good ..ale je to hlevně o rukou ... že..
Prosinec 7, 200717 r Mno tak ti asi prodali kroužky ze strany motoru nebo mix - ono u expanzního ventilu jsou celkem 4 jiné O kroužky. Origo jsou opravdu fialkové Už jsem na o přišel, prodal mi kroužky ze strany motoru.dik ahoj Neználek
Prosinec 10, 200717 r Autor jj volant se dobře drží.......:-))))))) v rukou to je :-))))) medvědi no cinkni a já to snad popíšu pokaždý bloudím taky :-)))))))))))
Prosinec 12, 200717 r Autor Už to tu bylo asi hodně krát ale tady jen pro info jak má vypadat celá sada pro vyhřívané sedačky Oktavia I - sada original škoda Mrs. Upraveno Prosinec 12, 200717 r od MartinRS
Prosinec 12, 200717 r Autor Tento palubní štít je na prodej je z mého Dvoulitra 11/99 před faceliftem 2.0Mpi ale pasuje i na jiné benzíny.. je podsvětlen modro/červená , ručičky facelift , a chrom kroužky , plně funkční s pinem a 0 KM připraven na montáž.... 1U1 919 034B PRODÁNO Upraveno Prosinec 18, 200717 r od MartinRS
Prosinec 12, 200717 r Autor Hoši nic proti,viděl jsem toho mraky,ale myslím,že pro oči je nejlepší origo Ahoj pane :-) origo zelené??? pravda že můj foták nějak neumí modrou a pozměnil jí:-)))))))))))))))) jasná věc volba každého!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.