MartinRS Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Nějaké další ukázky podsvětlení v nekradiční sestavě i když moc zajímavé a pěkné..... fotky celého auta až v týdnu kdy se to bude strojit........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 26. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 ostatní ovladače budou všechny modré...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 26. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2007 Jsem sice na kombinaci bílá - červaná ale tohle je teda peka a asi to teprve PECKA bude!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 (editace) Tak to vůbec není marný!!! Klobouk dolů! :palec2: Editováno: 27. Listopad 2007, autor: Com-aaR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 jj Děkuji kolegové :-))) mne samotného modro/bílá nadchla....... MRS.....už je to komplet tak jdu na fotky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 27. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Tak dnes montováno..... Vyhřívané sedačky,elektroinstalace,jednotka,ovladač Podsvětlení Modro/bílé Montáž Maxidotu Montáž Tempomatu Montáž Autoradia a demontáž starého orig kazetové... později se bude dodělávat klimatronic tak jsem neřešil podsvětlení na klima..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 27. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2007 Marťas to je prácička!!! Co je to v tom sakra za volant to je nějakej GIV R32?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 28. Listopad 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2007 Marťas to je prácička!!! Co je to v tom sakra za volant to je nějakej GIV R32?? Děkuji....moc pán byl včera také překvapen a spokojen..... ano volant Golf R32 je hodně pěknej.....!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 3. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2007 Ahoj.....:-)))))Klimatronikové topení s nastrojenou elektrikou proste komplet... Ovládání Klimatroniku LCD..... čidlo denního sv. svazek elektriky do auta pro přestavbu .... rámeček kolem radia a klima..... nové těsnění na klimu (doporučuji) odsát ..vše demontovat.....mamontovat.... zapojit.......naplnit a je to :-))))))))))))) Martine tak jsem koupil ty těsnící okroužky na ten klimatronik ,ale buď mi špatně rozumněl nebo jsem se blbě vyjadřil protože mám dojemže to nejsou ony:1J082749B a 7M0820749B. Prosím pošli mi buď čislo z etky nebo mi potvrď že mám ty okroužky správné.Protže jak to rozdělám tak do mototechny nedostanu dík.Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 4. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2007 Martine tak jsem koupil ty těsnící okroužky na ten klimatronik ,ale buď mi špatně rozumněl nebo jsem se blbě vyjadřil protože mám dojemže to nejsou ony:1J082749B a 7M0820749B. Prosím pošli mi buď čislo z etky nebo mi potvrď že mám ty okroužky správné.Protže jak to rozdělám tak do mototechny nedostanu dík.Neználek čísla ted hned nevím.....ale musejí ti pásnout to připraveného topení ....jednoduše otestuješ.........jeden menší a druhý větší a origoš škoda jsou fialové...... Mrs:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 čísla ted hned nevím.....ale musejí ti pásnout to připraveného topení ....jednoduše otestuješ.........jeden menší a druhý větší a origoš škoda jsou fialové......Mrs:-) No právě že jsem to otestoval, ten větši je větší asi o dva mm a ten menší je zase o 2mm menší . Ten menší půjde natáhnout ale co s tím většim. ale jinak dík Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 musí to tam normálně zapadnout vše akorád....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Tak dnes montováno.....Vyhřívané sedačky,elektroinstalace,jednotka,ovladač Podsvětlení Modro/bílé Montáž Maxidotu Montáž Tempomatu Montáž Autoradia a demontáž starého orig kazetové... později se bude dodělávat klimatronic tak jsem neřešil podsvětlení na klima..... Jj moc pekna pracicka Martas,jako vzdy.. A ten volant... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 Jj moc pekna pracicka Martas,jako vzdy.. A ten volant... jj děkuji!!! volantík moc gut.....tenkrát jsem ho mohl mít taky ale zmátnul mne znak na air W nevěděl jsem že tam pasuje škodováckej nojono začátky :-)))))))))))))))byl za stejnou cenu.....oba nové..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2007 jj děkuji!!!volantík moc gut.....tenkrát jsem ho mohl mít taky ale zmátnul mne znak na air W nevěděl jsem že tam pasuje škodováckej nojono začátky :-)))))))))))))))byl za stejnou cenu.....oba nové..... No jooooo, to ty MartinovyRS zlaté ručičky MartineRS, kéž by tu všechno fungovalo jako tvůj alarm na mé Berušce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No jooooo, to ty MartinovyRS zlaté ručičky MartineRS, kéž by tu všechno fungovalo jako tvůj alarm na mé Berušce Ahoj Pane....to jsem rád že vše maká jak má.....:-)))ani nevím zda jsem to fotil když jsem to montoval???možná to tu je někde....... M, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 6. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2007 No právě že jsem to otestoval, ten větši je větší asi o dva mm a ten menší je zase o 2mm menší . Ten menší půjde natáhnout ale co s tím většim. ale jinak dík Neználek Mno tak ti asi prodali kroužky ze strany motoru nebo mix - ono u expanzního ventilu jsou celkem 4 jiné O kroužky. Origo jsou opravdu fialkové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 jj děkuji!!!volantík moc gut.....tenkrát jsem ho mohl mít taky ale zmátnul mne znak na air W nevěděl jsem že tam pasuje škodováckej nojono začátky :-)))))))))))))))byl za stejnou cenu.....oba nové..... volant good ..ale je to hlevně o rukou ... že.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 tak na medvědy jsme taky jeli do Berouna jenže jsme je nenašli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 7. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2007 Mno tak ti asi prodali kroužky ze strany motoru nebo mix - ono u expanzního ventilu jsou celkem 4 jiné O kroužky. Origo jsou opravdu fialkové Už jsem na o přišel, prodal mi kroužky ze strany motoru.dik ahoj Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 10. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2007 jj volant se dobře drží.......:-))))))) v rukou to je :-))))) medvědi no cinkni a já to snad popíšu pokaždý bloudím taky :-))))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 (editace) Už to tu bylo asi hodně krát ale tady jen pro info jak má vypadat celá sada pro vyhřívané sedačky Oktavia I - sada original škoda Mrs. Editováno: 12. Prosinec 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 (editace) Tento palubní štít je na prodej je z mého Dvoulitra 11/99 před faceliftem 2.0Mpi ale pasuje i na jiné benzíny.. je podsvětlen modro/červená , ručičky facelift , a chrom kroužky , plně funkční s pinem a 0 KM připraven na montáž.... 1U1 919 034B PRODÁNO Editováno: 18. Prosinec 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 12. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Hoši nic proti,viděl jsem toho mraky,ale myslím,že pro oči je nejlepší origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 12. Prosinec 2007 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2007 Hoši nic proti,viděl jsem toho mraky,ale myslím,že pro oči je nejlepší origo Ahoj pane :-) origo zelené??? pravda že můj foták nějak neumí modrou a pozměnil jí:-)))))))))))))))) jasná věc volba každého!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.