rolbař Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Ted v novém........ Jak říkám, jen červená to může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 4. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Ted v novém........ Kuwa to je mazec!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Děkuji vám panáčkové :-))))jj změna je znát hned :-))))pokud má někdo zelenou klasiku a nekoukne vedle je to celkem v poho ale když pak přesedne vedle .....nejde zpet :-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Martine je vidět, že Tě práce nejen živí, ale i baví ... A to je asi nejlepší způsob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Martine je vidět, že Tě práce nejen živí, ale i baví ...A to je asi nejlepší způsob Hlavně baví......je to můj koníček a když se to tak veme tak i práce.....:-))))práci mám podobnou :-))))) Děkuji......M Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Můžeš mi poslat SZ na kolik by vyšla kompletní změna podsvícení u Fabie? Díky .:M:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Můžeš mi poslat SZ na kolik by vyšla kompletní změna podsvícení u Fabie?Díky .:M:. Posláno :-))))je to podle roku a vybavení nekdy se to dost mění .....:-))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 Děkuji vám panáčkové :-))))jj změna je znát hned :-))))pokud má někdo zelenou klasiku a nekoukne vedle je to celkem v poho ale když pak přesedne vedle .....nejde zpet :-))))) To Martas ani nerikej,pac dneska vecer bych si mel k Tomasovi do auta sednout na kukacku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 6. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Děkuji vám panáčkové :-))))jj změna je znát hned :-))))pokud má někdo zelenou klasiku a nekoukne vedle je to celkem v poho ale když pak přesedne vedle .....nejde zpet :-))))) To Martas ani nerikej,pac dneska vecer bych si mel k Tomasovi do auta sednout na kukacku.. Martas tak to okoukni a pak to můžem udělat :-))))))))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicinka Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Ahoj Martine, také by mě zajímo to podsvícení ve Fabii. Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 7. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Ahoj Martine, také by mě zajímo to podsvícení ve Fabii. Dík za info Ahoj:-))) ok.....tak prosím SZ a nějaký ten popis vybavení vozu a rok a co a jak podsvětlit.....:-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 7. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2007 Děkuji vám panáčkové :-))))jj změna je znát hned :-))))pokud má někdo zelenou klasiku a nekoukne vedle je to celkem v poho ale když pak přesedne vedle .....nejde zpet :-))))) To Martas ani nerikej,pac dneska vecer bych si mel k Tomasovi do auta sednout na kukacku.. Martas tak to okoukni a pak to můžem udělat :-))))))))) Tak jsem to videl a je to parada...Ale na to je jeste zatim cas...Ty vis,jaka bude Tva dalsi prace na mem aute.. Abych dobre videl na cestu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 8. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Děkuji vám panáčkové :-))))jj změna je znát hned :-))))pokud má někdo zelenou klasiku a nekoukne vedle je to celkem v poho ale když pak přesedne vedle .....nejde zpet :-))))) To Martas ani nerikej,pac dneska vecer bych si mel k Tomasovi do auta sednout na kukacku.. Martas tak to okoukni a pak to můžem udělat :-))))))))) Tak jsem to videl a je to parada...Ale na to je jeste zatim cas...Ty vis,jaka bude Tva dalsi prace na mem aute.. Abych dobre videl na cestu.. Ahoj :-)))jj to je fakt :-)))ale pokud to budeš chtít pak odstavit tam můžem udělat vše najednou ....víkend a máš tam oboje....a je to :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Děkuji vám panáčkové :-))))jj změna je znát hned :-))))pokud má někdo zelenou klasiku a nekoukne vedle je to celkem v poho ale když pak přesedne vedle .....nejde zpet :-))))) máš to pěkný, až vyměním fábku .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 15. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Montáž Tempomatu a Maxidotu na Octavii 1.6 / 75Kw 2004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Nová navi W a nevim jestli se tam vleze :-))))))přístroj velice krásný......:-)))))DVD,HDD,SD slot atd....... Marťo a co Tuaregová ta by měla jít snáž ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Nová navi W a nevim jestli se tam vleze :-))))))přístroj velice krásný......:-)))))DVD,HDD,SD slot atd....... Marťo a co Tuaregová ta by měla jít snáž ne ? Ahoj tato možná půjde lépe a hlavně funkce lepčejší.....měl jsem pučeno a opravdu moc pěkné......!!.-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 (editace) Přidám pár fotek jak jedem můj kamarád předělává Oktavii bez klima........ Dodělává se rovnou Klimatronic,3generace,Maxidot,Tempomat,Výhřev sedaček,ASR Výměna ABS za ABS/ASR Výměna hlavního svazku elektriky a do něj dodělávky atd...... Motor .....nastrojení kompresoru výměna držáku žádná sranda rovnou se dělaj rozvody když se dělá držák ....trubky ,chladiče,vrtule,otvory v mezi stěně atd....... já pomáhal převážně s elektrikou.....pár foto...... nazávěr konstatuji že je to práce docela náročná a asi bych se dotoho nepustil poměr cena čas na autě se dělá už přes týden .....:-))))) Editováno: 17. Říjen 2007, autor: MartinRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Radost pohledět na takhle rozházený auto, to se to pak krásně dělá Kamarád to vzal za správný konec, když už, tak skoro plnou výbavu v jedné rozborce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garny Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Jo jo stylák se do toho už konečně pustil... aspon je vidět co je to za práci... já dělal to samé a jestě do toho complet motor ...nápravy tlumice atd prostě vše.. a to vše sám..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 17. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Martine to je teda bomba, klobouk dolů. ................................................................ O II, 1,9TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 17. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Děkuji všem :-)))práce hrozná ta klima :-))) Dnes jsem zapojoval xenony na Octavii a ted do noci opravoval vykradené auto výměna skla řidiče a zámku/záslepky .......fotozítra......... ZLODĚJI JSOU PĚKNÝ ZMETCI....!!!!!!!!!! udělaj více škody než co vemou....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Nová navi W a nevim jestli se tam vleze :-))))))přístroj velice krásný......:-)))))DVD,HDD,SD slot atd....... Marťo a co Tuaregová ta by měla jít snáž ne ? Ahoj tato možná půjde lépe a hlavně funkce lepčejší.....měl jsem pučeno a opravdu moc pěkné......!!.-)) jo no já myslel, že je stejná jen jinak dělaná spíš více obdelníková co jsem tak koukal do novinek jak se tam o ní mluví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Na již upraveném facelift Předku staré světla.....výměna za xenon uprava elektroinstalace atd........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 19. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2007 Oprava po zlodějích.................moc přijemné luxovat sklo :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.