Říjen 5, 200717 r Autor Děkuji vám panáčkové :-))))jj změna je znát hned :-))))pokud má někdo zelenou klasiku a nekoukne vedle je to celkem v poho ale když pak přesedne vedle .....nejde zpet :-)))))
Říjen 5, 200717 r Martine je vidět, že Tě práce nejen živí, ale i baví ... A to je asi nejlepší způsob
Říjen 5, 200717 r Autor Martine je vidět, že Tě práce nejen živí, ale i baví ...A to je asi nejlepší způsob Hlavně baví......je to můj koníček a když se to tak veme tak i práce.....:-))))práci mám podobnou :-))))) Děkuji......M
Říjen 5, 200717 r Můžeš mi poslat SZ na kolik by vyšla kompletní změna podsvícení u Fabie? Díky .:M:.
Říjen 5, 200717 r Autor Můžeš mi poslat SZ na kolik by vyšla kompletní změna podsvícení u Fabie?Díky .:M:. Posláno :-))))je to podle roku a vybavení nekdy se to dost mění .....:-)))))
Říjen 5, 200717 r Děkuji vám panáčkové :-))))jj změna je znát hned :-))))pokud má někdo zelenou klasiku a nekoukne vedle je to celkem v poho ale když pak přesedne vedle .....nejde zpet :-))))) To Martas ani nerikej,pac dneska vecer bych si mel k Tomasovi do auta sednout na kukacku..
Říjen 6, 200717 r Autor Děkuji vám panáčkové :-))))jj změna je znát hned :-))))pokud má někdo zelenou klasiku a nekoukne vedle je to celkem v poho ale když pak přesedne vedle .....nejde zpet :-))))) To Martas ani nerikej,pac dneska vecer bych si mel k Tomasovi do auta sednout na kukacku.. Martas tak to okoukni a pak to můžem udělat :-)))))))))
Říjen 7, 200717 r Autor Ahoj Martine, také by mě zajímo to podsvícení ve Fabii. Dík za info Ahoj:-))) ok.....tak prosím SZ a nějaký ten popis vybavení vozu a rok a co a jak podsvětlit.....:-))))
Říjen 7, 200717 r Děkuji vám panáčkové :-))))jj změna je znát hned :-))))pokud má někdo zelenou klasiku a nekoukne vedle je to celkem v poho ale když pak přesedne vedle .....nejde zpet :-))))) To Martas ani nerikej,pac dneska vecer bych si mel k Tomasovi do auta sednout na kukacku.. Martas tak to okoukni a pak to můžem udělat :-))))))))) Tak jsem to videl a je to parada...Ale na to je jeste zatim cas...Ty vis,jaka bude Tva dalsi prace na mem aute.. Abych dobre videl na cestu..
Říjen 8, 200717 r Autor Děkuji vám panáčkové :-))))jj změna je znát hned :-))))pokud má někdo zelenou klasiku a nekoukne vedle je to celkem v poho ale když pak přesedne vedle .....nejde zpet :-))))) To Martas ani nerikej,pac dneska vecer bych si mel k Tomasovi do auta sednout na kukacku.. Martas tak to okoukni a pak to můžem udělat :-))))))))) Tak jsem to videl a je to parada...Ale na to je jeste zatim cas...Ty vis,jaka bude Tva dalsi prace na mem aute.. Abych dobre videl na cestu.. Ahoj :-)))jj to je fakt :-)))ale pokud to budeš chtít pak odstavit tam můžem udělat vše najednou ....víkend a máš tam oboje....a je to :-)))
Říjen 8, 200717 r Děkuji vám panáčkové :-))))jj změna je znát hned :-))))pokud má někdo zelenou klasiku a nekoukne vedle je to celkem v poho ale když pak přesedne vedle .....nejde zpet :-))))) máš to pěkný, až vyměním fábku ....
Říjen 17, 200717 r Nová navi W a nevim jestli se tam vleze :-))))))přístroj velice krásný......:-)))))DVD,HDD,SD slot atd....... Marťo a co Tuaregová ta by měla jít snáž ne ?
Říjen 17, 200717 r Autor Nová navi W a nevim jestli se tam vleze :-))))))přístroj velice krásný......:-)))))DVD,HDD,SD slot atd....... Marťo a co Tuaregová ta by měla jít snáž ne ? Ahoj tato možná půjde lépe a hlavně funkce lepčejší.....měl jsem pučeno a opravdu moc pěkné......!!.-))
Říjen 17, 200717 r Autor Přidám pár fotek jak jedem můj kamarád předělává Oktavii bez klima........ Dodělává se rovnou Klimatronic,3generace,Maxidot,Tempomat,Výhřev sedaček,ASR Výměna ABS za ABS/ASR Výměna hlavního svazku elektriky a do něj dodělávky atd...... Motor .....nastrojení kompresoru výměna držáku žádná sranda rovnou se dělaj rozvody když se dělá držák ....trubky ,chladiče,vrtule,otvory v mezi stěně atd....... já pomáhal převážně s elektrikou.....pár foto...... nazávěr konstatuji že je to práce docela náročná a asi bych se dotoho nepustil poměr cena čas na autě se dělá už přes týden .....:-))))) Upraveno Říjen 17, 200717 r od MartinRS
Říjen 17, 200717 r Radost pohledět na takhle rozházený auto, to se to pak krásně dělá Kamarád to vzal za správný konec, když už, tak skoro plnou výbavu v jedné rozborce
Říjen 17, 200717 r Jo jo stylák se do toho už konečně pustil... aspon je vidět co je to za práci... já dělal to samé a jestě do toho complet motor ...nápravy tlumice atd prostě vše.. a to vše sám.....
Říjen 17, 200717 r Martine to je teda bomba, klobouk dolů. ................................................................ O II, 1,9TDI
Říjen 17, 200717 r Autor Děkuji všem :-)))práce hrozná ta klima :-))) Dnes jsem zapojoval xenony na Octavii a ted do noci opravoval vykradené auto výměna skla řidiče a zámku/záslepky .......fotozítra......... ZLODĚJI JSOU PĚKNÝ ZMETCI....!!!!!!!!!! udělaj více škody než co vemou.......
Říjen 18, 200717 r Nová navi W a nevim jestli se tam vleze :-))))))přístroj velice krásný......:-)))))DVD,HDD,SD slot atd....... Marťo a co Tuaregová ta by měla jít snáž ne ? Ahoj tato možná půjde lépe a hlavně funkce lepčejší.....měl jsem pučeno a opravdu moc pěkné......!!.-)) jo no já myslel, že je stejná jen jinak dělaná spíš více obdelníková co jsem tak koukal do novinek jak se tam o ní mluví
Říjen 19, 200717 r Autor Na již upraveném facelift Předku staré světla.....výměna za xenon uprava elektroinstalace atd........
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.