Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj mam original radio nexus a aj original antenu ale mam problem ked si naladim stanicu tak mi to stale skrci nieje cisty zvuk cim to moze byt a ako to mam opravit??radio je dorobene nemam tam este gps antenu len obycajnu

Upraveno od nestresuj

ahoj mam original radio nexus a aj original antenu ale mam problem ked si naladim stanicu tak mi to stale skrci nieje cisty zvuk cim to moze byt a ako to mam opravit??radio je dorobene nemam tam este gps antenu len obycajnu

Normální to není-nexus mám taky a hraje super. Zkus jít po anténě-nejvíce odchází prý v kloubu na střeše.

P.S. mám mobil s FM transmiterem a chci to naladit na rádiu-ale zjistil jsem, že na nexusu mi nejde manuální ladění. Ladí to jen automaticky stanice a nejde navolit manuálně určitá frekvence-třeba 100.00 MHz. Umíte to někdo?

• Autor
Normální to není-nexus mám taky a hraje super. Zkus jít po anténě-nejvíce odchází prý v kloubu na střeše.

P.S. mám mobil s FM transmiterem a chci to naladit na rádiu-ale zjistil jsem, že na nexusu mi nejde manuální ladění. Ladí to jen automaticky stanice a nejde navolit manuálně určitá frekvence-třeba 100.00 MHz. Umíte to někdo?

to si musis len anstavit mne to ide manualne tym druhym koleckom dalej od vodica

• Autor
to si musis len anstavit mne to ide manualne tym druhym koleckom dalej od vodica

hm uz nikdo mi nevie poradit??

Ahoj,

přikládám kousek z návodu - je třeba déle podržet tlačítko Sezn./_MAN:

post-2070-1260034112_thumb.jpg

Pomohlo? :palec2:

Upraveno od jhrebacka

Na tomhle mě fascinuje, jak někdo radši 14 dnů píše na fórum než by věnoval 5 minut návodu k obsluze. :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.