Publikováno Listopad 25, 200915 r ahoj mam original radio nexus a aj original antenu ale mam problem ked si naladim stanicu tak mi to stale skrci nieje cisty zvuk cim to moze byt a ako to mam opravit??radio je dorobene nemam tam este gps antenu len obycajnu Upraveno Listopad 25, 200915 r od nestresuj
Listopad 25, 200915 r ahoj mam original radio nexus a aj original antenu ale mam problem ked si naladim stanicu tak mi to stale skrci nieje cisty zvuk cim to moze byt a ako to mam opravit??radio je dorobene nemam tam este gps antenu len obycajnu Normální to není-nexus mám taky a hraje super. Zkus jít po anténě-nejvíce odchází prý v kloubu na střeše. P.S. mám mobil s FM transmiterem a chci to naladit na rádiu-ale zjistil jsem, že na nexusu mi nejde manuální ladění. Ladí to jen automaticky stanice a nejde navolit manuálně určitá frekvence-třeba 100.00 MHz. Umíte to někdo?
Listopad 27, 200915 r Autor Normální to není-nexus mám taky a hraje super. Zkus jít po anténě-nejvíce odchází prý v kloubu na střeše. P.S. mám mobil s FM transmiterem a chci to naladit na rádiu-ale zjistil jsem, že na nexusu mi nejde manuální ladění. Ladí to jen automaticky stanice a nejde navolit manuálně určitá frekvence-třeba 100.00 MHz. Umíte to někdo? to si musis len anstavit mne to ide manualne tym druhym koleckom dalej od vodica
Prosinec 1, 200915 r Autor to si musis len anstavit mne to ide manualne tym druhym koleckom dalej od vodica hm uz nikdo mi nevie poradit??
Prosinec 5, 200915 r P.S. mám mobil s FM transmiterem a chci to naladit na rádiu-ale zjistil jsem, že na nexusu mi nejde manuální ladění. Ladí to jen automaticky stanice a nejde navolit manuálně určitá frekvence-třeba 100.00 MHz. Umíte to někdo? Ahoj, přikládám kousek z návodu - je třeba déle podržet tlačítko Sezn./_MAN: Pomohlo? Upraveno Prosinec 5, 200915 r od jhrebacka
Prosinec 5, 200915 r Na tomhle mě fascinuje, jak někdo radši 14 dnů píše na fórum než by věnoval 5 minut návodu k obsluze.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.