Únor 23, 201213 r Taky jsem si koupil komplet Brzdy Brembo MAx predek + zadek a desky,na konci brezna nasazuji tak jsem zvedav,ted mam ATE vydrzeli mi 46tis a KO :-) Bremba jsem kupoval u Jeldy z CC-autodily.cz super jednani a ceny!
Únor 23, 201213 r princess ak to nie je tajne aky mas prosim ta motor a kolko ta to cele vyslo? vdaka
Únor 23, 201213 r Ono taky záleží, jak ty brzdy kdo používá, každý přece jezdíme různým stylem na různých cestách a tak nelze řict obecně o třeba Zimmermanech že jsou k ničemu, když někdo napíše že zrovna mu vydržely jen 30.000km. . Podle mě ale všechny základní typ ATE/Brembo/Zimmermann/TRW ufělají stejnou službu. Upraveno Únor 23, 201213 r od h.vik
Únor 24, 201213 r vypouštět netřeba jen pokud máš hodně vysunuté pístky/sjeté desky tak ji trochu třeba stříkačkou uber, ptž při zatlačování pístků ti bude hladina stoupat...
Únor 24, 201213 r Hlavně nezapomeň nechat tu nádržku otevřenou, pokud budeš zatlačovat pístky. A samozřejmě, jak píše tomcat007, nejdřív trochu kapaliny odsaj stříkačkou, jinak ti to vyteče ven...
Únor 26, 201213 r rozmíslim se mezi BREMBo MAX a ZIMMERMANN SPORT děrované + desticky ATE Ceramic má někdo skusenosti ? Upraveno Únor 26, 201213 r od Hunterkyjov
Únor 29, 201213 r caute, jak to je teda s tym naterom na tych kotucoch zimmermann, treba ho ocistit alebo sa tam moze nechat?
Březen 1, 201213 r vsak dobre...ale ma zaujimalo naco to natieraju dakym naterom ked ho aj tak treba dat dole
Březen 1, 201213 r No já nevim, ale osobně mě přijde jako blbost ten nátěr sundávat. Já dával kotouče ATE a ty nátěr měly, normálně jsem ho tam nechal, tam kde si sednou desky se během chvíle sjede a na ostatních místech drží právě jako ochrana proti korozi, takže podle mě je blbost ho sundávat...
Březen 1, 201213 r Brzdný efekt na tom nátěru (prvních pár probrždění) je velmi nebezpečný. Brzdy mají velmi malý brzdný účinek (dokud je na kotouči daný antikorozní a konzervační nástřik). Proto se to očistí - odmastí - namontuje a pak probržďuje, pro správné spárování kotouče s destičkami a tím k zajištění co největší účinnosti brzd. Snad ti to takto bude stačit.
Březen 1, 201213 r No stačilo šlápnout tak 2x na brzdu a nátěr byl ten tam. Navíc nové brzdy než si sednou tak brzdí vždycky málo, takže je třeba jezdit opatrně tak i tak.
Březen 2, 201213 r chlapi takze prave mi dosli tie kotuce a platnicky a je tam prilozeny taky papierik zimmmermann ze do not remove protective coating takze uz vieme jak to je Upraveno Březen 2, 201213 r od pajko
Březen 2, 201213 r No ona se ta vrstva bleskurychle ztratí, udělá to zvuk jako když auto dlouho stojí a má rezavé kotouče, trochu to zasmrdí a je to pryč.
Březen 2, 201213 r Pajko - mam 1,9 tdi PD 77kw ted uz s chipem komplet brzdy me vysli asi na 4500,- ty bremba drazkovane maxx predek a zadek a desky,doporucoval bych pri vymnene brzdy i vymenit brzdovku
Březen 2, 201213 r princess diky za radu..brzdovku budem menit lebo som ju menil pred dvomi rokmi tak nech je to komplet porobene...nakoniec som zobral vsetko zimmerman...ja jazdim v priemere 20km denne, niekedy ani tolko nie takze som dake sportove neriesil....ale mam otazku k tej brzdovke...pred dvomi rokmi som kupoval brzdovu kvapalinu castrol...litrove balenie. pouzil som z nej iba cast a trochu cca 400ml mi este ostalo, chcem sa spytat ci je mozne ju aj po dvoch rokoch pouzit s tym ze by so dokupil este jednu mensiu aby bolo dost alebo mam radsej kupit celu novu. diky Upraveno Březen 2, 201213 r od pajko
Březen 2, 201213 r Já bych doporučil koupit celou novou, přece jenom brzdová kapalina natahuje vlhkost a když byla už jednou otevřená a skladovaná, tak je docela pravděpodobné, že nějakou vlhkost natáhla, takže za mě jedině novou.
Březen 3, 201213 r princess diky za radu..brzdovku budem menit lebo som ju menil pred dvomi rokmi tak nech je to komplet porobene...nakoniec som zobral vsetko zimmerman...ja jazdim v priemere 20km denne, niekedy ani tolko nie takze som dake sportove neriesil....ale mam otazku k tej brzdovke...pred dvomi rokmi som kupoval brzdovu kvapalinu castrol...litrove balenie. pouzil som z nej iba cast a trochu cca 400ml mi este ostalo, chcem sa spytat ci je mozne ju aj po dvoch rokoch pouzit s tym ze by so dokupil este jednu mensiu aby bolo dost alebo mam radsej kupit celu novu. diky Kup novu brzdovu kvapalinu ved to stoji 8euro 1L-Castrol .
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.