Kalberto Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 Ahoj Roomstaci,nevite nahodou,jestli se daj u roomsteru prehodit kotouce za bubny,jak je to financne a technicky narocne? Diky mejte se,at to jezdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 26. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2009 proč to chceš dělat, máš problém s bubnama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamíšek68 Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 To by si neměl být problém - nebo se pletu. Já mám 1.4 a taky o tom do budoucna uvažuji. Budeš pořebovat kotouč, celý brzdič, zadní hadice a trubky od kostky. Vídám na 1.4 Roomstru vzadu kotouče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalberto Vloženo 28. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 proč to chceš dělat, máš problém s bubnama? cus,protoze se mi bubny nelibi a jevi se lacinym dojmem...prodejce mi nerekl o moznosti ESP ikdyz to by bylo za 15tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalberto Vloženo 28. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 To by si neměl být problém - nebo se pletu. Já mám 1.4 a taky o tom do budoucna uvažuji. Budeš pořebovat kotouč, celý brzdič, zadní hadice a trubky od kostky. Vídám na 1.4 Roomstru vzadu kotouče. cus,no nevim jestli to pujde....a jestli vidis na 1.4 v zadu kotouce bude to proto,ze maj za priplatek 15tisc ESP,coz automaticky vyrobce dava kotouce....ja bych chtel ty kotouce resit az po zarucni dobe....jinak to zatim nema cenu....mej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 aha,já sem myslel, že ti to nebrzdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 To by si neměl být problém - nebo se pletu. Já mám 1.4 a taky o tom do budoucna uvažuji. Budeš pořebovat kotouč, celý brzdič, zadní hadice a trubky od kostky. Vídám na 1.4 Roomstru vzadu kotouče.lanovody ruční brzdy,náboje a pochybuji,že ten brzdič se přimontuje když odmontuješ štít paken,tak asi osy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 jee aha, Napsal si to tak, ze sem myslel, ze misto kotoucu chces dat bubny. To uz se ale nekde resilo, ale nemuzu to najit. Urcite to jde, jak psali kluci. Sam bych se do toho asi nepustil. Radsi servis, nebo aspon dilna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalberto Vloženo 28. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 (editace) joj,kdybys to nasel,bylo by to super no mozna jsem to naspal trochu zmatene....kazdopadne jsem samorejme myslel kotouce.... Editováno: 28. Listopad 2009, autor: Blacky Pravidla rikaji - necituj posledni prispevek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 28. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2009 pamatuju si ,ze psal Igor co presne je potreba. Myslim, ze slo o 1,2HTP, ale to je myslim jedno. Ted to ale nemuzu najit. Asi to bylo v nejakym vlkane, ktery to primo nema v nazvu. Pokud najdu tak poslu odkaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 má to nápravu z octávky,jestli to nebylo tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 A co na to STK a policajti ? Mam dojem ze typ brzd je zapisany v TP, alebo sa mylim ? (nemam po ruke TP) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Měnil jsem to Fabii I,kde jsem dal celou novou nápravu.Problém nikdy nebyl,měl jsem už dvě pojistné události a nikdo to neřešil. Ted se chystám na výměnu u Roomstra,věci už mám koupené jen není čas.Potřebuješ brzdiče,lanovody,brzdové trubičky,kotouče s destičkama a štíty brzd.Náprava má navařené uchyty pro brzdiče.Pokud si šikovnej je to práce na dopoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalberto Vloženo 29. Listopad 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Měnil jsem to Fabii I,kde jsem dal celou novou nápravu.Problém nikdy nebyl,měl jsem už dvě pojistné události a nikdo to neřešil.Ted se chystám na výměnu u Roomstra,věci už mám koupené jen není čas.Potřebuješ brzdiče,lanovody,brzdové trubičky,kotouče s destičkama a štíty brzd.Náprava má navařené uchyty pro brzdiče.Pokud si šikovnej je to práce na dopoledne. Tak to ses dobrej,tak fajn,ze to neni problem,to ja bych si to nechal udelat....co si myslis,jak se na takovou zmenu tvari autorizovany servis....a na kolik to cca muze financne vyjit,material,prace?A trmeny jsi sehnal stejny,jako ze predniho kola nebo tam vzadu budes mit jine?Ja mam roomstera,takze se mi jedna o vymenu na nem! mej se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 vzadu jsou jiný s převodem na ruční brzdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) lanovody ruční brzdy,náboje a pochybuji,že ten brzdič se přimontuje když odmontuješ štít paken,tak asi osy... Ta náprava je stejná... Ten brzdič jako třmen jde přimontovat na původní nápravu a i náboj je stejný... Potřebují se kotouče, brzdiče, lanovody, zadní štít za kotouče, hadičky jdou prý uzpůsobit... Taky se o to zajímám... jenže sehnat brzdiče se zadníma plechama za kotouč samotný za rozumnou cenu je naprosto nereálný takže asi koupím celou zadní nápravu z Octy a tu odstrojím... nechci tam dávat nápravu, protože nevim co s ní kdo robil a tak... kotouče, desky a lanovody není problém sehnat přes elit nebo autokelly............ Editováno: 30. Listopad 2009, autor: Lewis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Pokud by měl někdo zájem,můžu prodat vše potřebné na předělání na Roomstra.Mám to doma ale nebudu to měnit.Jedná se o nové brzdiče,destičky,kotouče, štíty brzd a lanovody.Starší jsou jen trubičky a třmeny brzd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrumr Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 (editace) tož to má škodovka tedy dobře udělaný to stěma štítama a hlavní brzdový válec je stejný? Editováno: 30. Listopad 2009, autor: petrumr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Všechno ostatní je stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Majku, a kolik za to chceš?? písni mi SZ. díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Ahoj. Má niekto novinky na túto tému? Rozmýšľam na kotúčmi dozadu. Na koľko to tak zhruba vyjde nové / používané. Asi sa skočím spýtať do škodovky za koľko by mi to urobili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 27. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2010 Tak to at Te vubec nenapadne. Jenom samotna zadni naprava v origo servisu stoji pres 15tisic. A pochybuju, ze by se do toho pousteli. Musis schanet, ja taky nakonec sehnal. Vice v SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2010 Delat takovouhle upravu je pitomost, to uz je lepsi koupit novy auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 3. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2010 Ano je lepší koupit nové auto, když budu chtít výhřev sedaček tak si budu taky kupovat nový auto?? Nebo když budu chtít dát dopředu větší brzdy, tak je taky lepší koupit nové auto?? Bojlere to néé. Tady je spousta lidí co si chtějí upravit auto dle sebe, tak to pochop. A né vždy je lepší koupit nové auto. Jinak když někdo chce měnit zadní bubny za kotouče na F2, tak třeba na moji motorizaci 1.2 Htp se musí koupit celá zadní náprava, protože ta držáky na brzdiče nemá. Je to možná tím, že se na Htpčka edělá při ESP kotouč dozadu, ale to nevím jistě. Takže před montáží se mrkněte jestli tam ten návařek je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanovnik Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Zdar průzkumníci, je možná výměna zadních bubnových brzd za koutoučové u Rooma 1.2 TSI 63Kw? a co tím lze získat a za kolik? Mám elektrony 16" a ty bubny nic moc krásy..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.