JasteR Vloženo 23. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2007 Psal jsem email na Cimbu ohledne chipu na RS TDi... a tohle me odpovedeli, zase tak sebevedome to neni...Dobry den. > Chtel jsem se zeptat jestli uz provadite upravu Octavie II RS TDi a > pripadne za jakou cenu. > Prosel jsem Vase www.stranky a namerene hodnoty 178Kw a 420Nm se me zdaji > neuveritelne... je mozne si je overit na valcove zkusebne, treba na > kvalitni brzde Auto Jarov v Praze ? > Rucite za udavane hodnoty ? > Jaky bude mit vliv uprava na filtr pevnych castic ? Nemuze se poskodit ? > > > Predem dekuji za odpoved. > > S pozdravem J. Soukup. Dobrý den, uvádené hodnoty byly namereny v aute, uvidíme, co se namerí na Jarove - mají tam totiz púrílis malý ventilátor na intercooler a v léte také prílis teplý vzduch. Jinak není problém zmerit v aute tocivý moment pred a po úprave stejnou metodikou a hned budete vedet nárust. S DPF mají problém jen ti, co to neumejí... Mr. Cimbu Už jsem to tady sice psal, ale je to zase aktuální a já pořád nevim, kde je pravda. ...brácha z důvodu bouračky přendaval upravenou jednotku do novýho auta a výkon se mu nezdál, tak zajel na Jarov a naměřili mu max. 104 kw, jel s tim za Jandou a ten mu řekl, že je to tim, že nepřidělali větrák a že to bude ještě nezajetý. Po cca 3 měsících se objednal znova a naměřili mu jednou 113 kw a podruhý 114 kw s větrákem. Jel s grafama za Jandou, ten s nim sednul do auta, napojil na notebook a byli to projet. Řekl mu, že má 124kw, a že se mu stává že na Jarově kecaj a že jim to nesedí... tak a teď kdo má pravdu a jak to teda je s těma kw doopravdy? RE: a kde maji pak lidi teda merit vykon ? To mel tech 104 a 113/114Kw na ciple 96tce nebo 103Kw TDi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rima Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Na Fábii RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Na Fábii RS. RE: No to je dost divny, 96 jde normalne na 170PS a kolem 390Nm ..mozna bylo teplo..nebo divnej chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tissot Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 Chalani co ste mali chipnute auto alebo este mate /1,9 Tdi/ nemate pocit ze auto viac dymi? Lepsie povedane pri zabere okolo 3 tis. otacok.. vyhupne kudol dymu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brot1cz Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 na kolik se da chipnout 1.9 tdi 77kw, aby vydržela spojka a nertpěl motor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 29. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2007 na kolik se da chipnout 1.9 tdi 77kw, aby vydržela spojka a nertpěl motor Tiež sa pripájam k otázke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 na kolik se da chipnout 1.9 tdi 77kw, aby vydržela spojka a nertpěl motor Tiež sa pripájam k otázke Spise podle meho gusta bych postavil soft s takovym prubehem ze v nizkych otackach kde dostava spojka nejvice zabrat neudelat ten soft tak agresivni a spise se zamerit na zvednuti vykonu nekde od 3000 otacek ktere jsou vyuziteljnejsi na dalnici pri tech 130km mate cca 3000ot a pokud chci predjet tak ten vykon tam je.Udelal jsem na 77kw soft tak jak popisuji, auto melo 27 tis km pred chipem a zatim bez probelmu.Auto je od managera a najezdi s nim hromadu km po svete a presne takhle si to predstavoval a je nadmiru spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Ok, super. To schvalujem a na kolko to asi vyjde. A čo vsetko sa musi preto spravit a vymenit a prestavit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 na kolik se da chipnout 1.9 tdi 77kw, aby vydržela spojka a nertpěl motor Tiež sa pripájam k otázke Spise podle meho gusta bych postavil soft s takovym prubehem ze v nizkych otackach kde dostava spojka nejvice zabrat neudelat ten soft tak agresivni a spise se zamerit na zvednuti vykonu nekde od 3000 otacek ktere jsou vyuziteljnejsi na dalnici pri tech 130km mate cca 3000ot a pokud chci predjet tak ten vykon tam je.Udelal jsem na 77kw soft tak jak popisuji, auto melo 27 tis km pred chipem a zatim bez probelmu.Auto je od managera a najezdi s nim hromadu km po svete a presne takhle si to predstavoval a je nadmiru spokojen. Takhle podobně to mám i já,největší zátah kolem 2700 ot. a max. krouťák 311 Nm s pěkně rovnou křivkou.Auto jede přbližně stejně jako 2.0Tdi.Na předjíždění super,oproti sérii nebe a dudy.Doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 na kolik se da chipnout 1.9 tdi 77kw, aby vydržela spojka a nertpěl motor Tiež sa pripájam k otázke Spise podle meho gusta bych postavil soft s takovym prubehem ze v nizkych otackach kde dostava spojka nejvice zabrat neudelat ten soft tak agresivni a spise se zamerit na zvednuti vykonu nekde od 3000 otacek ktere jsou vyuziteljnejsi na dalnici pri tech 130km mate cca 3000ot a pokud chci predjet tak ten vykon tam je.Udelal jsem na 77kw soft tak jak popisuji, auto melo 27 tis km pred chipem a zatim bez probelmu.Auto je od managera a najezdi s nim hromadu km po svete a presne takhle si to predstavoval a je nadmiru spokojen. Takhle podobně to mám i já,největší zátah kolem 2700 ot. a max. krouťák 311 Nm s pěkně rovnou křivkou.Auto jede přbližně stejně jako 2.0Tdi.Na předjíždění super,oproti sérii nebe a dudy.Doporučuju. KDE SI TO CHIPOVAL? MAS TO AJ SO ZARUKOU? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 (editace) Software jsem postavil ja,,, podle pozadavku a najetych km, dokonce jsem dnes zjistil ze majitel okty je i zde na foru poslal mi SZ ze ma najeto jiz 10 tis km a ok.Spojka taky ok. Stalo me to sice par prosezenych noci ale povedlo se myslim docela slusne.Po zmereni k powerem tam bylo cca 115kw.Byly jsme pri mereni v aute 3 lide a zadal jsem vahu 1600KG nevim kolik to mohlo vazit.Cim vice KG by bylo tak je vykon jeste vetsi. Editováno: 4. Srpen 2007, autor: TDIfun Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 na kolik se da chipnout 1.9 tdi 77kw, aby vydržela spojka a nertpěl motor Tiež sa pripájam k otázke Spise podle meho gusta bych postavil soft s takovym prubehem ze v nizkych otackach kde dostava spojka nejvice zabrat neudelat ten soft tak agresivni a spise se zamerit na zvednuti vykonu nekde od 3000 otacek ktere jsou vyuziteljnejsi na dalnici pri tech 130km mate cca 3000ot a pokud chci predjet tak ten vykon tam je.Udelal jsem na 77kw soft tak jak popisuji, auto melo 27 tis km pred chipem a zatim bez probelmu.Auto je od managera a najezdi s nim hromadu km po svete a presne takhle si to predstavoval a je nadmiru spokojen. Takhle podobně to mám i já,největší zátah kolem 2700 ot. a max. krouťák 311 Nm s pěkně rovnou křivkou.Auto jede přbližně stejně jako 2.0Tdi.Na předjíždění super,oproti sérii nebe a dudy.Doporučuju. KDE SI TO CHIPOVAL? MAS TO AJ SO ZARUKOU? Chomutovská firma Dieselpower,provedeno v Děčíně na brzdě.Záruka na Sw a možnost vrácení původního,ale na motor záruka není.To dává asi málokdo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Ale aspon nieco. Myslis ze to robia lepsie ako Cimbu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Zaruku na SW da snad kazdy a vraceni do puvodniho stavu je samozrejmost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 O Cimbu se říká,ž sou jedni z nejlepších a asi to tak bude,ale taky jsou hodně drazí.Jenže jako většina firem mají jeden soft pro každý typ motoru a mě jejich parametry přijdou dost nadupaný,hlavně vůči spojce.Proto jsem zvolil čip na míru,jako dělá tady TDIfun.Podle referencí je Reesha s Dieselpower špička ve svém oboru,tak jsem zvolil jeho.Mám najeto s čipem 15 tis a v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Tak teraz fakt uz neviem. Ale je fakt ze radsej usetrim spojku. Kolko stoji chip u Reeshy a Dieselpoweru? Kolko mas teraz kW a krutiaci moment? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 (editace) 13 000 kč.105kw/311nm Editováno: 5. Srpen 2007, autor: Alexas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 nz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosfor Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Chip mi dělal TDIfun. Předevčírem jsem se vrátil z Chorvatska a všechno v pohodě. Auto jelo perfektně. Doporučuji TDIfun-a. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Mohol by si tu hodit graf ak mas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fosfor Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Mohol by si tu hodit graf ak mas. řekl bych, že je to ten graf, co výše uvádí TDIfun. Až tady bude, tak to určitě potvrdí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Diky taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Mohol by si tu hodit graf ak mas. řekl bych, že je to ten graf, co výše uvádí TDIfun. Až tady bude, tak to určitě potvrdí. Je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.