swenak Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 Lebo žijem v ČR už dlho a som na CZ fóre;) Sorry za OT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ľuboš z LV Vloženo 20. Duben 2014 Sdílet Vloženo 20. Duben 2014 ja som tiež na CZ fore. Hlavne preto že SK fórum je o ničom. Hlavne netreba zabudnúť že mam benzín bez turba. Nemám skúsenosti s turbo benzínom lebo som ho rozbil skôr ako som ho načipoval Možno že s turbáčmi to vedia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 21. Duben 2014 Sdílet Vloženo 21. Duben 2014 Ono hlavně nemá cenu chipovat auto bez turba a už vůbec né motor 1.6MPI. Měl jsem nachipovanou felicii a kdybych nebyl Lojza, tak peníze za chip jsem vrazil do benzínu, protože to by mělo alespoň nějaký smysl. A co se Slovenštiny týká, tak je to hodně mladých lidí co nepamatují či nezažili Československo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ľuboš z LV Vloženo 22. Duben 2014 Sdílet Vloženo 22. Duben 2014 Možno to má zmysel pri 200 koňoch a vyššie . Bolo cítiť že to je v spodných otáčkach silnejšie ale to je asi tak všetko. Hm neviem ako je to s terajšími mladými či už Slovákmi alebo Čechmi s našími jazykmi. Dôležite je že na budúce musím myslieť na to že ak si kúpim slabý motor tak pôjdem hlavou proti múru ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 23. Duben 2014 Sdílet Vloženo 23. Duben 2014 Pokud jsi chtěl pružnější akceleraci měl jsi si pořídit bavlněný filtr od KN, který pouští 3x více vzduchu do motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Jak uz tady je psano. Atmosfera+chip=vyhozene penize. Pokud by jsi chtěl honit kone tak to chce pomerne velke zasahy do motoru, ktere se financne nevyplati. Kort u obsahu 1.6L... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ľuboš z LV Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Pokud jsi chtěl pružnější akceleraci měl jsi si pořídit bavlněný filtr od KN, který pouští 3x více vzduchu do motoru. až tri krát viac vzduchu? Zdá sa mi to byt nereálne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ľuboš z LV Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Jak uz tady je psano. Atmosfera+chip=vyhozene penize. Pokud by jsi chtěl honit kone tak to chce pomerne velke zasahy do motoru, ktere se financne nevyplati. Kort u obsahu 1.6L... Viem že budúci agregát bude minimálne 1,8 T a viac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 To máš asi pravdu, ale bylo to myšleno obrazně. Pokud by jsi chtěl přesnější informace tak je to cca o 40% větší propustnost vzduchu za lepší filtrovatelnosti. Já osobně ho používám, tak vím o čem mluvím. Jenže já mám turbo tak je to markantnější. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 28. Duben 2014 Sdílet Vloženo 28. Duben 2014 Na ten filtr jsem založil vlákno. Každý mele něco, včetně odborného článku, který to sundava dolů. Nakonec jsem si ho stejne pořídil, spokojenost az po pár týdnech. Ze začátku od toho člověk asi ceka příliš. Můžete si počíst. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ľuboš z LV Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Niekde som čítal že filtrom možeš získať par koní naviac čo sa mi zdá biť blbosť pretože pomer vzduchu a benzínu je vždy rovnaký. Čo sa tíka zrýchlenia tam mi dáva logiku rychlejší prietok vzduchu = väčšie zrýchlenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ľuboš z LV Vloženo 29. Duben 2014 Sdílet Vloženo 29. Duben 2014 Na ten filtr jsem založil vlákno. Každý mele něco, včetně odborného článku, který to sundava dolů. Nakonec jsem si ho stejne pořídil, spokojenost az po pár týdnech. Ze začátku od toho člověk asi ceka příliš. Můžete si počíst. daj sem prosím ťa link na ten článok alebo vlákno nech som múdrejší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
giorgio.v75 Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 http://forum.skodahome.cz/topic/126849-sportovni-bavlneny-vzduchovy-filtr-kachna-nebo-real-s-narustem-vykonu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 30. Duben 2014 Sdílet Vloženo 30. Duben 2014 No u mě ta vložka dělá 2,4 koňské síly a 5Nm navíc. Odbrzděno před a po instalaci. Tímto za sebe končím ohledně filtru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ľuboš z LV Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 (editace) bol si na brzde? Editováno: 1. Květen 2014, autor: Pawouk Necituj předchozí příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 1. Květen 2014 Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Ano, jinak bych ti to sem nejspíš nepsal. Je pravdou, že to bylo spojené i s výměnou oleje. Ale tomu bych velkou váhu nepřipisoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheffield Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Ahoj chtěl bych se zeptat všech co maj chip octavie 2 1,9 tdi 77kw od TDI Funa jak jsou spokojeni a na kolik si nechali chip udělat a jestli to není tajné tak kolik je to stálo? Uvažuju o tom ale zase se bojím aby netrpělo auto a já nebyl kvůli tomu pořád v servisu. Díky moc za vaše odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davidek.c Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 TDI Fun patri mezi nejlepsi co tuhle praci delaji....otec ma od nej chip na 1.9 a ted je vykon 142 koni a 322 N.m auto jezdi moc pekne a cena byla myslim 7 tisic kc ..kdyz mu napises on ti rad vse zodpovi vse na co se budes ptat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 (editace) tdifun je jeden ze tří nejlepších v čr, možná ten nejlepší. pokud budeš mít chip jako výkonovou zálohu, kterou občas využiješ, tak auto nijak trpět nebude a vydrží stejně jako bez chipu. pokud samozřejmě budeš jezdit jako šílenec, tak už by se něco posrat mohlo. Jedinej problém by mohl vzniknout s pojišťovnou. Při případný nehodě se teď hodně snažej aby neplatili, takže kontrolujou i rychlostní index pneu, vzorek, stav kotoučů a destiček...no a poslední dobou taky dělaj diagnostiku a hledaj jestli není auto po chipu. No a pak odmítnou platit, protože auto mělo navýšenej výkon, na kterej není vyrobený a to mohlo dost ovlivnit vznik dopravní nehody. to jen tak pro zajímavost. prostě třeba brzdy jsou 280 u 77kw, máš chip na 103 kw a tam se dává u dvoulitru 288. no a protože máš výkon jako dvoulitr a brzdy dimenzovaný pro 1,9 tak platit nebudou. EDIT:já třeba po roce a půl uvažování o chipu půjdu do FL okty s dvoulitrem a mám to vyřešený. Editováno: 17. Květen 2014, autor: Lukáš Plachý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
swenak Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Z toho by vybruslil i prumerny pojistnik. Pojistovna by musela prokazat souvislost mezi nehodou a vykonem. Brzdy nebrzdi vykon, ale hmotnost a vykon sam o sobe neznamena zmenu stylu jizdy a tedy potrebu casteji a vice brzdit a tak nelze ani tvrdit, ze se treba brzdy unavili vice a driv. Nemluve o tom, ze ne kazda nehoda je zpusobena nedobrzdenim. Tim nerikam, ze by to pojistovna nemohla zkusit;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rarach89 Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 Tak jasný, taky jak která pojišťovna a o jakou nehodu by šlo, ale mám informace, že to pojišťovny vážně zkoušej. Minimálně to prodlouží celý vyřízení a ke spokojenosti to taky nepřidá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sniper_2003 Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 (editace) A vetšina lidí co si zvedá výkon, také posiluje výkon brzd. A k otázce uživatele Sheffild. Za sebe mohu říci, že jsem velice spokojen ( a to jsem velice náročný člověk ) a pokud bych měl další auto nechal bych ho upravit pouze tam. Editováno: 17. Květen 2014, autor: Sniper_2003 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Květen 2014 Sdílet Vloženo 17. Květen 2014 (editace) Už vidím jak si necham upravit benzín u funa Jinak brzdy chce posílit, Editováno: 17. Květen 2014, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schavi Vloženo 14. Červen 2014 Sdílet Vloženo 14. Červen 2014 Taky jsme byli u Funa. Za 7tis. nám udělal chip, plus dodělal 2.mlhu, ameriku, corner a opravu teplého startu. Máme najeto cca 30tis. a paráda. Nějakých 149 koní a 335Nm. Pokud bych šel někdy ještě čipovat, pojedu zase k němu. A kluci mají pravdu, že udělat lepší brzdy je opravdu potřeba. Já mám předek 280mm a na 150koní je to slabé. Nehledě na to, že jak na tak malé brzdy nasadíš třeba nějaké pěkné 17ky, vypadá to "divně". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fabia353ZR Vloženo 14. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2014 (editace) Ak by mal niekto zaujem aj o 1,6 TDi CR tak tu je graf .Som z BA a bol som v TDi FUN cca 270km tam 270km spät a nelutujem ani jedneho centu ani kilometra navyse co som musel urobit !!! Možem potvrdit je to špička v obore a preto som tam aj išiel!!! Kto sa vyzna a pohybuje sa vtychto vodach vie prečo tam a nie inde ! Tymto chcem tiež podakovať Zdenkovi za super pracu a prijemne straveny den.Su to najlepsie investovane prachy do mojho auta.!! Zatial som nabehal niečo cez 5000km ale možem len spomenuť spotreba dolu cca 0,4l/100km nakolko to clovek nemusi tolko vytacat a motor taha uplne inak to auto zrazu ide !!!!!Kto ma tažkeho Golfa ako ja stymto motorom tak vie očom hovorim ..teraz to je ine auto!! špica! Nakoniec myslim si že samotny priebeh hovori sam za seba Golf Variant 1,6 TDI 77kw CAYC Editováno: 14. Srpen 2014, autor: Fabia353ZR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.