Publikováno Listopad 29, 200915 r Zdravím mám octavii 1,9 Sdi r.v. 2002 cca 320 000 km nalitano.a mám problém s převodovkou jednou již byla měněna za repase (oprava i s montaži 25 000 záruka pouze půl roku na použitý díl) je tomu zhruba rok a něco a převodovka je zase v prdeli. Při rozjezdech to křupe docela dost.Zajimalo by mě co je špatně že to nevydrželo. Sdi převodovka se těžce zhání a proto mě zajíma jestli tam jde dát převodovka z nějakého jineho typu octavky.
Listopad 29, 200915 r Zdravím mám octavii 1,9 Sdi r.v. 2002 cca 320 000 km nalitano.a mám problém s převodovkou jednou již byla měněna za repase (oprava i s montaži 25 000 záruka pouze půl roku na použitý díl) je tomu zhruba rok a něco a převodovka je zase v prdeli. Při rozjezdech to křupe docela dost.Zajimalo by mě co je špatně že to nevydrželo. Sdi převodovka se těžce zhání a proto mě zajíma jestli tam jde dát převodovka z nějakého jineho typu octavky. Třeba to poškození nemusí být až tak velký. Ale bez rozdělání se to zjistit nedá..
Listopad 30, 200915 r Autor Třeba to poškození nemusí být až tak velký. Ale bez rozdělání se to zjistit nedá.. No ona už rozdělaná byla ale opět v tom servise kde byla dělaná před rokem a tam řekli že je špatný diferencial a ta převodovka taky no a za opravu počitali 25 000 zase tak sme se tam akorat chytli a octavka mi stoji před barakem dávat každý rok 25 tacu na to fakt neni.Jinak dneska jsem se byl ptat na vrakači a prý tam maji z bouračky za 12 000 + za praci 2000 tak nevim říkal že to auto z ktereho ta převodovka by byla byl taxik ale že převodovka je zachovala a vypada že už byla měněna.Tak nevim ovšem zaruka 3 měsice.
Listopad 30, 200915 r No s taxiku bych nekoupil ani ten nápis. Mám k sobě lidi co převodovky dělají dnes a denně a nevěřím že by to byl takový balík.
Prosinec 1, 200915 r Autor Bohužel s tou cenou za opravu si srandu nedělam.Jinak neví někdo kde to dělají v okoli Ostravy ty převodovky slušně?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.