Jump to content

Převodovka Octavia 1.9 Sdi problém

19petr88
 Share

Recommended Posts

Zdravím mám octavii 1,9 Sdi r.v. 2002 cca 320 000 km nalitano.a mám problém s převodovkou jednou již byla měněna za repase (oprava i s montaži 25 000 záruka pouze půl roku na použitý díl) je tomu zhruba rok a něco a převodovka je zase v prdeli. Při rozjezdech to křupe docela dost.Zajimalo by mě co je špatně že to nevydrželo. Sdi převodovka se těžce zhání a proto mě zajíma jestli tam jde dát převodovka z nějakého jineho typu octavky.

Zdravím mám octavii 1,9 Sdi r.v. 2002 cca 320 000 km nalitano.a mám problém s převodovkou jednou již byla měněna za repase (oprava i s montaži 25 000 záruka pouze půl roku na použitý díl) je tomu zhruba rok a něco a převodovka je zase v prdeli. Při rozjezdech to křupe docela dost.Zajimalo by mě co je špatně že to nevydrželo. Sdi převodovka se těžce zhání a proto mě zajíma jestli tam jde dát převodovka z nějakého jineho typu octavky.

Třeba to poškození nemusí být až tak velký. Ale bez rozdělání se to zjistit nedá..

Třeba to poškození nemusí být až tak velký. Ale bez rozdělání se to zjistit nedá..

No ona už rozdělaná byla ale opět v tom servise kde byla dělaná před rokem a tam řekli že je špatný diferencial a ta převodovka taky no a za opravu počitali 25 000 zase tak sme se tam akorat chytli a octavka mi stoji před barakem dávat každý rok 25 tacu na to fakt neni.Jinak dneska jsem se byl ptat na vrakači a prý tam maji z bouračky za 12 000 + za praci 2000 tak nevim říkal že to auto z ktereho ta převodovka by byla byl taxik ale že převodovka je zachovala a vypada že už byla měněna.Tak nevim ovšem zaruka 3 měsice.