Publikováno Listopad 29, 200915 r Mám problém dneska sem chtel zapnout stropní světlo a spínací tlačtko mě zůstalo v ruce. Světlo sem demontoval , potřebujuu vědět co mě chybí je tam takový zvlněný měděný plíšek a nevím jakým způsobem má být uchycen k ovládacímu tlačítku.
Listopad 29, 200915 r musíš ho dát tak aby se dotýkaly kontakty kdy maji z hlavy nevim přesně je to pokus omyl moc možností jak ho tam dát neni jen tam je myslim ještě mezi tlačítkem a tim plíškem malá pružinka chce to na tom tlačítku roztáhnout ty zácvaky kvuli kterým to vypadlo nebo to přilepit pak už by se s tim nemělo nic stát
Listopad 30, 200915 r Autor jo ta pružinka byla vyskočená a schovala se v tapecíru , ted uz to svítí ale vznikl nový problém auto jde zamknout dálkovým ovládáním, ale odeknout už ne . alarm se vypne ale dveře se neodjistí. pojistky ok. ted odemykám klíčkem
Listopad 6, 201014 r To já jsem dnes demontoval stropní světlo a když jsem potom vystoupil, že ho půjdu spravit, tak centrál nešel, nešly ani okna, nastartovat naštěstí jde. Poradte někdo, kde by mohl být problém.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.