Otto Šrůta Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Dobrý Den, chci se jen zeptat, jak Vám zabírá plyn pedálu, jestli Vám stačí pedál lehce stlačit a motor začíná jít do otáček nebo jestli tam máte 1-2 cm vůli než vám začíná plyn zabírat ( jedná se o Octavii 1,6 - benzínák, rok výroby 2002 a najeto 70 000 km) ??? Já mám u auta asi 1,5 vůli a nějak se mi to nezdá , v předchozim autě ( které jsem už prodal, jednalo se o felici) mi šel plyn na pohlazení ... ...Tak jestli s tim mám něco dělat, je to takovej docela nezvyk.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Tak vuli si muze kazdy seridit dle chuti. Staci jen povolit a nebo napnout lanko na klapce. Me osobne zabira temer hned! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Šrůta Vloženo 1. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Tak vuli si muze kazdy seridit dle chuti. Staci jen povolit a nebo napnout lanko na klapce. Me osobne zabira temer hned! Na klapce ? mohl by jsi to nějak specifikovat kde to je ? Se moc v autách nevyznám a myslim že to nebude zase tak složité ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaakecal Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Pokud tam nějaké lanko vůbec je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiser Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 ted bohuzel nemam zadne poradne foto, ale sna by tohle mohlo stacit. Cervena---skrtici klapka Zluta---misto kde se opira bobden lanka plynu, je tam takova kovova spona kterou smerem nahoru vytahnes a spousta drazek, a jen si posunes jak potrebujes! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herrkomisar Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 třeba ti tohle pomůže ale je to na 1.8.jdi po lanku v bovdenu je tam taková distanční podložka-sichrhajska.tak jí vycukni a posun bovden směrem od motoru.to poznáš až to najdeš nic na tom není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Teda nevím, ale řekl bych, že Otto Šrůta má už elektronický plyn a s tím nic neudělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 1. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2009 Je to tak, Otto má octu už po faceliftu a tam je elektronický plyn, žádné lanko tam není jako u předfaceliftu... Nesouvisí ta vůle náhodou s prodlevou plynu co mají 1.6 facelift??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Šrůta Vloženo 3. Prosinec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 Je to tak, Otto má octu už po faceliftu a tam je elektronický plyn, žádné lanko tam není jako u předfaceliftu... Nesouvisí ta vůle náhodou s prodlevou plynu co mají 1.6 facelift??? No asi to bude ta prodleva.....jde to nějak udělat aby ten plyn po lehkym stlačení pedálu začal zabírat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 no, jak jaká faceliftová.. já mám oktávku facelift a nechal sem si do ní dat AKL 74 kw.. 12/2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 a lanko má jen 74 kw, druhá 1,6 je už 75 a ta ma elektronickej plyn, tam už to nesešteluje, záleží na typu motoru, ne jestli á facelift nebo předface.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šipan Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 No asi to bude ta prodleva.....jde to nějak udělat aby ten plyn po lehkym stlačení pedálu začal zabírat ? Jde.Napřed si tady pročti vlákno 1.6i75kw prodleva plynu a pak se mrkni ma stránky Cimbu autosport a dozvíš se zbytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 jj oni tu prodlevu za pár tisíc odstraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šipan Vloženo 3. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2009 No není to taková pálka.Já to mám za 2020kč s dph od Cimbu.Za 15min byla přehrána ECU a hotovo.A je to sůůůper.Žadná prodleva už není! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
citronicek Vloženo 22. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2009 Ja mam stejny problem s vuli v plynovem pedalu, zkousel jsem ho nastavit posunutim lanka ale nic to nepomohlo. Mam O1 rv.00, 1.6 74kW. Uz me ten pedal pomalu ale jiste zacina stvat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jessy Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 No asi to bude ta prodleva.....jde to nějak udělat aby ten plyn po lehkym stlačení pedálu začal zabírat ? Je to uz trochu st. téma, ale neva. Dá se to trochu doladit priamo na plyn. pedáli - ako je uchytený potenciometer (sú tam vetší dierky pre skrutky, takže dovolují pohyb asi 3mm, čo na plyn. pedáli ten cm môže hodiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 3. Září 2010 Sdílet Vloženo 3. Září 2010 - u 75kW nenastavíš nic, jen drobně doladíš možná tím hnutím potenciometru, nikdy jsem nezkoušel - pro ty co lanko mají je tu návod jak seřídit, to že si to ale někdo přitáhne jak chce je nebezpečné může se stát že to napnete moc, klapka neotevře do polohy volnoběh a spálíte potenciometr v klapce !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.