Publikováno Prosinec 1, 200915 r Čau superbáci, praskl mi zadní plastový podběh u pravého kola a nikde na internetu nemůžu ZADNÍ podběh najít, všude jen přední. Poradí někdo kde koupit? Díky
Prosinec 1, 200915 r Nevím odkud jsi, ale v Praze v Aci mají skladem: http://www.aci.cz/default.asp?cls=spresent...p;strid=1289231
Prosinec 21, 200915 r Dík.jenže unás ve škodovce (Boskovice)věčně nic nemají.dnes jsem tam byl a nic.
Červen 18, 201015 r Čaute, stala se mi taková nemilá věc, že mi špatně přimontovali kryt motoru a po zrychlení mi vylítl a cestou urval i kus plastu, kde byl jeden z držáků toho krytu. Kryt už mám přidělenaj, ale rád bych vyměnil i celej ten plast. Tak jsem se chtěl zeptat, zda je to tahle součástka: podběh kola přední levý? Případně zda zvládnu výměnu sám nebo musím do servisu? Díky moc! Tady jsou fotky:
Červen 18, 201015 r Ano je to podběh a v pohodě ho vyměníš sám.Sundáš jen kolo pro snadný přístup a pak to drží na několika torxech.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.