Host Bobik Vloženo 27. Duben 2006 Sdílet Vloženo 27. Duben 2006 No jsou i horší videa. Tohle mi přišlo mailem před časem, mám dobré kamarády Video - jen pro otrlé !!! fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj to je hegeš....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 No jsou i horší videa. Tohle mi přišlo mailem před časem, mám dobré kamarády Video - jen pro otrlé !!! fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj to je hegeš....... no tak to je vážně hnus!! by mě zajímalo kolik si za to od toho dědy vzala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 No jsou i horší videa. Tohle mi přišlo mailem před časem, mám dobré kamarády Video - jen pro otrlé !!! Todle je taky dost nechutný... Kromě toho si myslim že to přece musí dost pálit... Přece ty kyseliny ze žaludku a todle... JAU he,he, tady to někdo zkoušel No nezkoušel ale jak jsem to viděl jak tak to ve mě vyevokovalo ten pocit v držce jak to pálí a tak jak je to nechutný... a když jsem viděl toho chlapa... jau hned mě to napadlo... je to fakt humus... Ten chlap musí mít nějakou úchylku, protože tohle není normální. Když jsem to viděl, tak mě napadlo, kam ten svět spěje. To abych byl zajímavej, tak si musím vypíchnout oko a kamoš to natočí nebo zabít vlastního psa, nebo jak??? Nemusis, staci udelat treba klistyr s pivem, nebo si nachcat na kornoutek se snehem a pak se vyblit, snupnout wasabi a nebo staci jednoduse pri sexu na sebe zvracet a plivat a pak to poskytnout nejakemu webu, treba vyse zminene freevideo.cz jj Jackass...to bývalo tvrdý.... ale už je to nějaky čas co to zatrhly...nejtvrdší na co jsem se fakt nevydržel dívat jak si řezali mezi prsty papírem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Jackass.......to je fakt hustotka.......nastesti toho mam 8 CDček..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Jackass.......to je fakt hustotka.......nastesti toho mam 8 CDček..... Jo bylo toho dost..občas opakuji nějaký díly na MTV a pak byl ten film..ten taky stál za to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 To jsou fakt magoři... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 No kurva vy jste fakt dobitkové co to sem dáváte no to je hrůza sem se taky málem poblil. no to je humus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 TO BEMO & ALL!!!! toto si pozri bracho!!! to je narez!!! No jo, zdrava vyziva . Holka mala asi na obed nejaku brokolicu, alebo spenat . Ale inak fakt hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Ne tady jde vidět po jakých stránkách na webu kluci lezou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosta Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 od kamaradu mi prislo i tohle ! http://www.zentastic.com/videos/bmevideo-trailer.wmv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 od kamaradu mi prislo i tohle ! http://www.zentastic.com/videos/bmevideo-trailer.wmv no koment... Každý svého štěstí strůjcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 tak todle jsem ani nedokoukal... to už je co říct... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Hm tak toto je už fakt moc...bobek v budce jsem zvládl,zvracení tak do pulky...ale toto jsem vypl přesně po 8s.....hrozný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Hm tak toto je už fakt moc...bobek v budce jsem zvládl,zvracení tak do pulky...ale toto jsem vypl přesně po 8s.....hrozný... Tak tohle mi zas nijak nevadilo, ale to zvracení, se nedalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Jeden větší humus než druhej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Do piči chlapi take chujoviny tu davate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 No jsou i horší videa. Tohle mi přišlo mailem před časem, mám dobré kamarády Video - jen pro otrlé !!! Hmm docel henal, ale mohla blit vopravdu ne ne jen tu nastrouhanou vokurku nebo co to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 od kamaradu mi prislo i tohle ! http://www.zentastic.com/videos/bmevideo-trailer.wmv Tak tohle je i na me moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARVY Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 najlepsi bol ten s tymi baterkami... hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 od kamaradu mi prislo i tohle ! http://www.zentastic.com/videos/bmevideo-trailer.wmv Tak teraz uz mi fakt prislo zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Hm tak toto je už fakt moc...bobek v budce jsem zvládl,zvracení tak do pulky...ale toto jsem vypl přesně po 8s.....hrozný... to bylo moc brzy... to nejhorší si neviděl... třeba to s těma špendlíkama...AUAU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 2. Květen 2006 Sdílet Vloženo 2. Květen 2006 Hm tak toto je už fakt moc...bobek v budce jsem zvládl,zvracení tak do pulky...ale toto jsem vypl přesně po 8s.....hrozný... to bylo moc brzy... to nejhorší si neviděl... třeba to s těma špendlíkama...AUAU Tak to mi ani neříkej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Kurwadrát, to je fakt humáč!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 3. Květen 2006 Sdílet Vloženo 3. Květen 2006 Hm tak toto je už fakt moc...bobek v budce jsem zvládl,zvracení tak do pulky...ale toto jsem vypl přesně po 8s.....hrozný... to bylo moc brzy... to nejhorší si neviděl... třeba to s těma špendlíkama...AUAU Tak to mi ani neříkej... A když ti řeknu že si je píchal do koulí tak to už jsem nerozdejchal a vypínal... dál jsem nekoukal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 4. Květen 2006 Sdílet Vloženo 4. Květen 2006 Ze to vubec nekomu stoji za to, to musel bej asi tvrdej SMak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.