Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Cau,tak už si nevím rady,nedávno bylo auto v servisu ..chvili to bylo ok a ted zase problémy,když nastartuju mám krásné otáčky 800-850 a po chvilce se zvednou na 1100-1200 . Je natahána nová kabeláž,nový alternátor,nový setrvák .. nevíte čím by to ještě mohlo být ? já už si stím nevím rady a jestli se to nevyřeší,auto pude z domu,už na to nemám nervy !

těch 1200 otáček to drží pořád i zahřátý? na VAGu žádný chyby? mohlo by to dělat klidně čidlo teploty

• Autor

ano i zahřátý,vag neukáže nic ! Jaké čidlo máš na mysli ?

• 2 týdny později...

Zdravím.......Ja mam ten sami problem s motorem ale z 1,8T a nevjem si rady .Znami mi niečo spominal že deesle maju nejake 2 relatka pri ktore keď su pokazene tak ich VAG nenajde a nehlasi to žiadnu chybu neviem kde su ale spominal mi niečo že kdesi v umelej krabičke v priestore motora.Jedno rele že je špatne a to vraj stoji okolo 350kč.On prišiel na to až to tom čo vrazil do auta a hlavne do servisov 10 000kč. Viac neviem. :feve:

Toto bych opravdu videl na cidlo teploty motoru a nebo cidlo teploty chladici kapaliny. Jak vam ukazuje teplota chladici kapaliny na palubovce? Motor ma nespravne informace o teplote a pokousi se motor zahrat. VAG to nezjisti, protoze informace od cidla dostava, bohuzel ale spatne. Toto se mi stavalo na 1.6-ce ovsem obracene, motor jsem po ranu nastartoval a dokud se nezahral tak chcipal.

Ovsem je divny ze by tohle v servisu nevyzkouseli ... i kdyz ja se snad ani nedivim :(

Upraveno od Bladik

• Autor

díky všem za rady.. před týden sem zjistil,že mám spálený větrák klimatizace na chladiči,tak ho zkusim vyměnit a třeba to pomůže,pokud ne..mám tu další rady,dík a dám vědět

• Autor
díky všem za rady.. před týden sem zjistil,že mám spálený větrák klimatizace na chladiči,tak ho zkusim vyměnit a třeba to pomůže,pokud ne..mám tu další rady,dík a dám vědět

Tak ani větrák nepomohl,kde najdu to čídolo teploty motoru ? Děkuji

• Autor
Tak ani větrák nepomohl,kde najdu to čídolo teploty motoru ? Děkuji

Nebo alespoň název,já už to ho najdu...díval sem se do příručky a je tam akorát čidlo otáček G28

• 4 roky později...

Me tohle tez dela a nejspis to bude baterii:-(

• 9 měsíců později...

tie otackz mi tak isto vyskocia na 1200 a vo vagu ukazuje chybu cidla teploty ked to budem mat napojene napisem chybu co to stoji take cidlo ?

• 1 rok později...

Uz nekdo prisel na to cim to je?? Vymena baterie nepomohla....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.