Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
virgin: Muzes rict kde je za takovou cenu maji?

Oficialni Skoda cena je 726,- Kc/ks

Třeba tady. Stačí zadat heslo sklo zrcátka...

Nerikam, ze nemaj dobry ceny, ale at hledam jak hledam, zrcatko 6Y1857521C na Fabii za 155,- Kc jsem tam nenasel... :disgust:

Vloženo

Nerikam, ze nemaj dobry ceny, ale at hledam jak hledam, zrcatko 6Y1857521C na Fabii za 155,- Kc jsem tam nenasel... :disgust:

je tam, ale stoji 129,71 s DPH. :t

Vloženo

je tam, ale stoji 129,71 s DPH. :t

Jo to je velkoobchodní cena-je k tomu nutný přičíst ještě tu přirážku minimálně 10%, jak tam píšou...ale přesto by to mělo do těch 150Kč být.

• o 1 měsíc později...
  • o 1 rok později...
Vloženo

Zdravím Vás,

včera som prišiel na neprijemnú vec pred zimou, že mi prestalo fungovať na ľavom zrkadielku vyhrev.

Neviete mi poradiť kde by mohol byť problém ????????????????????????????

Ďik....

Kajfas

• o 4 týdny později...
Vloženo
Zdravím Vás,

včera som prišiel na neprijemnú vec pred zimou, že mi prestalo fungovať na ľavom zrkadielku vyhrev.

Neviete mi poradiť kde by mohol byť problém ????????????????????????????

Ďik....

Kajfas

Fakt nikdo ???

Vloženo

Jelikož píšeš, že nevyhřívá jen levé, tak bude pojistka v pohodě... Mohlo by to teoreticky být zoxidování kontaktu ve sloupku (mezi károu a dveřmi je takový gumový vlnovec, v kterém je ten konektor).

Vloženo

Taky jsem ráno zjistil stejný problém, přední okno oškrábu, zrcátka nechám rozmrazit, po cca 7km právé čisté a levé jen kousíček uprostřed.

Vloženo

Dnes ráno jsem si musel oškrábat i zrcátka, protože zrcátka cca po celým oškrabání auta byla stále zamrzlá. Jak dlouho cca trvá rozmrznutí zamrzlých zrcátek? Musím zapnout vyhřívání pouze na ovladači zrcátek, nebo zároveň pustit i výhřev zadního okna? Nevíte, jaká pojistka je případně na zrcátka? Když vám vyhřívání funguje, cítíte teplo ze zrcátka ?

díky za info

Vloženo

nie neboj nepopalis sa, ale je citit ze je torsku teplne, hmm prazenicu by si na nom spravil asi len taaaazko:D

a netreba zapinat nic ine staci len ten ovladac ci co to je co sa nastavuju zrkadla a musi bezat motor myslim...

• o 2 týdny později...
Vloženo
Jelikož píšeš, že nevyhřívá jen levé, tak bude pojistka v pohodě... Mohlo by to teoreticky být zoxidování kontaktu ve sloupku (mezi károu a dveřmi je takový gumový vlnovec, v kterém je ten konektor).

Hej, hej. Poistka je v pohode. Tú som pozeral... Skusim teda pozriet ten kontakt.... Dik za radu... Dúfam, že to bude v tom...

Peter

Vloženo (editace)

Kajfáš

a když zapneš vyhřívání, slyšíš ten zvuk sepnutí? Pokud ano, tak máš asi stejný problém jako já... měl jsem staré skla zrcátek zezadu úplně spálený, proto mi nevyhřívaly. S kamarádem jsme je vypáčili, a vyměnili za nové vyhřívané skla zrcátek a nyní plně funkční :palec2:

Editováno: , autor: technikus
  • o 11 měsíců později...
Vloženo

Ahoj, chcem si dorobit do auta vyhrievané zrkadlá, nemám však el. stahovanie okien, tým pádom ani RJ dverí. Je možné zapojiť to nejak inak? rozmyslal som zapojit to z vyhrievania zadného skla, ale nechcem spraviť nejaku blbosť. Dakujem za radu.

Vloženo (editace)

mozes to napojit na hocjake najlepsie spinane plus, staci ti k tomu len kupit vyhrievane zrkadielka a konektor a kus kabla a psinac niekde do kabiny.

Editováno: , autor: cartmanko
Vloženo (editace)

Koukám na Tvojí vizitku o autě a pokuď máš origoš el.okna tak je to lehký jako facka. Kup zrcátka předfacelift z dlouhým drátem do ŘJ dveří a přepínač 6Y1959565 F s konektorem a podle DP zapoj piny a v kabině udělej propoj od A sloupku do BSG a od pojistky pro výhřev a máš to. A pak ještě musíš nakódovat přes VAG ovládání výhřevu. Zrcátka se budou hejbat automaticky

post-16481-1260103216_thumb.jpgpost-16481-1260103225_thumb.jpg

Editováno: , autor: Kubenec
Vloženo

Dakujem za radu, ale nemam stahovanie okien, ani nechcem robit el. nastavitelne zrkadlá. Ide mi iba o to rozmrazovanie... Tieto schemy som pozeral, akurat to ide cez RJ okna, a kedze ta je sucastou motorceka stahovania, tak tu nemam...

Fungovalo by to keby som to zapojil do RJ auta, na pin, z ktorého ide kábel do vyhrievania zadného skla? tým padom by som nemusel mat nejaky dalsí vypínač... Fungovalo by to spolu s rozmrazovaním zadného okna... ci som uplne vedla? :help:

Vloženo

Kubenec dík za vysvětlení,jednuduchý jak facka :smich: ,až na to že jsem z toho teda vůbec nic nepochopil,v takovýchto věcech já se vůbec nepohybuju. Myslel jsem to asi stejně jako Slovakfan,že bych prostě natáhl kabel od spínače vyhřívání zadního okna do zrcátek a bylo by to spínané spolu s ním. Ale jak píšeš tak to asi nepujde. Ale dík. :palec2:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...