Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

To je fakt, to mě ani nenapadlo :) Asi taky půjdu do těch co dával v odkazu Nexxt. Podle popisu by měly být OK a měly by držet, a i kdyby né tak za těch pár korun člověk nic neztratí. Jezdítě s něma u´ž někdo ? jak jsou na tom ?

Vloženo

Tak dnes jsem si koupil hadičky za 89 kačen a dal je tam. Jen k turbu jsem neměnil - auto musí na hever a pak je tam dám, až se k tomu dole dostanu líp. Jinak všechny ostatní vyměnené. A výsledek? Přijde mi, že auto jde líp a je lehce ostřejší. Uvidíme až dám ty dvě poslední. Jsou to polyuretanové hadice do 60°C. Dole u turba jdou ale dost blízko svodů, vydržej tu teplotu ze svodů a turba? Máte tam někdo ty hadice FESTO a chodí vám to v pohodě? Nerad bych to někde na cestě měnil :-)

Vloženo

No to by jste byli zlatí, případně pokud někdo pojedete do Ovy na sraz tak by to šlo převzít tam. Jinak co jsem zjistil tak je třeba:

vnitřní průměr 3.5 mm 4 metry

vnitřní průměr 5 mm 2.5 m

Napsal jsem to raději s tučným přesahem. No a ty spojky bych nemohl použít původní kdybych z nich staré hadičky odříznul ?

Vloženo

festo se značí velikostí 3,4,6,8,10 na me tdi 74 kw i na kamošovu 81 kw jsme pouzili 6(asi tech3,5-4mm) a 8(5-6mm) je to odskoušené. spojky jsme použili puvodní ale jsou křehke při sundavani rády praskají. Jezdim na to uz 3/4 roku mam to i k Turbu a pohoda

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...