Jump to content

hadičky

Ivanek007
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

Tak hadičky jsou tam a musím potvrdit, že to není jen vzhled!!! Po výměně lépe startuje, chcípá a táhne!!! I manželka si toho všimla. Našel jsem na vyndaných hadičkách pár míst, kterým bych už moc nevěřil....

Cena dobrá balík jsem měl druhý den, co dodat, ještě jednou díky - bruno128..............

• 2 weeks later...
Tak hadičky jsou tam a musím potvrdit, že to není jen vzhled!!! Po výměně lépe startuje, chcípá a táhne!!! I manželka si toho všimla. Našel jsem na vyndaných hadičkách pár míst, kterým bych už moc nevěřil....

Cena dobrá balík jsem měl druhý den, co dodat, ještě jednou díky - bruno128..............

Jsem rad ze jsi spokojeny. Taky jsem si vsim ze i v mem pripade se tyto nalezitosti zlepsili. A pritom jsem hadicky prohlizel a celkem jsem nic nevidel. Prece jen je to nejaka guma a okem nemusi byt vse videt.

Co se tyka zaslani na SK, tak to jsem jeste nezjistil, zatim nebyl dostatek casu. Tak uvidime co se s tim bude dat delat.

Zajemcum mohu hadicky zaslat...napiste SZ a urcite se neco najde.

Jsou kvalitní. :palec2:

'bruno128', mam taky 1.9 TDi 81kW a mel bych taky zajem o ty hadicky. Mas jeste neco? Chtel jsem je uz vymenit, ale nevedel jestli za stejne nebo nejakou gumu. Dej mi vedet jestli to pujde. Sugar

Edited by sugar

super takze pojedu 600km k tobe pro hadicky... ma nekdo jeste blbejsi napad????

Ivanku,Ivánku kdyby sis napsal třeba do svého nicku nebo do přispěvku odkud jsi Tak by ti to TDI fun třeba napsal jinak A už by si mu vůbec nemusel arogantně odpovídat na jeho snahu o pomoc.