Únor 29, 201213 r Cena super, držet by to mělo.To je fajn, sakra jen nikde nemůžu najít v červené barvě
Březen 3, 201213 r Jojo hadičky od firmy Festo jsou dobréé....Mám je všude po motoru.Koupil jsem je v práci
Březen 3, 201213 r Já mám taky radši spíš detaily v červené...ale zase v motorovém prostoru jsou už modrá víčka na nádobkách,takže se tam modré taky hodí...
Březen 3, 201213 r To je fakt, to mě ani nenapadlo Asi taky půjdu do těch co dával v odkazu Nexxt. Podle popisu by měly být OK a měly by držet, a i kdyby né tak za těch pár korun člověk nic neztratí. Jezdítě s něma u´ž někdo ? jak jsou na tom ?
Březen 3, 201213 r No pokud není ta pracovní teplota do 60°C malá,tak na hadičkách není co jiného zkazit
Březen 6, 201213 r Tak dnes jsem si koupil hadičky za 89 kačen a dal je tam. Jen k turbu jsem neměnil - auto musí na hever a pak je tam dám, až se k tomu dole dostanu líp. Jinak všechny ostatní vyměnené. A výsledek? Přijde mi, že auto jde líp a je lehce ostřejší. Uvidíme až dám ty dvě poslední. Jsou to polyuretanové hadice do 60°C. Dole u turba jdou ale dost blízko svodů, vydržej tu teplotu ze svodů a turba? Máte tam někdo ty hadice FESTO a chodí vám to v pohodě? Nerad bych to někde na cestě měnil :-)
Březen 6, 201213 r Mě chodí v pohodě.... Snažím se ty hadičky táhnout,tak aby se co nejmíně dotýkali něčeho horkého..
Březen 6, 201213 r mam motor celej od FESTA a další lidi kterým jsme to sehnal to mají v pohode. od leta do ted i pres mrazi pohodicka...
Březen 11, 201213 r Napiš přímo výrobci... http://www.festo.com...roducts/catalog A koukám,že je v nabídce i v červené..... Upraveno Březen 11, 201213 r od Ondrero
Březen 11, 201213 r díky, čoveče teď jsem úplně zaskočen. Tolik druhů že jsem z toho úplně vedle a nevím které jsou ty co budu potřebovat Ale co jsem koukal tak nejmenší množství k nákupu mi to hodilo 50m ???
Březen 11, 201213 r No vida a co kousek odstřihnout a poslat? Mě osobně néé já už si pro svoje auto něco málo v práci nabral
Březen 11, 201213 r No a byl by někdo z vás kluků co k tomu máte přístup ochoten pomoci a poslat nebohému kolegovi co k tomu nemá přístup potřebný kousek ? Samozřejmě zaplatím
Březen 11, 201213 r Možná by byla možnost u mě v práci ale ty hadičky jsou prej drahy i ty spojky. na TDI . jsem už někomu posílal z forka a stačí 6 a 8 hadička + naky ty spojky T a Y
Březen 11, 201213 r No to by jste byli zlatí, případně pokud někdo pojedete do Ovy na sraz tak by to šlo převzít tam. Jinak co jsem zjistil tak je třeba: vnitřní průměr 3.5 mm 4 metry vnitřní průměr 5 mm 2.5 m Napsal jsem to raději s tučným přesahem. No a ty spojky bych nemohl použít původní kdybych z nich staré hadičky odříznul ?
Březen 11, 201213 r Morris:samozřejmě že mohl,jen nesmíš žádnou zlomit,taky se na to chystám,hadičky mám(ty s hadrovým vrchem,byly tam doteď 10let,tak nové snad něco vydrží)
Březen 11, 201213 r festo se značí velikostí 3,4,6,8,10 na me tdi 74 kw i na kamošovu 81 kw jsme pouzili 6(asi tech3,5-4mm) a 8(5-6mm) je to odskoušené. spojky jsme použili puvodní ale jsou křehke při sundavani rády praskají. Jezdim na to uz 3/4 roku mam to i k Turbu a pohoda
Březen 12, 201213 r Jojo je to fakt kvalitka....Známej je používá na celej systém vzduchu na Tatře...
Březen 12, 201213 r Mám 66kw takže by tam toho mělo být tolik jako u 81kw, možná o hadičku k turbu méně. A ty spojky tady někde normálně seženu nebo to bude taky pakárna jako s těma hadičkama ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.