Morris_3nec Vloženo 29. Únor 2012 Sdílet Vloženo 29. Únor 2012 Cena super, držet by to mělo.To je fajn, sakra jen nikde nemůžu najít v červené barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Jů to se mi líbí. Do toho půjdu . Mám rád barvičky v motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Jojo hadičky od firmy Festo jsou dobréé....Mám je všude po motoru.Koupil jsem je v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 a nedělaj se i v červené ? nemůžu nikde najít něco za přijatelnou cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 Já mám taky radši spíš detaily v červené...ale zase v motorovém prostoru jsou už modrá víčka na nádobkách,takže se tam modré taky hodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 To je fakt, to mě ani nenapadlo Asi taky půjdu do těch co dával v odkazu Nexxt. Podle popisu by měly být OK a měly by držet, a i kdyby né tak za těch pár korun člověk nic neztratí. Jezdítě s něma u´ž někdo ? jak jsou na tom ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 3. Březen 2012 Sdílet Vloženo 3. Březen 2012 No pokud není ta pracovní teplota do 60°C malá,tak na hadičkách není co jiného zkazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don Magneton Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Tak dnes jsem si koupil hadičky za 89 kačen a dal je tam. Jen k turbu jsem neměnil - auto musí na hever a pak je tam dám, až se k tomu dole dostanu líp. Jinak všechny ostatní vyměnené. A výsledek? Přijde mi, že auto jde líp a je lehce ostřejší. Uvidíme až dám ty dvě poslední. Jsou to polyuretanové hadice do 60°C. Dole u turba jdou ale dost blízko svodů, vydržej tu teplotu ze svodů a turba? Máte tam někdo ty hadice FESTO a chodí vám to v pohodě? Nerad bych to někde na cestě měnil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Mě chodí v pohodě.... Snažím se ty hadičky táhnout,tak aby se co nejmíně dotýkali něčeho horkého.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 Nevíte někdo náhodou kde by se daly sehnat v Ostravě ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 6. Březen 2012 Sdílet Vloženo 6. Březen 2012 mam motor celej od FESTA a další lidi kterým jsme to sehnal to mají v pohode. od leta do ted i pres mrazi pohodicka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 No a na kolik to teda komplet vyjde od festa ? Tady v ove to nemuzu nikde sehnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 (editace) Napiš přímo výrobci... http://www.festo.com...roducts/catalog A koukám,že je v nabídce i v červené..... Editováno: 11. Březen 2012, autor: Ondrero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 díky, čoveče teď jsem úplně zaskočen. Tolik druhů že jsem z toho úplně vedle a nevím které jsou ty co budu potřebovat Ale co jsem koukal tak nejmenší množství k nákupu mi to hodilo 50m ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 njn Festo bereme do prace a prodava se to jen v baleni... a je to dost drahý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 No vida a co kousek odstřihnout a poslat? Mě osobně néé já už si pro svoje auto něco málo v práci nabral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 No a byl by někdo z vás kluků co k tomu máte přístup ochoten pomoci a poslat nebohému kolegovi co k tomu nemá přístup potřebný kousek ? Samozřejmě zaplatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Napiš délky a průměry hadiček co potřebuješ a já se po něčem podívám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Možná by byla možnost u mě v práci ale ty hadičky jsou prej drahy i ty spojky. na TDI . jsem už někomu posílal z forka a stačí 6 a 8 hadička + naky ty spojky T a Y Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 No to by jste byli zlatí, případně pokud někdo pojedete do Ovy na sraz tak by to šlo převzít tam. Jinak co jsem zjistil tak je třeba: vnitřní průměr 3.5 mm 4 metry vnitřní průměr 5 mm 2.5 m Napsal jsem to raději s tučným přesahem. No a ty spojky bych nemohl použít původní kdybych z nich staré hadičky odříznul ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Na tu 3.5 mm se podívám zítra...5 mm neslibuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 Morris:samozřejmě že mohl,jen nesmíš žádnou zlomit,taky se na to chystám,hadičky mám(ty s hadrovým vrchem,byly tam doteď 10let,tak nové snad něco vydrží) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smoker87 Vloženo 11. Březen 2012 Sdílet Vloženo 11. Březen 2012 festo se značí velikostí 3,4,6,8,10 na me tdi 74 kw i na kamošovu 81 kw jsme pouzili 6(asi tech3,5-4mm) a 8(5-6mm) je to odskoušené. spojky jsme použili puvodní ale jsou křehke při sundavani rády praskají. Jezdim na to uz 3/4 roku mam to i k Turbu a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Jojo je to fakt kvalitka....Známej je používá na celej systém vzduchu na Tatře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morris_3nec Vloženo 12. Březen 2012 Sdílet Vloženo 12. Březen 2012 Mám 66kw takže by tam toho mělo být tolik jako u 81kw, možná o hadičku k turbu méně. A ty spojky tady někde normálně seženu nebo to bude taky pakárna jako s těma hadičkama ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.