Pato12 Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 ajaj diiiiiiiiiiky taky me to napadlo ale nechtel jsem ho vyrvat i s motooorem Ako sa má naša kladka? Podrastla? Stihol si pozriet, ja som sa k tomu este nedostal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira s Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Ako sa má naša kladka? Podrastla? Stihol si pozriet, ja som sa k tomu este nedostal... napodobne ale kdyz to tak ctu tak se nejvic sypou 2003,co rikas na to novy RS 1.4 dve turba a kompresor to uz asi neprezije ani 100000km uz ty auta nedelaji ani z zivotnosti pracky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pato12 Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 napodobne ale kdyz to tak ctu tak se nejvic sypou 2003,co rikas na to novy RS 1.4 dve turba a kompresor to uz asi neprezije ani 100000km uz ty auta nedelaji ani z zivotnosti pracky Tiez si myslim ze by sme mali byt za vodou, ale clovek nikdy nevie... sklady sa musia vypráznit... RS-ky su v poho, neboj prezije, zákazníci vychytajú muchy ktoré súdruhovia nedomysleli a nakoniec si ich aj zaplatia... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pato12 Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 ted mi mechanik rekl takovy voditko pry pokud jsou svicky s hora je tam kratka kladka,jestli jsou s boku je tam uz dlouha dnes som mal casu tak som sa na to pozrel, nieco je zhora a niečo z boku od čelného skla, len neviem čo je čo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira s Vloženo 14. Březen 2010 Sdílet Vloženo 14. Březen 2010 dnes som mal casu tak som sa na to pozrel, nieco je zhora a niečo z boku od čelného skla, len neviem čo je čo zitra to ukazu kolegovi je mechanik ten to pozna. ja su stoho guma. cim vic dratku tim vic adidas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 první snímek jsou cívky (zapalovací moduly) no a to druhé od čelního skla, jak píšeš, je vstřikovací lišta se vstřikovači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Nejdem zakladať novú tému tak sa pridám sem,mám problém po roku naštartovať svoju fabiu 1,2 47 kw HTP.Baterka je nová,vytiahol som cievky a sviečky a vyskúšal či hádžu iskru,je to v poriadku,sviečky boli mokré,takže benzín tam ide.Meral som tlaky vo valcoch a to je tiež v poriadku.Pripojil mi to kamarát na diagnostiku a vyhádzalo nejaké chyby,ale tie vymazal a po nasledovnom štartovaní už nevyhodilo žiadne chybové hlásenie.Neviem si dalej poradiť čo s tým,takže ak by niekto mal nejaký nápad tak sem s ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 no jestli jsi ji fakt rok nestartoval (to si snad nedokážu ani představit nejet s autem rok), tak bych fakt chtěl vidět co je za benzín v nádrži, jestli se tomu ještě benzín dá vůbec říkat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Benzín som dolial nový a auto nevrčalo rok,lebo bolo odparkované na PZ SR takže nebolo dostupné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Ešte ma napadlo neskočila ti alebo policii reťaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John Doe Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 Uvažoval som o dvoch takých vážnejších poruchách a to vadná hlava-tá je ok a preskočený rozvod,neviem ho skontrolovať bez rozobratia motora,lebo nemám na to prípravky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 Opýtaj sa na diselpower fore ako zístíš že ti preskočil rozvod tam ti poradia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 21. Březen 2010 Sdílet Vloženo 21. Březen 2010 (editace) Kontroluje sa to pripravkami na konci vačiek a klukovky. Mal som vyfukovu vačku skočenu o dva zub ale motpr sa dal natočit. Editováno: 21. Březen 2010, autor: hubo44 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.